Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

senin yaşın başın kaç oğlum, millete kes sesini diye sitede atar yapıyorsun

akıllı ol oğlum, akıllı ol, ufaklığın tekisin gelip millete kes sesini falan yazamazsın burada.atar yeri değil burası.

Herkes dileğini yazabilir. Amaç zaten farklı fikirlerleri ortak bir yerde paylaşabilmektir. Biri sizden farklı düşünüyorsa kendi fikirlerinizi ortaya koymanız daha doğru olacaktır, karşı fikre ve fikri üretene saldırmak yerine.

onlarda beni germesin, kaç kere store'dan alış veriş yapmışlar? takıma 12 milyon euro kazandıran oyuncuya laf atıyolar. o kadar sene bu takımın cefasını çekmiş adama laf atıyolar?

fazla gerilmede kopma

cefasını arda beyefendimi çekmiş her gün karılarla kızlarla yatıp kalkarken en lüks arabalara binerken milyon avroları götürürken yoksa hiç bi karşılık beklemeden takımı her sene onla dahada beter duruma düşmüş olmasına rağmen destekleyen karda kışda taraftar mı?

arda emek vermişsede bunun 100 katını galatasarayın isminden şanından şöhretinden parasından kazanmıştır ne konuşuyon sen?

dünyanın hiç bi yerinde bir futbolcu o takımın taraftarından büyük değildir

nerden biliyorsun kardeşim burdaki insanların taraftarlık ölçütlerini, kimse kimsenin taraftarlığını yargılayamaz, ben arda'dan nefret ediyorum öbürü seviyor gidip kimse kimseye kes sesini sen nasıl taraftarsın diyemez, saygılı olun.

fazla gerilmede kopma

cefasını arda beyefendimi çekmiş her gün karılarla kızlarla yatıp kalkarken en lüks arabalara binerken milyon avroları götürürken yoksa hiç bi karşılık beklemeden takımı her sene onla dahada beter duruma düşmüş olmasına rağmen destekleyen karda kışda taraftar mı?

arda emek vermişsede bunun 100 katını galatasarayın isminden şanından şöhretinden parasından kazanmıştır ne konuşuyon sen?

dünyanın hiç bi yerinde bir futbolcu o takımın taraftarından büyük değildir

bende ne kadar fanatik olursam oluyum mustafa sarplarla oynamışsam ve kimse gol atamaz asist yapamazken ligde tek başına 8. olmuşsam taraftarda anama sövüyosa bu seneyi beklemezdim. o an maçı terkederdim.

bunu konuşuyom bende, ya sen?

he bende fazla gerilirim kopmam bişey olmaz bana

Kendi yolunu çizmiş gitmiş bir futbolcu için birbirinizi kırmayın.Ardanın faydası da olmuştur zararı da.Yolu açık olsun.Ama Acun ve Rıdvan'la da bu kadar içli dışlı olması pek hayırlı değil onun için.Tabi onun bileceği iş bizi ilgilendirmez ama yazık eder kendine.

nerden biliyorsun kardeşim burdaki insanların taraftarlık ölçütlerini, kimse kimsenin taraftarlığını yargılayamaz, ben arda'dan nefret ediyorum öbürü seviyor gidip kimse kimseye kes sesini sen nasıl taraftarsın diyemez, saygılı olun.

S. Serhat Türkel'e provakatör diye niye saldırdınız aga o zaman? Adam da görüşlerini yazıyordu Servet'i Hakan'ı beğeniyor Elano'ya Rijkaard'a olmayacak şekilde saldırıyordu. Herkes nefret ettiği adama kafasına göre sallarsa da olmaz o iş. Nefret et, gel buraya kusma, ne alaka? Yapmışsa bir yanlış onu söyle. Arda'dan nefret ediyorum, ee ne yapalım? Burası paylaşım platformu tamam da bi içeriği olmazsa anlamı kalmaz. İçi dolu şeyler söyleyin gerisi provakasyon oluyor her dakika gelip burada Arda'ya sallamak.

her seyine sallamakla her seyini korumak arasinda fark oldugunu sanmiyorum

birbirinizi besliyorsunuz:)

---

I am here: Google Maps

Ben haftada bir giriyorum. İki aydır yazdığım mesaj sayısı 10 falandır. Gerisi dediğim tarzda mesajlar, bıkıp usanmada yok yahu "helikopter zaa." Sanki şu an ekipteki Hasan Şaş, Hakan Şükür bu konuşmaları yapmadılar. Onlara da yapın aynısını. 50 kere duydum ağızlarından. Yani bir mantık yok. Mantığa oturt 24 saat boyunca salla bişey diyemem ki. Arda yavaşlatıyordu takımı, gitti fizik gücümüz yükseldi, medya bizimle atık uğraşmıyor gel bunun gibi şeyleri söyle sorun yok ki. Ama gelip "Arda gitti süperiz en çok ben nefret ediyorum hahaha" nedir? Ben gelip Arda'yı çok seviyorum biririck kaptanım falan mı yazıyorum? Gol atmışsa onu yazıyoruz, asistlerine bakıyoruz o kadar.

her seyine sallamakla her seyini korumak arasinda fark oldugunu sanmiyorum

birbirinizi besliyorsunuz:)

---

I am here: Google Maps

alakası yok, birini sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın. buraya gelip saçma sapan mesajlar yazmaktan iyidir. o varken oooooo ardamız denildi gidince kaka oldu adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt