Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demirkola göre Wesleyi gönderip Ardayı alma planları varmış yönetimin

Tabi medya gazetecileri destekliyorlar (Ridvan yalakasi haric) ve futbolcular Arda'yi. Bi tanede adam yok bizim milli takimda ha.

Vay be tayyip öğrenmiştir işi şimdi. Ülkede bir sorun çıkarsa salar birini arda nin üzerine gündem alt üst olur. Tek sıkıntı arda şuan Türkiye de.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Aysal büyük adam, seni 12 milyon Euro gibi büyük bir paraya satıp iyi kazıkladı zamanında Madrid'i. İyi ki de yollamış para da önemli değil.

Aysal büyük adam, seni 12 milyon Euro gibi büyük bir paraya satıp iyi kazıkladı zamanında Madrid'i. İyi ki de yollamış para da önemli değil.

[FONT=&quot]Arda'nın Barcelona'ya transferinin 41 milyon euro bonservisle gerçekleştiği bildirildi.[/FONT]

Pek kazık yemişe benzemiyorlar rtş. Aldıkları başarılar da cabası.

tumblr_nsb75qK4Lj1uamgl1o1_500.gif

Pek kazık yemişe benzemiyorlar rtş. Aldıkları başarılar da cabası.

Komik değilsin.

Galatasaray'da ki Arda'ya kimse 41 milyon Euro vermez. Kaldı ki Barcelona ve Real Madrid gibi para çar çur eden kulüpler istisna.

Arda'nın ederi hep yüksek ve şişirmeydi.

41 milyon Euro'ya CL'de gruptan çıkacak kadro kurarsın.

Komik değilsin.

Galatasaray'da ki Arda'ya kimse 41 milyon Euro vermez. Kaldı ki Barcelona ve Real Madrid gibi para çar çur eden kulüpler istisna.

Arda'nın ederi hep yüksek ve şişirmeydi.

41 milyon Euro'ya CL'de gruptan çıkacak kadro kurarsın.

Ben Galatasaray'daki Arda'ya 41 milyon verilip verilmemesinden bahsetmiyorum ki zaten. Bizim açımızdan iyi bir satıştı. Ben diyorum ki Atletico kazık falan yemişe benzemiyor.

Son düzenleme:
Yakında bize dönmek için ayak yapacaktır buna kanmayın !

"Galatasarayın teklifi komikti" lafını hâlâ unutamıyorum.

sent via GSC

12ye alip 41e satmislar
Keske vizyonlu bir yonetim olaydi da satistan pay koydursaydi

Huzura doğru..

0a841d1b38c4ddf532e31cd581a7e103.png

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt