Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslanlar gibi oynuyor. Çekemeyenler anten taksın.

Dünkü maçta oyuna girdikten sonra yanlış hareketi yok neredeyse acayip bir futbolcu olmuş durumda

Dün bende çok beğendim üstelik tek antrenmanla çıkmış maça.Sahanın heryerini gezen ve yadırgamayan bi futbolcu.Bu forumdakiler karakter olarak üst sınırda oldukları için Arda'yı karaktersiz görmüşler.İspanyollar seviyor adamı doğru bir tercih yapmış giderek biz nankörüz.

Eski Arda kadar estetik değil. Daha taktiğe bağlı, daha sade ve gösterişsiz oynuyor. Rijkaard zamanlarında keita ya bağlamıştı bir ara.

Eski arda hasan şaş gibiydi çalımdan başka bişey yoktu şimdi iniesta gibi olmuş çok akıllı oynuyor

Hesap Makinesi

Eski Arda kadar estetik değil. Daha taktiğe bağlı, daha sade ve gösterişsiz oynuyor. Rijkaard zamanlarında keita ya bağlamıştı bir ara.

Aynen öyle. Taktiksel yönünü cok ama cok gelistirdi Arda. Takim oyunu adina cok iyi isler yapiyor. Bizde daha savruk du ve dedigin gibi bir zamanlar Keita gibi görsel oynuyordu. Ardayi tebrik etmek lazim, ben hayatta bu kalibreye gelecegini düsünmüyordum gittiginde.

Vallah kariyerini yurt disinda bitirsin, buraya gelirse yine huzur muzur kalmaz yiyip bitirirler adami. Gelirse zaten 30 yasindan sonra ancak gelir, ki o zaman da hic gelmesin daha iyi.

Dünkü maçta oyuna girdikten sonra yanlış hareketi yok neredeyse acayip bir futbolcu olmuş durumda

Yüzde yüz pas isabeti ile oynadı. Arda ilk gittiğinden beri söylüyorum bu takıma fazla. Daha çok topa sahip olan bir takımda oynamalı. Takım defansına çok iyi yardım ediyor. Maç başına 3 top çalma ile oynuyor. Keşke kasık sakatlığını yaşamasaydı. Umarım sezon sonu ameliyat olur ve bir daha o sakatlığı yaşamaz. Senede en az 7-8 maç kaçırmasına neden oluyor.

Arda tam Barcelona'lık topçu olmuş. Atletico Madrid'de oyun zekası en üst düzey futbolcu. Abartmıyorum şu haliyle koy rahatlıkla, sırıtmadan oynar. Barcelona sezon sonu bastırıp parayı alsın şu genç adamı. Sanchez yerine ilk 11, rotasyon oyuncusu arası birşey yapsın.

Arda tam Barcelona'lık topçu olmuş. Atletico Madrid'de oyun zekası en üst düzey futbolcu. Abartmıyorum şu haliyle koy rahatlıkla, sırıtmadan oynar. Barcelona sezon sonu bastırıp parayı alsın şu genç adamı. Sanchez yerine ilk 11, rotasyon oyuncusu arası birşey yapsın.

Biz de alalım barca formamızı yazdıralım arkasına Arda..

"Atletico Madrid'in düzenlediği imza töreninde konuşan Arda Turan: Real Madrid ve Barcelona'daki oyuncular da insan. Çalışırsak onlarla baş edebiliriz.

Arda, Atletico Madrid’in, lig şampiyonluğunda Real Madrid ve Barcelona’ya karşı durmasının imkansız olmadığını dile getirerek, "Buna inanmalıyız" dedi."

O zamanlar herkes gülmüstü.

Helal olsun. Dilerim kupayıda kaldırır.

Helal olsun, gurur duyuyorum senden.

Bazilari gibi rakibe gidip ortaligi karistirmiyorsunn. ;)

o artık gscde 50 mio euro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt