Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

şu başlığın ilk sayfasına ve son sayfasına bakıyorumda arada dağlar kadar fark var.

Adam olsaydın fenerlilerle dolanacağına birde seni Galatasaraylılarla yan yana görseydik, o uyuz menagerini değişseydin olaylar buraya gelmezdi. durmadan malzeme verdin. azizi baban gibi gördün , Aziz bize gel dediğinde ağzının payını vereceğin yerde alacağın parayı duyarken ağzın sulandı.

takımı kurtarayım derdine değil kendini kurtarma derdine düştün. Sakatlık numarası yaptın. Formamıza dil uzattın kameralar önünde.

kapatalım ya konuyu çöpe atalım tıpkı Ardayı gönlümüzden alıp çöpe attığımız gibi

adam olmusta koskoca GALATASARAY a sallıyor hıyar

cücük seni

Demek ki sorun Lincoln,Elano,Jo değilmiş şimdi onları eleştirenlerde şapkalarını önüne koysun düşünsün.

Bu adam gitti takım hem lider oldu ve hem de klüp tarihinde mac kazanma rekorunu kırma eşiğine geldi.

Daha söylenecek birsey yok.

"Bu kulüp" he yeteneğin tamam ama diğer yönler eksik kalmış emre abinin yanından aman ayrılma

Ne demiş okumadım ama elbet konuşmuştur gene, bu kadar çok konuşup medyaya çıkmaya çalışan bir adam görmedim.

Medya üzerine gidiyor, adamı rahat bırakmıyorlar diye çok kızıyordum ama anlaşılan bunları isteyen de kendisiymiş. Biraz gündemden düşünce gene rahatsız olmuş.

Naptı buna Atletico'nun verdiği para da mı yetmedi helikopter almaya da huysuzlandı.

Bazen gereksiz konuşuyor. Yinede, o kadar da kötülemeyin.

gitsin acun,rıdvan abisinin takımında oynasın, defolsun.

bir laf vardır ''dün sıçtıgım boktun bugun koktun'' diye bildin mi arda bildin mi ?

senden hiç bir şey isteyen yok ne geri dön ne Galatasaraylıyım de nede birşey agzına alma artık bu klubun adını git futbolunumu oynayacaksın ne bok yiyeceksen ye

Arda 2.Emre olma yolunda gidiyor...Bu Kulup ne ya...Sen Atleticoya gitme hevesin yüzünden Terim kadrosunu dağıttı gene birşey demedi...Sen bu kulup diyorsun...Arda Turan da haklı tabi. O gittikten sonra bi dağılmalıydık, son 3'te olmalıydık. Şimdi şampiyonluk şarkıları falan, terbiyesizlik!

Bu arada onun gelme haberleri çıkmıştı.Arda Turan ''bu kulup'' demesinden sonra gelmesin birdaha Galatasaray'a. Ben Shaqiri ve R10 diyorum.

Bu arada Senin "Bu kulup" diye tabir ettigin Galatasaray, Avrupa'da tarih yazdi; biraz saygin olsun Arda Turan.

Arda Metin Oktay'ın giydiği 10 Numarayı Sana Layık Görenler Utansın Be...Sen 10'u Hiç Haketmemişsin...

Keşke ilk sayfalarla son sayfalar arasındaki farkı görebilsen be Arda.

adam baktı tabi takım düzgün gidiyor,unutuldum, çıkıp konuşayım ortalığı karıştırıyım derdinde,burdakiler ise halen böyük kaptan,10 numara artı 1 diye savunur.

Bu kargaşada çıkıp yanlış anlaşıldım en büyük Galatasaray'lı benim,çok zorluk çektik,ben Galatasaray'ın çocuğuyum demese bende bişey bilmiyorum.

Arda'nın yaptığı açıklama saçmalık ve ayıp artık. Orada çok mutluysan, böyle saçma sapan şekillerde bel altı da vurmayacaksın, hakkın yok, gerçekten Galatasaray'ın menfaatlerini istiyorsan yaşanılan kötü durumlar bile olsa susmasını bileceksin.

Biz medya kulübümüzü zedelemek için her şeyi yapıyor diyoruz, sense buna bile alet oluyorsun, hep savundumda haketmiyorsun gerçekten savunulmayı, bir daha da geri dönmemen, mutlu olduğun yerde sonuna kadar kalman dileğiyle.

Bak Arda tırnağı bile olamayacağın Sedat İncesu adını ağzına almış senden mutlusu olmamalı artık

Bu kulüp dediğin Galatasaray'dır Arda

efendi... Yemek verilmemiş... Adamlık ,

Sporculuk, takım ruhu karnı açken cebinde

son kalan bozuklukları birleştirerek servis

arabasına ancak 15 TL lik mazot alarak

antremana gitmektir. Şartlar ne olursa olsun

kulübüne ihanet etmemektir. Sende haklısın

yemek verilmediği için açlıktan gözün

kararmıştır görememişsindir Engelsiz

Aslanların Galatasaray için verdiği savaşı...

Yeter be sussana adam açıklama yapma ya yapma her açıklamandan sonra sana olan nefretim artıyor.

herif konuştukça batıyor cok ilginc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt