Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal aysal demisken su maçlara gitmeyen sadece mikrofona konusmayi bilen yoneticilerinide alsin gitsin

Arda yada gerek yok bu camia da tulun gibi

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Raul Madrid´den nasil ugurlandi, Hakan Sükür bizden nasil ugurlandi. Raul bakalim aylarca parasini bekledi mi ? Ronaldo parasini alirken, uzaktan bakip izledi mi ? Futbol´dan ve spor kültüründen kilometrelerce uzak insanlar futbol takimini yönetiyor bizde. Kendi sirketleri ile mali basarida destan yazanlar, mesele Galatasaray oldumu kulübü bakkal gibi yönetiyorlar. Yillarca Mali Disziplin diye birsey olmadi, bunu hep Türk oyuncular cekti... Ve böylece futbolcularin arasina tepeden yillarca nifak tohumu sokuldu.

Arda Turan Galatasaray´in bir degeridir, yetistirdigi en büyük oyuncudur. Bu bana göre bir Efsane olmak icin yeterlidir, ve ilerki yillarda bircok oyuncumuzun önünü acacaktir. Vundan mali acidan kazancli cikan biz olucaz.

Hangi Ronaldo? :)

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Arda Turan'ı Chelsea maçına, F.Bahçe kulüp doktoru yaptığı tedavi ile yetiştirdi. F.Bahçe kulübü Arda'nın isteğini reddetmedi.

:)

1 sene önce bu adamın ciddi ciddi bie döneceğini konuşuyorduk gülüyorum şimdi halimize..:D

Ardaya Galatasaray efsanesi diyenler :)

Sezon başi apar topar kacan efsane :)

Kiz arkadasina laf atiliyormus Türkiyede oymus buymus.

Sanki bi tek Türkiyede var

Hani en büyük aşk Galatasaraydi.

Birakin su yapmacik tavirlari.

Arda ile gurur duyabiliriz ama mümkünse Galatasaraydan 9 metre 15 santim uzakta dursun.

Su ortamda Arda olsa birakin daha iyi olmayi

Arda selcuk vs gruplasmasi yapar drogbanın kazandigi paraya trip atar hıh derdi

galatasarayda oynayabilecek tek yerli oyuncu. diğer çöpleri toplasan arda etmez

Arda ile gurur duyabiliriz ama mümkünse Galatasaraydan 9 metre 15 santim uzakta dursun.

Ne gruplaşması arkadaşım ya nerden çıkarıyorsun bunu ?

senin gibiler kaçırıyo işte bu oyuncuları.

Ne istiyorsunuz anlamıyorum ki,senin kız arkadaşına küfür etsinler heryerde,tribünlerde besteler olsun,magazin hergün arkandan koştursun gidersin tabi.

Metin Oktay'da Palermo'ya gitti.Kaçtı mı şimdi o adam.

Avrupa'dan güzel bir teklif aldı,kulüp içinde iyi bir teklifti satıldı.

ne kaçması,kaçmak bunun neresinde ?

Taraftar küfür etmiş, medya rahat bırakmamış...Bunlar hep sonuç, neden değil.Kendisi bile Galatasaray'ın şımarık çocuğu olduğunu kabul ediyor.

Arda'nın bizde ki tosun halinin sorumlusu Adnan Polat'tır.Adam başkan mı kreş müdürü mü belli değil.Özellikle Arda'yı çok şımarttı.Caner'i istedi getirdi dövdü almadı.Serdar Özkan'ı istedi gitti, aldı.10 numara verildi, kaptan yapıldı.Adnan Polat bildiğin nazı çilesi bitmeyen bir canavar yarattı.

işte Bu.....Sen ve senin gibiler yüzünden apar topar kaçtı....Adam sinema kapatır şımardı dersiniz, adamın giyimine karışırsınız...yaptığı arkadaşlıklara kadar karışırsınız....sonrada arkasından lag atarsınız niye gitti diye....inanın Metin Oktay yaşasaydı ve şimdi oynasaydı bide üstüne Selçuk, Semih ve Burak gibi kötü bir sezon geçirse etmedik laf bırakmazdınız...

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk

işte Bu.....Sen ve senin gibiler yüzünden apar topar kaçtı....Adam sinema kapatır şımardı dersiniz, adamın giyimine karışırsınız...yaptığı arkadaşlıklara kadar karışırsınız....sonrada arkasından lag atarsınız niye gitti diye....inanın Metin Oktay yaşasaydı ve şimdi oynasaydı bide üstüne Selçuk, Semih ve Burak gibi kötü bir sezon geçirse etmedik laf bırakmazdınız...

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk

yav he he

Kacmasa simdiye sergen gibi 90 kiloydu

BUnun sorumlusu da ben ve benim gibiler mi?

Maclarda oynamamasi pas atmamasi ben ve benim gibiler yüzünden ha?

ben ve benim gibi olanlar ardanın davranislari yuzunden olmustur.

Bizim medya herşeye laf atiyor

Medya canerin karısına gömüyorlar dedi

Adam gidip göbek mi yapti pas mi atmadi

BnX4a72IAAAH8gT.jpg:large

Atletico'lu taraftarların maçı izlediği Cafe #ArdaTuran

Hani bir laf dönüyor ya ortalıkta Arda'yı İspanya'ya gitmeye Emre, Acun, Rıdvan filan ikna etti diye. Şu 3 seneden sonra Arda'nın yerinde olsam bu adamlarla bir dakikamı ayrı geçirmem. Büyük iyilik etmişler bana diye düşünürüm:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt