Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga neden başlıklarının hortladığını da şimdi gördüm. Aynı şey tam tersi durumda "hayır" diye videolar çeken sanatçılar için geçerli olsa vermeyeceğiniz tepkileri vermeyin bence. He bu itici herifin samimiyetine inanmıyorum o ayrı. Kendisinin bu tür şeyleri geleceğini daha da sağlama almak amacıyla yaptığını düşünüyorum.

Bir futbolcu neden politika ya karışır medya maymunlugu yapar anlamam. Gün gelir devran döner arda bey zamanında hakan Şükür de girdi bu işin içine orda burda milleti örgütlüyordu sonunu gördük fare gibi saklanıyor. Bana bişey olmaz deme yeri gelir bir lafın yüzünden bu ülkeye bir daha adım attırmaz sana şu baştaki.

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

2010 referandumunda da hakan şükür bayraktarlık yapıyordu.sonu nasıl oldu malum!! devran dönünce aldatıldık kandırıldık deme sonra arda.

Aga neden başlıklarının hortladığını da şimdi gördüm. Aynı şey tam tersi durumda "hayır" diye videolar çeken sanatçılar için geçerli olsa vermeyeceğiniz tepkileri vermeyin bence. He bu itici herifin samimiyetine inanmıyorum o ayrı. Kendisinin bu tür şeyleri geleceğini daha da sağlama almak amacıyla yaptığını düşünüyorum.

bu ne demek tam olarak

Metin Oktay ağır faşizm koşullarında Denizler'in idamına karşı imza toplayan Taçsız Kral.Efsane böyle olunuyor işte.

CsPJyXzXEAAZUgQ.jpg

bu ne demek tam olarak

Önceki seçimlerde olduğu gibi yine ünlüler tarafından bir "hayır" videosu çekileceğini düşünüyorum, onlara da sen ne karışıyorsun işini yap tarzı şeyler yazılmayacağı için saçma geliyor bu kadar bashing. He zaten siyasilerinin bile sözlerine dikkat etmeden açıklamalar yaptığı leş bir ülkede, bilgisi olmadığı konularda (ekonomi, siyaset vb.) bu kadar net yorum yapan bu heriflerin olması da gayet normal. Asıl sorgulanması gereken bu Arda ve türevlerinin siyasi yorumlarının bu kadar prim yapması.

O kadar uzun paragrafa da gerek yok aslında; bu leş herifin çektiği videoyla bu herife bu kadar prim vermeye gerek yok. Darbe zamanı da gördük ki adam bu bashingi bile sosyal medyada prim olarak kullanıyor dillemek için.

Yakında Türkiye'ye gelecek yol yapıyor şerefsiz, rıdvan abisi de tff için yol yapmakta. Videodaki şahıslara bakın hepsinin bir çıkarı var.

Ben şahsen siyasi görüşü yüzünden eleştirmiyorum. Hani her çıktığı programda söylüyor ya yok yönetici olacağım yok başkan olacağım diye. Adam işin kolayını bulmuş. En basit örneği Hidayet Türkoğlu değil mi? Ne yazık ki insanların gerçek yüzleri menfaatleri söz konusu olunca ortaya çıkıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt