Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

En az şu adam kadar Galatasaray Ruhuna sahip olsun yeter,kimle abi kardeş oluyosada olsun ama bunu taraftarın kızacağını bile bile gözünün içine sokmasın.

Ekli dosyalar

• 938187258.webp
    938187258.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 93

Bence siz iyice paranoyak oldunuz, kafayı Arda ile bozmuşsunuz. Empati denen olgu sizlerde daha henüz gelişmemiş, adamın sosyal hayatına karışacak kadar da ukala yapmış sizi... Bilmeden ötecek kadar da, bilgisiz olmuşsunuz. Arda'nın tek suçu bu işte; herkesin bakış açısını ortaya döküyor, perdeyi kaldırıyor. (Bu lafım herkese)

Emre Güngör ile Arda kıyaslamasına girmek dahi istemiyorum, elle tutulur bir mantık göremiyorum.

Şimdi sorduğum soruları cevapla bakalım;

1 - Arda gibi bir oyuncun var mı?

2 - Arda gibi alt yapıdan çıkardığın bir oyuncun var mı?

3 - Arda gibi bu kadar baskı altında olup, taraftardan küfür yediği halde takımda kalan, sabır gösteren var mı? (Çok beğendiğiniz Lincoln bile buna dayanamadı)

4 - Lincoln diye ağlar, Arda'yı yerersiniz. Lincoln buymuş, oymuş; o suçlu değilmiş, biz suçluymuşuz. Takımdan kaçtığı için göz bebeğiniz olduysa, Arda'yı Tanrı yapmanız gerekmez mi?

5 - Arda'nın özel hayatından size ne? Başkaları senin özel hayatına karışmasına tahammül gösterir misin?

6 - Arda'nın yeteneklerini sorgulayacak güveni nereden alıyorsun? Profesyonel bir diploman var mı?

7 - Zor da olsa kendinizi Arda'nın yerine koydunuz mu?

Yahu Adem ben bıraktım hiç başlama;

Katıksız bir Arda nefreti var taraftarımızda. Arda ne yapmışmış... Pehh...

Yani boşuna uğraşma lafla anlamıyorlar, belki görseli işe yarar dedik o da olmadı;

https://www.gscimbom.com/forum/metin-oktay-futbol-forumu/47479-kimdir-arda-turan_.html

Pek karizmatik resimler değil ama idare ediverin;)

Yahu niye açılmadı hala şu Arda Turan'a nefret kusma topiği?

En azindan sabri cikip 'Beni G.Saraydan sogutmasinlar' gibi talihsiz bir cumle kurmamistir.

Sabri'yle o kadar uğraşsa bütün futbol alemi, magazin basını (ve ciddi ciddi, sadece dalga malzemesi olarak değil) canlı yayında küfür bile ederdi.

Ben ederdim şahsen.

Arda gitsin de kendini kurtarsın bu taraftardan. Adamın en ufak hareketini bile eleştiren insanlar nasıl bir halet-i ruhiyeye sahip anlamıyorum gerçekten.

Arda gitsin de kendini kurtarsın bu taraftardan. Adamın en ufak hareketini bile eleştiren insanlar nasıl bir halet-i ruhiyeye sahip anlamıyorum gerçekten.

Bir de harbi hareketi olsa içim yanmayacak yahu:D

Barda adam hastanelik eden Gerrard'a kaptanlık marşları düzenler, Arda'nın panpasıyla maç izlemesine saydırıyor. Çok enteresan:)

Bu arada adam nasıl bişeyse kaptanlık yapacak yeteneği yok oluyor, ama gidecek teknik direktörü futbolcuları belirleyebiliyor ''yeniçeri gurubunu'' yönetebiliyor.Kısacası derin devlet oluyor ama takımı yönetecek kapasitesi yokmuş.Buda ilginç.

Kimsenin kimseye yuklendigi yok. Batuhanin topiginde turkiyenin gelirini masaya yatirdiniz. Bu herkes icin gecerli bir durum. Bilmem kac milyon insan acliktan geberirken ayni paralari goturenlerden biri de Arda. Neyin karsiliginda? eskiden futbol oynardi hic olmassa. Hem para, hem sohret, hem de bir suru yanlisina ragmen kabul gormesi. Yok oyle bir dunya. Az bile yapiyorlar. Cikip aglayacagina kendisine ceki duzen versin. sene sonunda gitmesi gereken futbolcu listesinin basindaki isimdir ayrica. yerin dibine soktugunuz aydin yilmaz bile faydasi yoksa bile zarar vermiyor. yeter.

Evet, Harry Kewell ile birlikte gitmeliler. :o

Kewell'ın doldurduğu kontenjana kimi almayı ve sorunsuz yedek oturtmayı düşünüyorsun? (Ücretinde indirime gidip kaldı ayrıca o adam)

Arda giderse düzlüğe çıkacağız. Fenere versek orayı da batırırmı ki?

Biraz riskli olur ama:)

Yedek mi? Bence onun gitmesi sadece fizyoterapisti işsiz bırakacak. Kewell'ın zararı yok tamam da bize yararı olan oyuncu sayısı da fazla değil. Onun alanına daha yararlı oyuncular lazım.

Eger Arda sezon sonu gitmez ise bende Arda dusmani olucagim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt