Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi de zaten şu anda solda oynuyor Sneijder. Bu sistemde kanat yok, 2 tane ofansif orta saha var. :encouragement:Tıpkı şu an oynadığı gibi yani, sol iç diyelim.:encouragement:

Yahu dünya üzerinde 2 forvet ve 2 oos'lı diziliş var mı? Bunu dizilişi fm'de yap Sneijder ve Arda'yı kanat değilde oos oynat beşlik olursun.

Fm diyip geçme taktik simülasyonunu Sir Alex bile beğeniyormuş:ka19:

Yahu dünya üzerinde 2 forvet ve 2 oos'lı diziliş var mı? Bunu dizilişi fm'de yap Sneijder ve Arda'yı kanat değilde oos oynat beşlik olursun.

Fm diyip geçme taktik simülasyonunu Sir Alex bile beğeniyormuş:ka19:

E daha biraz önce koydum ya Atletico Madrid'in Valencia'yı 4-2 yendiği maçı. :D Taktik 4-2-2-2 işte. :D Manchester City uzun zaman kullandı, başarılı da oldular Nasri ve Silva ile. Pellegrini Villareal'de oynattı. PSG geçtiğimiz sezon sık sık oynadı bu dizilişle.(Lavezzi, Menez ve Lucas diyeceksin ama onlar olmadığında/tercih edilmediğinde Pastore ve Chantome OOS rolünde yer aldılar)

E daha biraz önce koydum ya Atletico Madrid'in Valencia'yı 4-2 yendiği maçı. :D Taktik 4-2-2-2 işte. :D Manchester City uzun zaman kullandı, başarılı da oldular Nasri ve Silva ile. Pellegrini Villareal'de oynattı. PSG geçtiğimiz sezon sık sık oynadı bu dizilişle.(Lavezzi, Menez ve Lucas diyeceksin ama onlar olmadığında/tercih edilmediğinde Pastore ve Chantome OOS rolünde yer aldılar)

PSG'yi o tarz bi dizilişte oynarken görmedim ama ATL ve City konusunda haklısın.

Bence Drogba'nın varlığında böyle bişey olmaz.City'de Agü forvet arkası oynayabiliyor, ATL'de Costa aynı şekilde.Bence Terim'in aklında 4-5-1, 4-2-3-1, 4-4-1 dizilişleri var. Eğer Sneijder olmasa zaten 4-4-2'den şaşmazdı.

PSG'yi o tarz bi dizilişte oynarken görmedim ama ATL ve City konusunda haklısın.

Bence Drogba'nın varlığında böyle bişey olmaz.City'de Agü forvet arkası oynayabiliyor, ATL'de Costa aynı şekilde.Bence Terim'in aklında 4-5-1, 4-2-3-1, 4-4-1 dizilişleri var. Eğer Sneijder olmasa zaten 4-4-2'den şaşmazdı.

PSG oynadı, emin olabilirsin. :ka19: Forvette İbra-Lavezzi, OOS olarak Pastore-Lucas/Chantome oynadılar.

E madem Terim'in aklında tek forvet dizilişi var, Burak'ı neden dahil ettin ki ilk mesajında. :D "Burak Drogba Sneijder ve Arda'nın bir arada oynayacağı sistem yok." demişsin, tek forvette Burak zaten oynamaz. :D

Arda her türlü sistemde oynar.Zaman zaman sol içde oynadı Atletico'da.Taktik bilgisini çok geliştirdi 2 senede

PSG oynadı, emin olabilirsin. :ka19: Forvette İbra-Lavezzi, OOS olarak Pastore-Lucas/Chantome oynadılar.

E madem Terim'in aklında tek forvet dizilişi var, Burak'ı neden dahil ettin ki ilk mesajında. :D "Burak Drogba Sneijder ve Arda'nın bir arada oynayacağı sistem yok." demişsin, tek forvette Burak zaten oynamaz. :D

İşte Lavezzi oynamış.Adam ST hariç her yerde oynuyor.Bizde ise iki tane statik St var.

Arda gelirse Burak gider dedim.Bu argümanı desteklemek içinde bu dörtlünün birlikte oynayamayacaklarını söyledim ki bence Drogba-Burak Sneijder'ın da birlikte oynaması saçma.Fatih Terim bence Arda Burak takasını istiyor.Ama Burak'a teklif geldiği yok, ATL'nin ikna olacağı yok el mahkum 4-3-1-2 gibi saçma sapan kanatsız bir dizilişte oynayacağız.

Bu arada olay Arda'nın nerede oynayabileceği değil zamanında sağ bek oynadı.Kewell varken sağ açık oynadı ATL'de oos oynuyor asıl mevkisi zaten sol açık, sorun Sneijder-Burak-Drogba üçlüsünü bir arada oynatmak.Geçen sene şl maçlarını ayrı tutarsak iyi oynadığımız iyi maç 5'i geçmez o da iyimser olursak.

Gelecekse öncelikle kaptanlık ve 10 numarayı unutmalı. Basına demeç vermesi yasaklanmalı. Ama egosunu ne yapacağız bilmiyorum. Mesela Drogba ve Sneijdere verilen değeri taraftarın onlara olan sevgisini ne zaman kendi evlatları da görecek bu caminin? Selçuk daha dün Trabzonspor daydı hatta fenerin kapısından döndü 2 senedir takımda ama kulübün baş tacı hatta kaptan? Teknik patron takdiri ama kulübün değerleri ne olacak? Abilere öz evlatlara yakışır kaptanlık. Selçuk bizi üst üste sampiyonluklar yaşattı Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynattı ama en birinci galatasaraylı kulübün evladı olan sensin. Bizim büyüklüğümüz nede olsa ne kupa büyüklüğü ne de şampiyonluk. Aziz camiana kuduz gibi saldırsın sen git başkanım de basına özlenen güzel görüntüler ver. Emre abinle yedikleri pisliklere bizi de hangi iftira ile bulaştırırız diye uğraşan takımı ziyaret et.Gelirken de patlat bir mektup hem 10 numarayı kap hem de kaptanlığı.Türkiye de prim yapıyor nasıl olsa bu tür demagojiler. Ama olur da değişmişsen gel giy 66 numaranı, benim gibi kırgın ve kızgın galatasaray taraftarlarını hem oyununla hem karakterinle hem de kazandıracağın sampiyonluklarla utandır hatta hepsini tek tek yedir bize. Mektupla demeçle değil sampiyonlar liginde kazandıracağın maçlarla kanitla nasıl hepimizden fazla galatasaraylı olduğunu. Umarım kazanan Galatasaray olur.

ASLOLAN GALATASARAY dır.

Gelecekse öncelikle kaptanlık ve 10 numarayı unutmalı. Basına demeç vermesi yasaklanmalı. Ama egosunu ne yapacağız bilmiyorum. Mesela Drogba ve Sneijdere verilen değeri taraftarın onlara olan sevgisini ne zaman kendi evlatları da görecek bu caminin? Selçuk daha dün Trabzonspor daydı hatta fenerin kapısından döndü 2 senedir takımda ama kulübün baş tacı hatta kaptan? Teknik patron takdiri ama kulübün değerleri ne olacak? Abilere öz evlatlara yakışır kaptanlık. Selçuk bizi üst üste sampiyonluklar yaşattı Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynattı ama en birinci galatasaraylı kulübün evladı olan sensin. Bizim büyüklüğümüz nede olsa ne kupa büyüklüğü ne de şampiyonluk. Aziz camiana kuduz gibi saldırsın sen git başkanım de basına özlenen güzel görüntüler ver. Emre abinle yedikleri pisliklere bizi de hangi iftira ile bulaştırırız diye uğraşan takımı ziyaret et.Gelirken de patlat bir mektup hem 10 numarayı kap hem de kaptanlığı.Türkiye de prim yapıyor nasıl olsa bu tür demagojiler. Ama olur da değişmişsen gel giy 66 numaranı, benim gibi kırgın ve kızgın galatasaray taraftarlarını hem oyununla hem karakterinle hem de kazandıracağın sampiyonluklarla utandır hatta hepsini tek tek yedir bize. Mektupla demeçle değil sampiyonlar liginde kazandıracağın maçlarla kanitla nasıl hepimizden fazla galatasaraylı olduğunu. Umarım kazanan Galatasaray olur.

ASLOLAN GALATASARAY dır.

.

ATL, Arda'ya 5 yılık zamlı yeni sözleşme önerse ve Arda kabul etse, Arda hakkında düşünceleriniz ne olur?

ASLOLAN GALATASARAY dır.

:ka21:

»» tapatalk ««

Bu transferin olması için ortada hiçbir sebep göremiyorum. Fakat olmaması için bir çok sebep var. Birincisi, böylesine kritik bir zamanda Atletico Ardayı vermez.. Transferin son günlerini yaşıyoruz, yerine koyacak o ayarda bir oyuncu bulması çok zor. ikincisi, Arda atleticoda huzurlu. Atletico Ardadan memnun.. üçüncüsü Atletico bu sezon ŞL oynayacak ve Arda şuan en kritik oyuncu konumunda.. Her açıdan çıkmaza giren bir transfer süreci. Arda Atletico başkanıyla görüşecekmiş. Atletico başkanı 1 yıl daha kalmasını ve önümüzdeki sezon gerekli kolaylığı sağlayacaklarını söyleyecektir büyük ihtimalle. Ben olsam böyle söylerdim en azından..

Kısacası Arda bu sene Atletico'ya çok lazım.

Hepimize ana avrat sövmeyerek bizden daha iyi galatasaraylı olduğunu kanıtladı bence. Daha fazlasına gerek yok.

ATL, Arda'ya 5 yılık zamlı yeni sözleşme önerse ve Arda kabul etse, Arda hakkında düşünceleriniz ne olur?

Değişmez, Avrupaya giden Türk topçuların (bizim ligimiz en azından Fransız Liginin kalitesine ulaşıncaya kadar) başarılı da olsalar başarısız da olsalar 2-3 sene sonra geri gelmelerinden nefret ediyorum.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Yıllık 4 ml ,hazır takım , İspanya da bulamadığı söhret (kılıktan kılığa girmesi)

Gelecek burada havasını yapacak

Adama sormazlarmı nasıl gittiğini

Dün terımde anlattı kaçış hikayesını

Unutmadık en kötü zamanda kaçıp gittiğini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt