Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Çağlar Çelik kendi isteğinle ihraç teklif eder misin? Bizi uğraştırma.

Tebrikler Arda.

Bugüne kadar hep bizi üzdün oralardan. Bugün ben gurur duydum. Tebrikler tekrar.

kupa kaldırıyorsun işin gücün yok hemen ara ntvspor u konuş yine boşboş yok neymiş ya ben o konulara girmek istemiyorum AMA piskoloji gerçekten önemli hala derdin bitmedi demi taraftarla

kupa kaldırıyorsun işin gücün yok hemen ara ntvspor u konuş yine boşboş yok neymiş ya ben o konulara girmek istemiyorum AMA piskoloji gerçekten önemli hala derdin bitmedi demi taraftarla

Arda'ya yapılanlar bana yapılsaydı, benim tepkim daha sert olurdu her seferinde. Hayır, benim anlamadığım nokta, adam kupayı almış tebrik edeceğine hala daha sallıyorsun.

Falcaonun attığı golde yemekten fırladım, bir gol bir asist istedim, asist yapmışsın, sevindik senin adına.Ama Galatasaray taraftarına ve camiasına iğneleyici laflar etme, sana kazanç sağlamıyor.

cok iyi olmus arda gavatina. pek sevindim. gecen sene takim 12.yken subat ayinda yaptigi ayrilma planlari meyvesini vermis. o siralarda yatip atletico hayalleri kuracagina adam olup cikip oynasa simdi belki de biz kutluyorduk kupayi. arda sopari da yatsin kalksin falcaoya dua etsin

[video=youtube;wnqGtrQyMFU]https://www.youtube.com/watch?v=wnqGtrQyMFU&feature=related[/video]

arda marda hikaye falcaoyu cıkar takımdan çeyrek finalde elenirlerdi

Arda'ya yapılanlar bana yapılsaydı, benim tepkim daha sert olurdu her seferinde. Hayır, benim anlamadığım nokta, adam kupayı almış tebrik edeceğine hala daha sallıyorsun.

adam kupa almış sevinecegine hala sitem hala sitem neyin derdinde bunu açıklar mısın arkadasların kupayla tur atıyor soyunma odasında sen geç kalma hemen ara abilerini hemen say taraftarına

ayrıca arda ya yapılanlar bu ülkede her futbolcuya yapılıyor ha dogru mu tabiki degil ama bizim milletin karakteri bu yapıcak birşey yok

Çok arayacak bizi çoook.Akıllanınca bakalım neleri kaybettiğini anlayabilecek mi

Galatasaray'da Avrupa şampiyonu olmak var, bir de yabancı bir takımda.

20 yıl sonra Arda Avrupa kupasını alan takımda oynadı diye kimse konuşmaz.

Ama 20 yıl sonra 30 yıl üstünden geçmiş bir başarıyı, Hakan Şükür'ü, Bülent Korkmaz'ı herkes konuşur. Çünkü onlar kendileri başardılar.

Ama 20 yıl sonra 30 yıl üstünden geçmiş bir başarıyı, Hakan Şükür'ü, Bülent Korkmaz'ı herkes konuşur. Çünkü onlar kendileri başardılar.

örneğin fatih tekke dün söylenmese kimsenin aklına gelmicek

Katılıyorum yazdıklarına ama neticede kariyerine bir UEFA kupası ekledi. Müthiş bir artı oldu kendisi için..

Ama final maçında beğenmedim şahsen oynadığı topu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt