Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ardanin GALATASARAYLI olduğuna hiçbir zaman inanmadim.

Arda Fenere gitse "çocuğumuza sahip çıkmadınız Fenerbahçe'ye gitti" der bu arkadaşlar.Malum Arda ve Terim hep mağdur.

Arda Turan'ın Fenerbahçe'ye transferinden bahsetmenin bile anlamsız olduğunu dile getiren Şükrü Ergün, "Arda Turan'ın Fenerbahçe'ye transfer olacağı konusunda yorum yapmak bana ağır geliyor. Arda'nın Fenerbahçe'ye transfer olacağını söyleyebilmek bile bunu söyleyenlerin Galatasaraylılıktan ne kadar uzak olduğunu gösteriyor. Ben böyle bir şeye ihtimal vermiyorum. Günün birinde Avrupa'daki kariyerini sonlandırıp Türkiye'ye dönmek isterse, onun burada bir evi var. Gelip, Galatasaray'daki görevinin başına dönecektir" dedi.

hain kebapçı basın sözcümüzün konusundan devam edebiliriz arkadaşlar

Arda Turan'ın Fenerbahçe'ye transferinden bahsetmenin bile anlamsız olduğunu dile getiren Şükrü Ergün, "Arda Turan'ın Fenerbahçe'ye transfer olacağı konusunda yorum yapmak bana ağır geliyor. Arda'nın Fenerbahçe'ye transfer olacağını söyleyebilmek bile bunu söyleyenlerin Galatasaraylılıktan ne kadar uzak olduğunu gösteriyor. Ben böyle bir şeye ihtimal vermiyorum. Günün birinde Avrupa'daki kariyerini sonlandırıp Türkiye'ye dönmek isterse, onun burada bir evi var. Gelip, Galatasaray'daki görevinin başına dönecektir" dedi.

hain kebapçı basın sözcümüzün konusundan devam edebiliriz arkadaşlar

Puahhahahahahahahahahahahahahha

Şükrü Ergün kim Galatasaraylılık distribütörü mü? Şükrü Ergün'ün lafıyla mı Galatasaraylı oluyoruz?

Al o zaman:

"Arda denen armudun savunuculuğunu yapanlar, Galatasaray adını ağzına alıyorlarsa o ağzı boş bırakmak caiz değildir." - Emin Empak

Benim konumdan devam edelim?

Senelerdir küfür ediyorum kendisine, bazen yanlışmı yapıyorum acaba dediğim oldu, ama hep doğru yolu gösterdi bana kendisi sağolsun. Türkiyeye ya dönmez dönersede bizde oynamaz :)

Puahhahahahahahahahahahahahahha

Şükrü Ergün kim Galatasaraylılık distribütörü mü? Şükrü Ergün'ün lafıyla mı Galatasaraylı oluyoruz?

Al o zaman:

"Arda denen armudun savunuculuğunu yapanlar, Galatasaray adını ağzına alıyorlarsa o ağzı boş bırakmak caiz değildir." - Emin Empak

Benim konumdan devam edelim?

şükrü ergün bir hain artık infaz edelim,tıpkı hamza gibi, gereken hassasiyeti gösterelim:mad: yerli mafyası ve yöneticileri bitirmeliyiz

KONUŞUYOR EFENDİM DURDURAMIYORUZ.

Arda Turan: ''Ahmet Kaya Ayrılığın Hediyesi’ni çok severim ve dinlerim. Dibe vurmak da iyidir maç öncesinde.''

KONUŞUYOR EFENDİM DURDURAMIYORUZ.

Arda Turan: ''Ahmet Kaya Ayrılığın Hediyesi’ni çok severim ve dinlerim. Dibe vurmak da iyidir maç öncesinde.''

kız maçtan önce terketmiş heralde inceden mesajı çakmış arrslanımm benim

adamlar doğruyu söyledi battı arda efendiye az seks yapaydı erman hoca haklı

:nightmare::nightmare::nightmare:

10431133_761815813882068_5389581164708273522_o.jpg

:yikes::yikes::yikes::yikes::yikes:

10498104_761815953882054_2556123387489229201_o.jpg

Eski topcularımızdan igreniyorum.Alayı aynı.Bir tek bizde var,rakiplerin eski topçuları tüm aidiyetleriyle bağlı ama bizimkiler hep aleyhte açıklamalar yapıp taraftarı kırıyor.Arda'da bu yolda.Kendisinden son acıklamaları hasebiyle tiksindim.

Bu herif eninde sonunda fenere gidecek.

Inşallah da gider bizden uzak olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt