Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada keşke dönsen be Arda. Yaşatmadılar seni burada biliyorum ama dönsen ve yarım kalan işleri seninle bitirsek hazır dilinden anlayacak Sneijder-Selçuk-Melo-Muslera gibi büyük isimler de burada iken.

sene başı vardı öyle bir ihtimal, dönmek istiyordu ntvsporda röportajı var konuyla ilgili, kibirli yöneticilerimiz biz nasıl olsa şampiyonlar oluruz diye düşündüklerinden transfere gerek görmediler,neymiş ardaya 20 milyon euro verilirmiymiş,chedjou brumaya verdiğimiz 20 milyon euroyu keşke arda için verseydik te 5 sene lige ambargo koysaydık,o tren kaçtı artık kalsın zaten orda bize müstehak herşey

Mesajımı alıntılayıp garip şeyler yazan arkadaşlar ironi kelimesinin anlamına bakmalılar.

sene başı vardı öyle bir ihtimal, dönmek istiyordu ntvsporda röportajı var konuyla ilgili, kibirli yöneticilerimiz biz nasıl olsa şampiyonlar oluruz diye düşündüklerinden transfere gerek görmediler,neymiş ardaya 20 milyon euro verilirmiymiş,chedjou brumaya verdiğimiz 20 milyon euroyu keşke arda için verseydik te 5 sene lige ambargo koysaydık,o tren kaçtı artık kalsın zaten orda bize müstehak herşey

Doğru diyorsun ama işte hala kan çekiyor be Serkan'ım. Arda için buraya dönmesinin tek bir faydası olmaz. Bu kafa ile giderse bizim yönetim + taraftar bize de olmaz ya, yine de adam Galatasaray'lı. Mantık bitiyor Galatasaray dedin mi ben de.

Onda da bitiyorsa ki öyledir eminim yine de olabilir neden olmasın.

Mesajımı alıntılayıp garip şeyler yazan arkadaşlar ironi kelimesinin anlamına bakmalılar.

ironi olarak anlamayanların olması normal çünkü yazdıklarının gerçek olduğuna inanan, hayal dünyası geniş arkadaşlar var, son 10 sayfadaki postlara bakmak yeterli:tranquillity:

Türk Spor medyasını bir kez daha gördük. :):):):):):)

2010 yılında sırf Galatasaray'lı diye; ''Arda Barcelona sahasına seyirci olarak bile gidemez, Arda seks yapıyor, Arda dandik, Arda terbiyesiz'' diye diye masabaşı haber yapan ahlaksızlar, bugün ise ''biz demiştik Arda başarılı olur diye, Arda harika, Arda müthiş'' diyorlar.

sadece ülkede şu an arda yavşaklığı yapıldığından sevince ortak olamıyorum

Metin Oktay kariyeri yüzünden efsane olmadı karakteri,ortaya koyduğu duruş sayesinde oldu.Burdan Arda karaktersiz diye bi sonuç çıkmasın o da çok iyi bi Galatasaraylıdır eyvallah da Metin Oktay'ı aşmıştır demek çok absürd durmuş.

Nerenizle okuyosunuz anlamıyorum. Ben başarıdan bahsediyorum. Karakter yada efsaneden değil. Sadece Galatasaraydan da bahsetmiyorum. Arda Turan gelmiş geçmiş en iyi Türk futbolcusudur. 2 + 2 = 4

Tebrik ederim reis iyi yardindin bu sene.Sana laf edenleri oyle utandirdin,oyle yerin dibine soktun ki.Ben olsam bidaha futbol konusmazdim.Helal olsun sana ins daha senin gibi oyunculari goruruz alt yapimizda

Rakibin sahasında kupa kaldırarak gerçek Galatasaraylı oldu. :tiphat:

La Liga'yı dün kim kazansa mutsuz olmayacaktım ama Arda'nın şampiyon olmasını istiyordum, helal olsun hak etti, umarım ŞL kupasınıda kaldırır haftaya, Real'i tokatlamalarını çok isterim.

İspanya'ya giderken başarılı olacağını düşünüyordum ama bu kadarını ben de beklememiştim. Bizdeyken müthiş bir yetenekti, şimdi komple müthiş bir oyuncu oldu. Helal olsun, inşallah Şampiyonlar Ligi'ni de kaldırır iyice gururlanırız.

Arda'nın sakatlığı ne durumda?

Atletico Madrid'in La liga şampiyonluğu için Barcelona ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın ilk yarısında oyundan çıkan Arda Turan'ın "Pupis" sakatlığının yeniden nüksettiği açıklandı. UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid karşısında forma giyme olasılığı çok az

Piyasasi ucacak resmen. Bir de SL'i aldi mi tavan yapar. Cok istiyorum kazanmasini. Nasilsa bizde yetismis bir futbolcu. Güzel bir prestij'dir. Fakat Real Madrid cok zor olacak.Birde sakatlanmasi kötü oldu.

Icimden gecen, son dk'da kupa'yi geritecek gol'ü Arda'nin atmasidir. Hadi basarilar.

Atletico Madrid'in La liga şampiyonluğu için Barcelona ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın ilk yarısında oyundan çıkan Arda Turan'ın "Pupis" sakatlığının yeniden nüksettiği açıklandı. UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid karşısında forma giyme olasılığı çok az

Bu haberi bende okudum büyük ihtimal yalan, çünkü darbeye bağlı bir sakatlık yaşadı. Muhtemelen İspanyol basınından yanlış çevirilmiş bir haber.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt