Cem Sonağa
Yeni Üye
- 27 Ekim 2009
- 71
- 0
- 1.276
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence siz iyice paranoyak oldunuz, kafayı Arda ile bozmuşsunuz. Empati denen olgu sizlerde daha henüz gelişmemiş, adamın sosyal hayatına karışacak kadar da ukala yapmış sizi... Bilmeden ötecek kadar da, bilgisiz olmuşsunuz. Arda'nın tek suçu bu işte; herkesin bakış açısını ortaya döküyor, perdeyi kaldırıyor. (Bu lafım herkese)
Emre Güngör ile Arda kıyaslamasına girmek dahi istemiyorum, elle tutulur bir mantık göremiyorum.
Şimdi sorduğum soruları cevapla bakalım;
1 - Arda gibi bir oyuncun var mı?
2 - Arda gibi alt yapıdan çıkardığın bir oyuncun var mı?
3 - Arda gibi bu kadar baskı altında olup, taraftardan küfür yediği halde takımda kalan, sabır gösteren var mı? (Çok beğendiğiniz Lincoln bile buna dayanamadı)
4 - Lincoln diye ağlar, Arda'yı yerersiniz. Lincoln buymuş, oymuş; o suçlu değilmiş, biz suçluymuşuz. Takımdan kaçtığı için göz bebeğiniz olduysa, Arda'yı Tanrı yapmanız gerekmez mi?
5 - Arda'nın özel hayatından size ne? Başkaları senin özel hayatına karışmasına tahammül gösterir misin?
6 - Arda'nın yeteneklerini sorgulayacak güveni nereden alıyorsun? Profesyonel bir diploman var mı?
7 - Zor da olsa kendinizi Arda'nın yerine koydunuz mu?
En az şu adam kadar Galatasaray Ruhuna sahip olsun yeter,kimle abi kardeş oluyosada olsun ama bunu taraftarın kızacağını bile bile gözünün içine sokmasın.
G.Sarayli olmaya gelince, Bana gore bu takimdaki En Has G.Sarayli Sabridir.
Sen hiç Sabri'nin formasını yırttığını gördün mü? Tabiki Sarp.
Yahu niye açılmadı hala şu Arda Turan'a nefret kusma topiği?
En azindan sabri cikip 'Beni G.Saraydan sogutmasinlar' gibi talihsiz bir cumle kurmamistir.
Arda gitsin de kendini kurtarsın bu taraftardan. Adamın en ufak hareketini bile eleştiren insanlar nasıl bir halet-i ruhiyeye sahip anlamıyorum gerçekten.
Evet, Harry Kewell ile birlikte gitmeliler.![]()
Evet, Harry Kewell ile birlikte gitmeliler.![]()

Kewell'ın doldurduğu kontenjana kimi almayı ve sorunsuz yedek oturtmayı düşünüyorsun? (Ücretinde indirime gidip kaldı ayrıca o adam)