Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
...

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1416223292160.webp
    uploadfromtaptalk1416223292160.webp
    68 KB · Görüntüleme: 85
Çocukluğunun hayali olan çubukluya en geç sezon sonunda kavuşur. Ondan sonra acun abisiyle, emre abisiyle, volkan abisiyle, ahmet bulut abisiyle, aziz babasıyla rahat rahat takılır.

Adam takimdaki oyuncuyu savundu diye yine aglayanlar var.

Adam hem milli takim oyuncu hem kaptan olarak tabii takimdaki bir diger oyuncuya sahip çikar, yoksa iyi ettiler mi desin? Ayrica sunu da dedi: "Bu tür olaylar sadece bu stadda olmuyor. Her stadda oluyor. Sadece bu stadda oluyor demek yanlış olur". Galatasarayi savundu bile yine bozuk plak gibi eski oyuncunuza laf atiyorsunuz.

Insan utanir be.

sükrü ftyi bıraktı ardayı savunmaya basladı

has ftci sükrü noldu senin ftne?

sükrü ftyi bıraktı ardayı savunmaya basladı

has ftci sükrü noldu senin ftne?

G.Saray'in en basarili yerli teknik direktörünü savunmak suç gibiymis konusuyorsun.

Ben duruma göre savunuyorum - Arda bu durumda mahsum.

Fatih Terime de aynisi geçerli - duruma göre savunuyorum . Çalhanoglu olayinda mesela tamamen elestiri hak ediyor Fatih Terim.

Insan eski Galatasarayli teknik direktör/oyuncu savundu diye hemen ''ftci'' veya ''arda fanboy'' etiket yapistirmayin.

Aysalci ve kalvyeci taraftar icin her açiklamasinda fenere sovmesi beklenilen oyuncu. Onlarin mantalitesi bunu gerektiriyor.

Yolda Ardayi gorseler imza kapmak icin aglarlar burda sovuyorlar. :D

Arda umarım ilk 11 é seçilirsin ; messi den daha fazla hakediyorsun bence.

Galatasaray ' ın evladıdır

sene sonu yuvasına dönecek

Arddda-Acuur-Double Yıldolar-Uslucuklar-Rıdvolar-Çakar çakmazlar-Engimcixler-RBOKLAR-Tertemler-Çetincevizkayalar-Töre cinayetleri-Osturukoğullular-GOÇLAR-Uluderenler vs... vs... Türk futbolundan yok edilmediği sürece, Türk futbolundan bir bok olmaz, olmaz, olamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt