Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Kötü oynada kovsunlar seni bedavaya :trollface: tabiki bize gelmek icin :trollface:

şu gün şu takımda olsa 3-0 ,4-0 biterdi maç..

Selçuk İnan : Fatih hoca ve Arda, Galatasaray'a gelmemi çok istedi. Hatta Arda Galatasaray'a gelirsen sana saat alıcam demişti,

:ayatollah:

nerdesin be arda selçuk ile ne güzel anlaşırdınız. ulen amrabata verceğimiz parayı sana vereydikte gitmeyeydin keşke. hadi kalk gel gittiğin yerden ya. bak normalde istemem dönmeni orada iyisin de yabancı sınırı var be koçum.

Arda Turan:Galatasaray taraftarı olarak Selçuk'un Galatasaray'da olmasından çok mutluyuM

Bundan 2 ay önce Arda'nın Kamil dayısı ile sohbetim oldu.

Şans eseri işe geç kaldığım için sabah 9 da ataköyden taksisine bindim..

Arda'nın Galatasaray'ı ne kadar sevdiğini, Emre'den madridde nasıl kendini uzak tuttuğunu, Fener'e asla gitmeyeceğini herşeyi anlattı. Hatta Arda'nın annesi ile telefonda konuşturdu beni.

Muhabbet arasında Arda'nın Türkiyeye ve Galatasaray'a dönmeyi düşünmediğinide söyledi. Zaman ne gösterir bilinmez tabi..

Arda Turan: "O gün, Galatasaray formam ile Santiago Bernabeu'da olacağım."

Arda'nın Galatasaray'ı ne kadar sevdiğini, Emre'den madridde nasıl kendini uzak tuttuğunu, Fener'e asla gitmeyeceğini herşeyi anlattı. Hatta Arda'nın annesi ile telefonda konuşturdu beni.

Muhabbet arasında Arda'nın Türkiyeye ve Galatasaray'a dönmeyi düşünmediğinide söyledi. Zaman ne gösterir bilinmez tabi..

bi gün gene gidiyoruz böyle...

ilerden selçuğun amcası geliyor...

Az önce başka bir başlıkta ziya videosu

izledim o geldi aklıma.

Arda artık dönmesen de olur, takımda sana yer yok, yedek kalırsın. Sneijder var çünkü.

bi gün gene gidiyoruz böyle...

ilerden selçuğun amcası geliyor...

Bu tarz bir yaklaşımı birinizden göreceğimi bildiğimden 2 ay sonra yazdım bunu :)

Kaç senelik üyesiyim bu forumun önce kişinin kartvizitine bakmalısın.. Gerçi aldığın teşekkürler sayısına bakılırsa..

Nette biraz araştırırsan bahsettiğim adamın taksici oldugunu çeşitli kaynaklarda görebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt