Ekrem Altıntaş
Parçalı Üye
- 28 Kasım 2008
- 4.469
- 918
- 1.853
arda Galatasaray düşmanıdır nokta
Ayni sekilde yasin yildirimda oyle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arda Galatasaray düşmanıdır nokta
Arda Turan'ın Fenerbahçe'ye transferinden bahsetmenin bile anlamsız olduğunu dile getiren Şükrü Ergün, "Arda Turan'ın Fenerbahçe'ye transfer olacağı konusunda yorum yapmak bana ağır geliyor. Arda'nın Fenerbahçe'ye transfer olacağını söyleyebilmek bile bunu söyleyenlerin Galatasaraylılıktan ne kadar uzak olduğunu gösteriyor. Ben böyle bir şeye ihtimal vermiyorum. Günün birinde Avrupa'daki kariyerini sonlandırıp Türkiye'ye dönmek isterse, onun burada bir evi var. Gelip, Galatasaray'daki görevinin başına dönecektir" dedi.
hain kebapçı basın sözcümüzün konusundan devam edebiliriz arkadaşlar
Puahhahahahahahahahahahahahahha
Şükrü Ergün kim Galatasaraylılık distribütörü mü? Şükrü Ergün'ün lafıyla mı Galatasaraylı oluyoruz?
Al o zaman:
"Arda denen armudun savunuculuğunu yapanlar, Galatasaray adını ağzına alıyorlarsa o ağzı boş bırakmak caiz değildir." - Emin Empak
Benim konumdan devam edelim?
şükrü ergün bir hain artık infaz edelim,tıpkı hamza gibi, gereken hassasiyeti gösterelimyerli mafyası ve yöneticileri bitirmeliyiz
KONUŞUYOR EFENDİM DURDURAMIYORUZ.
Arda Turan: ''Ahmet Kaya Ayrılığın Hediyesi’ni çok severim ve dinlerim. Dibe vurmak da iyidir maç öncesinde.''