Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B_3dc9fcceeaecb5ea5255340b9bbd55b5.jpg

2a02b9fc162c11e3b68a22000a1f9af0_7.jpg

SELÇUK DA BU VÜCUT VARKEN DAHA ÇOK BİTİKLERİ OYNAR.

Arda Turan gibi oyuncular hem Türkiye´nin hemde Galatasaray´in ufukunu acacak adamlardir. Kendi alt yapimizdan yetismis bir oyuncu, eski kaptanimizin avrupada nekadar yükselirse bize okadar menfaati olur. kirginliklari birakin, kindarligi birakip artik birazcik Galatasaray menfaatlerini düsünün.

Arda Turan CL finalisti, İspanya şampiyonu takımda oynuyor, derbide galibiyeti getiriyor filan ardından nasıl çamur atarız yarışına giriliyor.

:aghast:

Arda la liga seviyesinde oynayamaz deniyordu atleticoya gittiğinde ama gecen sene 40-50 maç oynamıştır herhalde bakmak lazım, kaçırdığı maçlarda sakatlık dönemine denk geldi, bu konuda yanıldığını anlayanlar bu seferde top class takımlar niye almadı yha diye trollük yaptılarını sanıyor gerçi atletico şu anda avrupanın en iyi 5 takımından biridir ama anlatamazsın bunu arkadaşlara

Ha gayret az kaldı site olarak geçiyorsunuz Antu'yu angutluk konusunda. Biraz daha angut espirilerinizle süsleyin buraları ki herkes anlasın Arda'yı ne kadar umursamadığınızı.

Bizde oynarken kimse almaz diyorlardı. Atletico aldı orada oynayamaz avrupa başka dediler. Oynamaya başladı atletico küçük takım büyüklerde iş yapmaz dendi. Adamlar la liga da şampiyonlar liginde şov yaptı bakalım şimdi ne diyecekler diye düşünürken yaratıcı arkadaşlarımız yine bir şeyler bulmuşlar. Gerçi fark etmiyor ilk zamanlarında kimse almaz bunu diyenlerle şimdi barca trollüğü yapanların saçmalama derecesi, vizyonu ve futbol görüşü eşit bana göre.

arda attikca ezikler cildiracaktir hep
kiskanc olmayin adam barcaya kadar yükselen tek türk futbolcu olarak tariha gecti

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

sirf katalan degil diye yedek birakiyorlar yoksa rakitici rahat keser her haliyle

adam ilk derbi macinda gercek barcali oldu
rakitici kesip ardayi oynatmalilar artik
formayi hak ediyor

futbolu barcada birakmali bence
türkiyede harcariz biz bunu
nankör bir milletiz sonucta

Sana mı girdi gol reale mi anlamadım ki nasıl bir hırs lan bu.

Tapa

Arda şu ana kadar ki performansı ile avrupada forma giyen en iyi türk oyuncu olmuştur. Bunu tartışmak yersiz. Başarılıdır. Bizim altyapımızdan yetişmiştir. Lakin başta aziz olmak üzere şikecilere karşı duyduğu sempati beni kendisinden soğutmuştur. Çoğu Galatasaraylı'nın da düşüncesi budur. He gelsin şimdi 6. hafta Arena'da fenere çaksın yine gönlümüzü alabilir o ayrı ama en son aziz ile verdiği fotoğraf ile taraftarı kendinden olabildiğince uzaklaştırdı. Bundan sonra ne olur bilinmez. Açık konuşmak gerekirse 3 sene sonra fenere transferi ile alakalı haber duyarsam da şaşırmam.

Adam isterse Azizle Facebook arkadaş olsun, bu has Galatasarayli oldugunu ve bizi en iyi şekilde temsil ettigini degiştirmiyor ve degiştirmez

Tabii Fenev'e giderse durum degişir.

Sana mı girdi gol reale mi anlamadım ki nasıl bir hırs lan bu.

Tapa

yooo o nerden cikti
ben ardayi kiskananlar icin yazdim bunu
cevap verdigine göre sen de bunlardansin korkma daha cok giren olacaktir senin gibilere :asd:

Griezmann ve Cerci geldikten sonra sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen 1 hafta içinde 3.kez ilk 11'de başlıyor.

Adam Real Madrid'e kendi evinde gol attı ve yendiler :D Messi bile yapamıyor bunu bazen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt