Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Ya şu Arda Turan hıncınız nedir adam iyi oynuyor uyum sağladı bu mu batıyor yani?

Yok helikopter falan, adam helikopter mi istiyorum dedi? Türk oyuncular hem az para alıyor, hemde parasını zamanında alamıyor dedi.Yabancılar hem fazla para alıyor hemde takımlarını düşünmüyor demeye getirdi.Doğru bi tespit, kaç senedir profesyonel yabancı futbolcu gelmedi G.saray'a.Elano,Jo gibi para alıp yatan adamlar geldi.

Alex gibi profesyonel kaç yabancı var bu ligde? Çoğu guti gibi.

Adam para alıp yatmaya geldiyse bile onlara pas vermeme lüksüne sahip değil.

Gider gitmez işi gücü bırakıp "helikopter bakıyodu yabancılar, kulüp iyi yönetilmiyor" demesi Galatasaray'da ne kadar sıkılmış, uzaklaşmak istemiş olduğunu belli ediyor.

Bi de yetmezmiş gibi "Atletico taraftarı muhteşemdi" diyor 250 kişi imza törenine gelince. Bunun ilginç tarafı şu, o helikopter bahsi geçen ropörtajda "yabancılar gelince 'böyle taraftar görmedim' diyorlar, o kadar parayı alırlarsa derler" gibi bir cümle kuruyor, aynısını kendisi yapıp kendisiyle çelişiyor beyefendi.

Arda sadece futbolcu olarak iyi olabilir, ama adam değil. Altyapısından yetiştiği kulübü, her yerde "Ben bu takımın taraftarıyım" dediği kulübü gider gitmez kötülüyorsa birşeyler yanlıştır. Sapına kadar Galatasaray'lıları bırakıp, Emre B., Acun gibi 5 para etmez Fenerbahçe'lilere tapacak derecede hayranlık duyması mantığa sığmaz. Arkadaş olsun, tamam. Ama bunlardan daha şereflilerini bulamadın mı be adam? "Metin Oktay'ı örnek alıyorum" demesini çok iyi bilen birinin, kulübe ihanet etmiş Emre B. ile bu denli yakın olması kendisiyle çeliştiğinin apaçık kanıtıdır. Arda'nın karakterinde büyük bozukluklar var. Bu yüzden sevmiyorum, ve her fırsatta da helikopter meselesini dile getiririm.

Arda'nın ismi Lincoln olsa şu anda küfrediyordu herkes.

Ufak bi sakatlık geçirdi..Tek.Drektör Manzano hiç riske girmedi hemen aldı Arda'yı oyundan. Çıkarkende nasıl sarıldı Arda'ya .. Tüylerim diken diken oldu :(

Gidene git denir, arkasından ağlanmaz, sapla samanı ayır önce.

Arda'yı destekliyorum.Golü için alkışlıyorum onu.Böyle devam et Arda Turan.

Ya şu Arda Turan hıncınız nedir adam iyi oynuyor uyum sağladı bu mu batıyor yani?

Yok helikopter falan, adam helikopter mi istiyorum dedi? Türk oyuncular hem az para alıyor, hemde parasını zamanında alamıyor dedi.Yabancılar hem fazla para alıyor hemde takımlarını düşünmüyor demeye getirdi.Doğru bi tespit, kaç senedir profesyonel yabancı futbolcu gelmedi G.saray'a.Elano,Jo gibi para alıp yatan adamlar geldi.

Alex gibi profesyonel kaç yabancı var bu ligde? Çoğu guti gibi.

:tiphat:

Arda diyip duruyordu ya "Eğer Türk pasaportum olmasa şu an farklı yerlerdeydim"... Aynen eğer Türk pasaportu olmasa, ve Galatasaray'da yetişmese, taraftar küfrediyordu bu adama son 2 senede yattığı için. Yabancılardan ne farkı kaldı ki, Milli Takım'da reklamını yaptı, Galatasaray'da yattı. Milli Takım çok kolay rakiplerle mi karşılaştı? Galatasaray'ın rakipleri çok mu zordu. Avrupa'nın gözü önünde olan maçlarda kıçını yırtarken ligde yattı. Bunu kimse inkar etmesin.

Nuri´de Dortmund´da oynarken "taraftar benim seneye nerde oynayacigimi" diyip,ve gittiginde "iste dedigim gibi,dortmund taraftari benim gidecegimi biliyordu" bazilari üzdü.ama yinede dortmund taraftari onu bizimkiler gibi linc etmedi.

kontratinda bi 10 milyonluk madde vardi,istese onu dortmunda satardi,ve gittiginde daha cok para kazandirirdir,ama onu da yapmadi.

bu nuri´nin kötü bi insan oldugunu mu gösterir?hayir

hem arda´nin yabancilar hakkindaki düsünceleri ondan önce bütün yerli oyunculariiz söyledi.

Arda diyip duruyordu ya "Eğer Türk pasaportum olmasa şu an farklı yerlerdeydim"... Aynen eğer Türk pasaportu olmasa, ve Galatasaray'da yetişmese, taraftar küfrediyordu bu adama son 2 senede yattığı için. Yabancılardan ne farkı kaldı ki, Milli Takım'da reklamını yaptı, Galatasaray'da yattı. Milli Takım çok kolay rakiplerle mi karşılaştı? Galatasaray'ın rakipleri çok mu zordu. Avrupa'nın gözü önünde olan maçlarda kıçını yırtarken ligde yattı. Bunu kimse inkar etmesin.

Son sene sakattı zaten tabi sizin gözünüzü, Arda hırsı bürüdüğü için aslında Arda sakat değil numaradan ameliyat oldu vs.

Ondan önceki senede yatan adam ne yapmış bakalım.

52 maç 13 - gol 29 asist.

Son sene sakattı zaten tabi sizin gözünüzü, Arda hırsı bürüdüğü için aslında Arda sakat değil numaradan ameliyat oldu vs.

Ondan önceki senede yatan adam ne yapmış bakalım.

52 maç 13 - gol 29 asist.

Benim gözümü Arda hırsı, o yerli yersiz ropörtajları yaptıktan sonra bürüdü.. (ki bence hırs falan yok, sadece senin gördüğün şekilde yorumluyorum)

Geçen sene sakattı ya da değildi, Ligde 12 maçta 2 gol 2 asistle oynamış, berbat bi istatistik. Türkiye Kupasında ise 3 maçta bir gol atmış. Yani Türkiye sınırları içerisinde olan turnuvalarda 15 maç 3 gol 2 asist.. Çok mu iyi? "sakatlıktan çıkınca formu kötüydü" demeyin, Euro 2012 elemelerinde 8 maçta 4 gol 2 asistle oynamış.

09-10 sezonu hakkını yemeyelim gayet iyidi (Ligde 29 maç 7 gol 14 asist), ama daha iyi olabilirdi, ve arkadaşlarının da daha iyi olmasını sağlayabilirdi. Takımda kaptan olarak ağırlığını koyamadı, hatta bizzat kendisi gruplaşmalara neden oldu, bunu herkes biliyor.

Gider gitmez de o açıklamaları yaparak Galatasaray'ı nasıl gözünde bitirdiğini gösterdi, ben buna kızıyorum.

Bugün gol atmış 1-0 bitmiş.

Arda böyle devam eder bir daha Türkiye'ye gelmez inşallah.

Kalıcı olman adına,gollerinin ve iyi oyununun devam etmesi dileğiyle.:o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt