Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
NE BİÇİM GSLLİK BU DÜN MADARA OLDUK DÜM DÜNYAYA. İRLANDADAN VENEZEULLEDAN ARKDAŞLARIM ARADI BANA NE OLDU GENE TORNİSTAN DİYORLAR BEN NE DİYİM ŞİMDİ ?
YETER ARTIK TAKIM OYNAMIYOR ETMİYOR ARDADA TERİM VARKEN GELMEK İSTEMİYR BENDE İSTEMEZDİM.
TERİM BİR ÜRÜNDÜR.PARLATILMIŞ CİLALANMIŞ SUNULMUŞ. ROL MODEL OLASI DİYE.
AKSİNİ İDDİA EDEN GS'YE İHANET EDİYORDUR.
tamam bende memnun degilim kahroluyorum dünkü sonucdan sonra. tersini idaa edende Galatasarayli olamaz ama konu bu degilki. sen hoca varken arda gelmek istemez diyorsun. varmi böyle sacmalik.
cocuk hocaya ikinci babam diyor . hoca ardanin 6 aydir geri gelmek istedigini söyliyor. madrid birakmiyorsa ne yapa bilirsin ki ?! 24 milyon vereceksin öyle alacaksin artik ama bizimkiler o parayi ardayi gectim messiye bile almaz imkani olsa .
ne olursa olsun madara olduysak bile serefimizle olmusuzdur. baskalari veya dünya ne diyor beni hic ilgilendirmedigi gibi Galatasarayligimin degerini daha aza indirmez.
Aslanlar dik yürür. iyi günde oley super Galatasaray kötü günde ya olmaz böyle Galatasaray mi olacak ?!
tamam üzülelim , elestirelim kahrolalim ama ayaga kalkmasinida bilelim bir zahmet. Dünyanin sonu degil ki ?!
biz bir zamanlar bazi serefsizlerden de 6 yedik. ne oldu öldükmü ?! ben daha cok kenetlendim armaya o zamanlar ayni simdi gibi.
ben birilerinden 6 gol yedik diye ne armayi satarim nede bu arma icin hizmet verenlere. Benim Galatasaraylilik anlayisim bu cekilde.