Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Arda 3 sene de 100 asist mi yapmış?

Altın ayakkabıyı da almış mı peki?

Abartmayı ne çok seviyorsunuz.

Arda 2007 sezonundan 2011 Mayıs'a kadar Milli maçlar ve hazırlık maçları da dahil toplam 76 asist yapmış.

Yani tam 4 sezon da.

Bana 100 assist vermis gibi geldi.

Tamam 76 assist vermis.Arda bencil.

Hala Lincoln diyenler var.

Hakan Ünsal gecen Stadyumda öyle birsey dediki, sok oldum.

Adam evin yiyecegini, icecegini bile floryadan götürüp buzdolabina koyuyordu belese .

3 Milyon geliri olan adam.

Arda'nın kaçarcasına Türkiye'den ayrılmasının başlıca sebeplerinden biri de ''Kaliteli Türk Medyası idi''. Bizdeyken basın tarafından itin bir tarafına sokuluyordu. Oynadığı futboldan çok, özel hayatı üzerinden eleştiri yapılıyordu. Arda duygusal bir futbolcu, eleştirilerden dolayı çok yıprandı. Uzun lafın kısası, gitmesi her iki taraf açısından da hayırlı oldu bana göre.

Hala Lincoln diyenler var.

Hakan Ünsal gecen Stadyumda öyle birsey dediki, sok oldum.

Adam evin yiyecegini, icecegini bile floryadan götürüp buzdolabina koyuyordu belese .

3 Milyon geliri olan adam.

Hakan Ünsal'ın yiyeceğin içeceğin dedikodusunu yapması mı şok etti?

Arda'nın kaçarcasına Türkiye'den ayrılmasının başlıca sebeplerinden biri de ''Kaliteli Türk Medyası idi''. Bizdeyken basın tarafından itin bir tarafına sokuluyordu. Oynadığı futboldan çok, özel hayatı üzerinden eleştiri yapılıyordu. Arda duygusal bir futbolcu, eleştirilerden dolayı çok yıprandı. Uzun lafın kısası, gitmesi her iki taraf açısından da hayırlı oldu bana göre.

Çok kaçar gibi oldu hakikatten.

Ağustos ayına kadar bekleyip, bizi mal gibi bıraktı.Biz de o dakikadan sonra esas sorunlara değil beyefendinin yerini doldurmaya çalıştık.

Madem kaçacaktı Haziran ayında kaçsaydı kaliteli medyadan

Çok güzel gol atmış. İnşallah çok daha iyi yerlere de gelir. Biz de izleyip mutlu oluruz.

ps: Biz dediğim herkes değil, o biz kendilerini biliyorlar. Gereksiz tartışmak istemiyorum. Ben Arda'nın şu anki halinden de Galatasaray'ın şu anki halinden de memnun bir Galatasaray taraftarından fazlası değilim.

Geçen sene Tsl'de düşmeme mücadelesi veriyordu, bu sene de la liga'da versin daha kötü olmadığı kesin. Abartmayı ne kadar seviyoruz yahu atletico böyle atletico rezil bilmem ne diyene kadar kendi halimize bakalım biraz, 4 senedir ilk defa günyüzü görüyoruz. Tabii Arda gitti diye olmuştur o da... Neyse güzel goller atıyor, asistleri iyi zaten, işine baktığı sürece sorun yok. Bazılarını daha çook konuşturacak...

Adam gol atınca topiğe gelip uplayan eleştirenler var lan. :D

Çok komik.

Diego 16 maçta 3 gol 4 asist

Arda 20 maçta 2 gol 11 asist

b.k vardı gittin madride. bizde kalsaydın süper olcaktık. güzel gol atmışsıın tebrik ederim.

Arda tercihlerinin kurbanı olacak umarım bu sene.. Kötülüğünü istediğimden değil yanlış anlaşılmasın.. Ama bir sene daha kalıp şampiyon kadroya ismini yazdırmasını daha çok isterdi, isterdim..

b.k vardı gittin madride. bizde kalsaydın süper olcaktık. güzel gol atmışsıın tebrik ederim.

Arda kalsaydi bu takim bu hale gelemezdi renkdas (iyi anlamda). Bunlar Servetle, Mustafa Sarpla falan bir olup Cem Sultan ve digerleri gibi genclerin önünü kesip durdu, bakmayin siz genclere idol olmusmus neymis. Resmen takimimiz üzerinde anilmaya baslanmisti, Arda yoksa GS yok tarzinda, ben sahsen inanilmaz memnumun gittigine.

Arda'ya yanlış tercih yaptın diyemem ben şahsen çünkü yaşı 24'e gelmişti, ha bir sene daha kalabilirdi ama gitmesi de normal bence. Bir de burada ne kadar iyi oynarsa oynasın kabul edelim ki Atl.Madrid'te ki gibi göz önünde olmayacaktı.

Zaten çok kalmaz daha büyük bir takıma gider.

Arda'nın yerli oyunculara zarar verdiğini düşünmüyorum, zarar verdiyse yabancılara verdi, bunu da sahada defalarca dikkatimi çektiği için söylüyorum. Son dönemde yerleşen abi mantığı yüzünden oldu bunlar da, yabancılar genellikle dışlandı, bunda Elano gibi bir şey yapmadığı düşünülen futbolcuların 3 milyon euro maaş almasının da etkisi vardı muhakkak. Arda çok hata yaptı ama yapmadığı hataların da bedelini ödedi burada. Gidişi iki taraf için de hayırlı oldu ancak bu dakikadan sonra da Arda'yı eleştirmeye yer aramaya gerek yok, her ne kadar hataları olsa da o da bizim gibi bir Galatasaray taraftarı, uzaktan da olsa her zaman destekleyecektir takımını.

geleneksel ardanın iyi maç çıkardığı gün sonrası ağlama duvarı şenlikleri yine :ka21:

arda'nın şu ana kadar atletico kariyerinde 18 maçta 3 gol 8 asistlik bir performansı var.

ligde 13 maç 1 gol 5 asist

avrupada ise 5 maç 2 gol 3 asistle oynamış.

tek tek maçları kontrol ettim. :D transfermarkt vs sitelerde hatalar olabiliyor.

Atletico'ya yakışmıyor.Sene sonunda Valencia'ya gitmesini çok isterim.Öyle bir takımda istatistiklerini ikiye katlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt