Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Ben çalışır aslanlar gibi Barcelona'da da oynarım. Kimse merak etmesin."

Türkiye'ye dönmek için her türlü bağlantısını kullandığı açıkken şu lafı yüzü kızarmadan söyleyebilen bir adam işte. Başakşehir'e de şampiyonluk yolunda -saha dışında- büyük katkı sağladı şimdi. Bu seneki şampiyonluk her gün farklı bir değer kazanıyor benim için.

Gündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Tarihine gram yakışmıyor karaktersiz!

Bu karaktersiz ne olduğu belli olmayan omurgasız herif buradan çıkarılabilir mi acil?

Sana Metin Oktay ın formasını ve şanlı Galatasaray ın kaptanlığı verinin ..........
Bir daha bu formayı üstüne giymeni sağlayan değil düşünenin bile .........

Son düzenleme:
Allahini seven su adami Basaksehire gitti diye elestirmesin. Üzüldügümüzü sanip TVlerde dram yapar simdi Ali Sami Yen, Galatasaray diye diye.

Gündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Tarihi Forumu 'nda atılmasını talep ediyoruz ...

Niye ya? Kalsin iste. Sadece Galatasarayda oynamis bir futbolcu kendisi. Hainlik fln yaptigi yok sonucta. Cok fazla deger vermeyin kendisine.

Bu herif milli takımda yaptıklarından sonra konusunun çöp tenekesine taşınması gerekirdi. Şimdi taşınırsa mal İBB kendini bir halt zanneder bakın bizi büyük görüyorlar falan diye.

basaksehir güçlenmesin isterdim,mesele o diycem ama arda futbolu kafasında bitirdi.çöpe atın gitsin bu konuyu

Son düzenleme:
Artık gereksiz bir şahsiyet.

He tabi bundan 3-4 sene sonra ortamı yumuşatacak laflar edecek, ben istedim ama beni istemediler diyecek. Benim Galatasaraylılığımı kimse tartışamaz diyecek.

Ama artık insanların gözünde tanju'dan bir farkı olmayacak, Ben Gs'liyim diyince kimse sahiplenmeyecek.

TapaTalK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt