Mete Alparslan
10 Numara!
- 23 Kasım 2008
- 16.905
- 13
- 1.363
Galatasarayı en dibe çeken arda mıydı
ayrıca hangimiz olsak giderdi
yönetim o kadar acizdi ki medya ve taraftarların saldırılarını sadece izledi
Arda Galatasaray'i en dip doneminde birakip gitti dedim, Galatasaray'i en dibe ceken Arda'dir demedim. Yine de etkenlerden biriydi kendisi. Hem ne demek hangimiz olsak giderdik? Kendi adina konus. Bu takim fener'den 6 yediginde de, elalem Cimbom kumeye derken de tek sey Galatasaray'di.
Ustelik taraftar Arda'ya saldirdi diyerek milleti yanlis yonlendiriyorlar. Bir kac yeni yetme ergen, bir mac arifesinde iki laf soyledi diye kimse Galatasaray'i birakmaz. Galatasaraylilik bu degil. Hasan Sas yedigi onca kufurun uzerine kafasina bir de laptop yedi. Bir mac sonunda cikti 'Galatasaray benim icin bitti' dedi. Ama hepimiz bu laflarin Hasan'in kalbinden degil agzindan ciktigini biliyorduk. Ki kendisi oyle Atletico gibi buyuklerin arkasinda yer alan bir kulup degil, Liverpool gibi bir dunya devinin transfer listesinin 1 numarasinda bulunmus bir topcuydu. Boru degil.
Arda kotu bir sekilde birakti. Onca insan Arda'yi durduk yere suclamiyor. Ama cogunluk Arda'yi affetmeye hazir. Yeter ki kendisi Galatasaray'a yakisacak bir sekilde davransin. Fener ve Trabzon'dan gelen Sampiyonlar Ligi firsatini elinin tersiyle itip, ligi 8. bitirmis ve Avrupa kupalarinda bile olmayan GALATASARAY'i secen SELCUK gibi.