Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan

Dönmek istiyorsa ve alinabiliyorsa alinsin. Avrupa standardinda kaliteli Türk oyuncuyu nerde bulacaksin?

Alacagin her kaliteli Türk, Galatasaray´in herzaman Fenerbahce´den avantajli olmasini saglar.

Eksik bölgeleri de cok kaliteli yabancilarla doldurdun mu tas gibi takim olursun.

Fatih Terim varken, hicbir oyuncu takim icin problem olamaz.

Bu adama Emre muamelesi yapılıyor ama Fenerbahçe'ye giderse çok üzülürsünüz.

Arda'nin geri gelmesi bizi cok rahatlatir kontenjan acisindan.

Atl. Madrid parasını veremiyorsa geri alsınlar yada dava açsınlar ne bekliyolar aynı durumda biz olsak hemen dava açarlardı.

Dönmesini her ne kadar istemesem de kontenjan falan düşününce çok akıllıca bir iş gibi geliyor. Sneijder'le falan da çok güzel anlaşırlar Lincon-Arda ikilisi gibi tam Arda'lık adam.

müthiş olur birkaç hafta içinde herkesin sevgilisi olur tekrar ve kapaklar yerine oturur.

Mevzuyu anlayamadım hacı. :o

Selçukla kankalar aralarında sen komutansın ben askerim ben senden büyüğüm mevzusu olmaz diyorum.

Servet denen herif yüzünden Ardayı harcıyordu bizim taraftar. Gördük son şampiyonluk kutlamasında Servet efendinin karakterini de Galatasaraylılığını da.

Arda Turan şu günlerde değilde futbol hayatını sonlandıracağı zaman geri dönmeli. Ona bu yakışır!

bence böyle bi mevzu olamaz diyelim atl parayı ödeyemiyor ki şuan öyle gözüküyor iyide neden geri versin ardaya şuan epl den falan 15m veren cıkar ki arda da epl ye gitmek isterim diyordu tabi zaman gösterir ama ben dönmesinin çok isterim çünkü kadromuzda ki yerlilerin hepsi class olmalı artık

Keşke geri gelse. :ayatollah:

ah arda ah. bu kadroda olsan gücümüze güç katardık,yardırırdın sol kanadı..

---burak----drogba---

-----sneijder----

arda----------selçuk

-----melo-----

ne top oynar varya şu kadroda buyur gel arda galatasarayın çocuğu!

Madrid sene sonu bizim kendilerine sattığımızdan çok daha iyi bir fiyata başka bir kulübe satar.Madrid borcunu öder,Arda bize dönmediği için mutluluktan timsah yürüyüşü yapar,biz de tüm yazı Gökhan Töre tarzı yerli statüsünde oyuncuların transfer hayaliyle geçiririz.

Nefret ederim kendisinden ancak şu kadroda olsa hem efsane oynardı,hem de yabancı oyuncu konusunda elimiz güçlenirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt