Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda ft yi kovdurur kendi hükümranlığı da kurar görürsünüz .

Arda ft cephesinde ben ardayı destekliyorum ama arda ve kankalarinin da gerekli ruhu yansitmamasini anlayamıyorum orası milli takım böyle ruhsuzluk olmaz

Ft lafi dolandirdikca dolandiriyor hiç suçu yok sanki Fransa'daki rezillikte. .

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Arda ft yi kovdurur kendi hükümranlığı da kurar görürsünüz .

Arda ft cephesinde ben ardayı destekliyorum

Ft lafi dolandirdikca dolandiriyor hiç suçu yok sanki Fransa'daki rezillikte. .

suçun büyüğü bende dedi zaten boş sallama koskoca doktorsun renkdaş

bıktık ya halkı oyuncağa çevirdiler şimdide arda bi foto atar anlamlı atarlı liseli bişeyler yazar
ali babanın bi çiftliği var

Arda'nın yakın arkadaşı Terim'e köpek demiş.Bu twitten sonra Arda'yı dillemeyi bırakırsın diye düşünüyorum.

CrAzbY5WIAAKo9n.jpg

Koca kafalı saffete bak sen. Bu lafı bir de Fatih hocamın karşısında söylesin bakalım. Babası bile kurtaramaz hocamın elinden.

Sent from my iPhone using Tapatalk

arda acıtasyon yapıcağına açıklasın madem ne halt yediğini niye susuyor almış tabi arkasında RTE nin desteğini FB medyasının desteğini boş popülizm konuşmaları yapıp duruyor. Hoca susuyorsa olayın detayına inmiyorsa bilin ki mevzu çok büyük melo riera olayını açıklatan adamdı hoca unutulmasın.

Ardayı destekleyen kuştur bu saaten sonra. Fatih hocam kolay kolay silmez kimseyi. Arda eşeklik yapmış ki sildi onu.

Arda öyle kolay harcanacak bir adam değil.

Ülke tarihinin en kariyerli futbolcusu üstelik kariyerinin zirvesinde.

Niye kadro dışı kaldığının net bir şekilde açıklanması lazım.

Fatih hocam eğer ima edilenler doğru ise tekrar sevgimi kazandı

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Şüphesiz ki susuyorsam asaletimden veya sabırla ilgili kro bir paylaşımla geri dönecektir.

Arda öyle kolay harcanacak bir adam değil.

Ülke tarihinin en kariyerli futbolcusu üstelik kariyerinin zirvesinde.

Niye kadro dışı kaldığının net bir şekilde açıklanması lazım.

Bu ülkenin gelmiş geçmiş en kariyerli oyuncuları uefa kupasını alan kadroda ki oyunculardır

Bugün ki Atletico Madrid ile bende Şampiyon olur şampiyonlar ligi finali oynarım

Barcelona ile kazanılabilecek kupaları söylemiyorum bile

Ama o zamanın şartları ile bir Türk takımı olarak o zamanın arsenalinden uefa kupasını peşinden de real madridin elinden süper kupayı kazanmak öyle kolay değil

suçun büyüğü bende dedi zaten boş sallama koskoca doktorsun renkdaş
Ozan senin gözlerini de aşırı terimdaslik kör etmiş çok duygusal bakıyorsun olaya.

Hangi milli takımda böyle türk dizisi kıvamında drama yaşanıyor burası profesyonel yönetilmesi gereken makamlar.

Terim acik açık konuşsun madem toplantı yapıyor çıkıp imalı konuşunca show olarak algilaniyor

Bu ülkenin gelmiş geçmiş en kariyerli oyuncuları uefa kupasını alan kadroda ki oyunculardır

Bugün ki Atletico Madrid ile bende Şampiyon olur şampiyonlar ligi finali oynarım

Barcelona ile kazanılabilecek kupaları söylemiyorum bile

Ama o zamanın şartları ile bir Türk takımı olarak o zamanın arsenalinden uefa kupasını peşinden de real madridin elinden süper kupayı kazanmak öyle kolay değil

Sen de Atletico'yla, Barça'yla şampiyon olursun doğru da seni o takımlara alıp oynatmazlar işte.

Mevzu o zaten.

Ozan senin gözlerini de aşırı terimdaslik kör etmiş çok duygusal bakıyorsun olaya.

Hangi milli takımda böyle türk dizisi kıvamında drama yaşanıyor burası profesyonel yönetilmesi gereken makamlar.

Terim acik açık konuşsun madem toplantı yapıyor çıkıp imalı konuşunca show olarak algilaniyor

Fransa

2010 dünya Kupası'nda olmuştu galiba

Teknik Direktörü indirdiler hatta

Sen de Atletico'yla, Barça'yla şampiyon olursun doğru da seni o takımlara alıp oynatmazlar işte.

Mevzu o zaten.

Bu konuda haklısın

yetenek olarak en yetenekli türk oyuncudur o başka

Ama mesela hasan şaş dünya kupasından sonra bozmasaydı Avrupa'nın büyük bir kulübünde oynardı

Son düzenleme:
Arda ne tweeti atmış hocayla ilgili

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt