Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Lan Kalou'nun nesi var olm alla alla şaka mısın lan:o EPL'yi izliyo musun olm sen? Kalou süper bi oyuncu. Arshavin'i de sadece attığı gollerden falan biliyosun itiraf et. Belki bizde iyi oynar tabi müneccim değilim de olmaz inşallah öyle bi transfer.

Kalou oyun zekası olmayan bir adam.At topu düşünmeden bişeyler yapsın işte.

Resmi açıklama gelmeden adamın başlığına iki dakika dahi tahammül edilemiyor. Durduğun 5 dakika bile çok çocuk. Umarım giderlerken de yuhalarlar da geri dönmeyi düşünürsen birgün hatırlar ve o hataya düşmezsin. Hoşçakal.

Sus be...:D

Olm adam gitmiş Anılar'a taşıyak diyok fena mı yahu...:o

Resmi açıklama gelmeden adamın başlığına iki dakika dahi tahammül edilemiyor. Durduğun 5 dakika bile çok çocuk. Umarım giderlerken de yuhalarlar da geri dönmeyi düşünürsen birgün hatırlar ve o hataya düşmezsin. Hoşçakal.

Arda'yı bedava izleyeceğiz, keyfim yerinde. :)

Uydu yok sıkıntı yok bende reyis. :) Balta'yı, Servet'i fln hiç çekemem bu yıl. Real gümbür gümdür, yalancı Madrid'de fena değil. :)

Güzel olur seyretmesi... Zamaninda Koseçki Atletico Madridde oynamisti da denk gelince heyecanla seyrederdim. Bir macta Barcelonayi tek başina Nou Camp ta darmadağan etmişti.

Youtubedan arattım Koseckinin Madrid te oynanmış (belki başka maçınıda hatırlıyormdur) o maçın gollerini buldum.. müthiş bir maç...

[video=youtube;mZ-AjedNnAs]https://www.youtube.com/watch?v=mZ-AjedNnAs[/video]

La Liga fena olacak lan bu sene.Analog yayından izleyecem artık :o

biraz geleceği tahmin edeyim

önümüzdeki sene bir kaç kere "Arda dönüyor" diye haber çıkacak ve kimse itibar etmeyecek

sonraki sene haber sayısı artacak ve Haldun Üstünel Transfer Forumunda Arda Turan konusu açılacak

daha sonraki sene Arda bekleyişi artacak ciddi ciddi haberler çıkacak Transfer Nöbetinde Arda nöbeti tutulacak

bütün taraftar ağız birliği ederek "Arda gelecek dertler bitecek" tarzı yorumlar yapacak, ta ki geri dönene kadar

Ne kadar kızmaya çalışsam da beceremiyorum, yolun açık olsun kaptan. İnşallah çok başarılı olup daha iyi takımlara da gidersin. Her maçını izlemeye çalışacağım.

artik kaptan yazisini silin lütfen

sinir olyuorum

seneye fenerle adı anılmaya başlar.keşke gittiğin takım athletico olmasaydı.

başarılar daha iyi klüplerde görürüz inşallah

Benim bildigim kaptan gemiyi en son terk eder.

Sende git avrupaya sanki bir sey bulacaksin orada.

Şu an tek istediğim sözleşmesinde Türkiye de Galatasaray dışında başka takıma transfer olamaz maddesi olsun.Yoksa her gün arda fenerde haberlerini görür gibiyim

Elano ve Cana'nın gidişine toplam ne kadar sevindiysem senin gidişine ondan 1000 kat daha fazla üzüldüm.

Artık hesaplayın ne kadar acı çektiğimi. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt