Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Konunun kişiselleşmesiyle alakası yok. Adam fikrini belirtmiş bende fikrimi belirttim. Zoruna gitti galiba edit hakkı var diye mesajımı düzenlemekte ne demek ?

Bunun için mi moderatör yapılıyor bu şahsiyetler ?

Fikrini belirtmemişsin çok alakasız bir yerden gününün büyük çoğunluklu burada forumu yürütmeye harcayan bir adamın emeklerine laf etmişsin sırf bir takımı beğenmiyor diye. Ben de radyoda söyledim, Atletico gibi uyduruk bir takımın kupa alması bana koydu dedim ben de mi bırakayım görevimi sevmiyorum diye Madrid'i?

Dediğim gibi lütfen konuda kalın.

O takımda Falcao'dan başka göze batacak aşırı bir oyuncu yok, o yüzden Arda'nın ilk 3'de olması doğal karşılanabilir.

Falcao çok üst düzey oyuncu Real de felan rahat oynar.Godin, Arda, Diego, Adrian, Juanfran, Kalecileri, Filipe Luiz. Bunlarda avrupada büyük takımlarda rahatlıkla oynar.

İşler çığrından nasıl çıktı? Net hatırlamıyorum, ciddi soruyorum. Arda'nın sevgilisi için sinema kapatması olayı vardı, bunu beğenmeyen taraftarın Arda'ya küfür edişi vardı. Mor forma için hepimizin aklından geçeni söylerkenki görüntüleri ortaya çıkmıştı, herhalde ona da kızmıştı taraftar. Başka ne olmuştu? Sataşma ya da Arda'yı savunmak için sormuyorum, harbi merak ediyorum. Bu konuya bakınca görüyorum ki baya baya nefret ediyor arkadaşlar Arda'dan, sebebi nedir?

Ha bir de transfer döneminin sonunda gitmek istemesi vardı, bu mu mesele?

Abicim işler her zaman ters gidebilir, Galatasaray tarihinde böyle zamanlar da mevcuttur. Her futbolcu da bu duruma uygun hareket etmelidir.

Galatasaray kötüye giderken sen bu takımın kaptanı olarak bazı sorumlulukları üstleniyorsun. Nasıl takım kötü gittiğinde teknik direktör'den hesap sorulursa simge haline geldiği söylenen, büyük kaptan diye çağrılan arda'ya da tepki verilir. Ki o zamanlar o şartlarda sinema kapatması, takım kötü giderken sürekli magazin programlarında görülmesi, açılışlara vs gitmesi haliyle taraftarın gözüne battı ve aralar açıldı. Arda'nın bu zamana kadar en büyük hatası hep çok ve boş konuşmak oldu. Ne kaybettiyse çenesi yüzünden kaybetti arda..

Ben Arda'dan nefret etmiyorum hatta herşeye rağmen sevdiğimi de söyleyebilirim. Ama şöyle bir gerçek var ki Arda Galatasaray'da efsane olma şansını kendi elleriyle yerle bir etti.

@Emre Bahçivan liselisi;

Öncelikle hakaret etmeden tartışamayan ahmak bir yapın var bunu öğrendik. Onun için en iyi yöntem sana senin yönteminle cevap vermektir. Futbol bilgisi 3-4 senelik olan bre cahil, Atl. Madrid Şampiyonlar Ligi'ne kaç defa katılmış aç bir bak. Kendi liginde ilk 5'in içine girme amacı olan bir takımı Galatasaray'dan büyük gören cahil, senin neyine beni eleştirmek. Eleştireceksen de insan gibi, kaliteli yorum yapacaksın.

Yoksa senin haddini sabaha kadar forum kuralları çerçevesinde bildiririm. Benden futbolu iyi anlasan ne oluyor ayrıca, anla ben mutlu olurum forum kalitesi yükselir ama bu tarz üslupla gider ancak sokakta kaldırımda arkadaşlarınla konuşursun. Kıçınız sıkışında hemen ''moderatör'' vs... kuyruk acınız var, küfür edip ceza alıyorsunuz ya bu zorunuza gidiyor, ilk fırsatta nasıl öcümü alırım düşüncesi. Hadi uzatma konunun amacını saptırma, bir derdin varsa özel mesajdan ulaş.

Sizde ki moderatör düşmanlığı ne zaman bitecek merak ediyorum :)

Bizim tarihimizdeki en büyük başarımız Uefa şampiyonluğu. Adamlar bu yıl aynısını yaptı. Nasıl 5. sınıf anlamadım.

Galatasaray kendi liginde her sene şampiyonluğa oynayıp, şampiyon oluyor mu? Oluyor bir kaç istisna dışında.

Kendi liginde en büyük iki takımdan biri mi? Evet.

Atl. Madrid İspanya'da en kötü ihtimal 3. büyük takım. Her sene Barcelona'dan 5, Real Madrid'den 5 yiyen ben değilim. Her sene ilk 5'e girene kadar, canı çıkan takım da Galatasaray değil. Sadece Uefa kupası almakla olmuyor bu işler. Kendi liginde de buna paralel başarılı olacaksın. Atl. Madrid en son ne zaman kendi liginde şampiyon olmuş? En son ne zaman bir Madrid derbisi kazanmış? Geçin bu işleri.

Okumadın herhalde yazdığımı. Ben o adamın çoğu kez post editlediğini ceza attığını gördüm. Boş yere hemde. Bu mu forumu yürütmek ?

İnsanlar buralarda zaman geçirmek Galatasaray hakkında bilgi sahibi olmak yeni taraftar arkadaşları edinmek için geliyor. Böyle kişiler yüzünden soğuma gibi nedenlerde oluşuyor.

Futbolda bilgisizliği olduğunu söyledim. Moderatör olduğu için ahkam kesmekten başka bir işte yapmadığını belirttim. Emeğine saygı değil bence ben gördüğümü söyledim.

Zoruna gittiği içinde editledi ve beni haklı çıkardı. Bu kadar.

1- Bunu kendi başına yapamaz, bu tamamen kafana göre yaptığın bir yorum, belki ben verdim cezayı, belki Abdullah abi, editleyen ismine veya konuyu açan isme göre cezayı x verdi diyemezsin. En az 2-3 kişi onaylamadan yapılmaz bu işler.

2- Ben de bilgisizim futbolda. Bunu söylemedkten çekinmiyorum. Ama devamlı yazıyorum. Kişiselleştirmeden kastım buydu, bana da de o zaman lafı, genel olarak bir tavrın olduğu anlaşılsın.

3- Zoruna gittiği için değil, tam şu anda olduğu gibi Arda Turan başlığına giren arkadaşlar, senin, benim saçma sapan mesajlarımızı okumak zorunda kalmasın diye editledi. Ki gördük ki haklıymış.

Diğer arkadaşlardan özür dilerim konuyu dağıttım için lütfen devam.

Atletico,Madrid şehrinin değilde başka bir şehrin takımı olsaydı şuan la liga da olmaları bile mucize idi.

Galatasaray kendi liginde her sene şampiyonluğa oynayıp, şampiyon oluyor mu? Oluyor bir kaç istisna dışında.

Kendi liginde en büyük iki takımdan biri mi? Evet.

Atl. Madrid İspanya'da en kötü ihtimal 3. büyük takım. Her sene Barcelona'dan 5, Real Madrid'den 5 yiyen ben değilim. Her sene ilk 5'e girene kadar, canı çıkan takım da Galatasaray değil. Sadece Uefa kupası almakla olmuyor bu işler. Kendi liginde de buna paralel başarılı olacaksın. Atl. Madrid en son ne zaman kendi liginde şampiyon olmuş? En son ne zaman bir Madrid derbisi kazanmış? Geçin bu işleri.

Bilmiyorum en son ne zaman kazandı vs ama Uefa'yı almak 5. sınıf takımın yapabileceği birşey değil. Biz de her sene Barcelona ve Real'le oynasak, biz de her sene "5 yiyen"lerden olurduk.

Ya aslında banane. Ben forumdaki çoğu arkadaşın aksine yabancı takımların taraftarlığını yapmıyorum, Atletico da umrumda değil de Uefa'yı taze kazanmış takıma avrupanın 5. sınıf takımı demen garibime gitti, olay bu.

Ardayı bugune kadar savundum ama gelmesin artık, geri dönmek istemesi takımı zor durumda bırakıp gittiğini gösterir herşey düzelince gelmesin o zaman.Konuşmalarından, Fenerbahçe yalakalığındanda bıktık.

Arda ya b.k atmak için Atletico Madrid i amatör küme takımı yaptılar:D Harbiden Türkiyede futbolu bilen az var. La Liga ile Türkiye ligini kıyaslıyolar. Adamlar son 3 senede 2 tane Uefa kupası aldılar süper kupa aldılar. Eskilerden Kupa galipleri kupasını almış kıtalararası şampiyon olmuş bi klup. Şu an takımdaki oyuncuların çoğu avrupanın büyük kluplerinde oynar.

Saykal biraz abarttı ama Atletico Galatasaray'dan daha büyük bir takım hele ki daha da büyük bir camia kesinlikle değil..

Atletico da UEFA kupasını kaldırırsın 3 gün hatırlanırsın, Arda o kupayı Galatasaray'da kaldırsaydı bakalım noluyordu?

Güncel olarak;

1. Sınıf takımlara örnek: Barca ve Real

2. Sınıf takımlara örnek: Bayern Munich ve Chelsea

3. Sınıf takımlara örnek: Man Utd,Inter,Milan vs vs...

4. Sınıf takımlara örnek: Dortmund,Marsilya,Schalke vs vs...

5. Sınıf takımlara örnek: Atletico Madrid, Sevilla, Ajax,PSV vs vs....

5. sınıf takım demek amatör demek olmuyor.Kendi içlerinde geliştikçe yukarı çıkarlar,yukarıdakiler aşağıya iner ve bunun gibi. Bunu örnek olsun diye yazdım,çok düşünmedim.

Biz bir zamanlar 3. sınıftaydık iyicene tutunmuştuk,2'ye doğru geçiş yapma ihtimalimiz vardı beceremedik.Şimdi yeniden yapılanmayla eski günlerimize döneriz ve bu sefer daha yukarılarda tutunuruz diye umut ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt