Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Böyle bir düşünceye nasıl vardın Selen? Herkes sevmiyormu Arda'yı ben şahsen Sabri'le beraber En sevdiğim Galatasaray futbolcusu hala.

Herkes derken yanlış yazdım hatta düzeltiyimmi derken sen yazdın. Benim hatam özür yani orda herkes derken taraftarın hepsini kastetmek istemiştim de cümle biraz okuyunca yanlış anlaşılıyor. Taraftarın hepsi tarafından sevilen birisi değil onu demek istemiştim de cümlede daha doğrusu kelimede hata olmuş.

Ahhhh Yunus hani ben şöyleyim, ben böyleyim demeyi sevmediğimdem cevap vermek istemiyorum. Yani zaman lazım birisinin ne düşündüğünü anlamak için fakat ben değerlendirmem tipiyle falan, itici de gelmiyor, çekici de gelmiyor.

Arda neden bu kadar çok haber oluyor?

Türkiye ayağını geçtim; arsenal-liverpool-tottenham taraftar forumlarından birisine girin. 3 yıldır kaç kişi "Turan" ismini sol kanada yazıyor bakın. Nasıl hayranlıkla bahsediyor okuyun. Milli maçları, bulabilirseniz yabancı spikerle izleyin, top Arda'nın ayağına geldiğinde neler söylüyorlar dinleyin. Ve bırakın Arda'yla eşdeğer olmayı, kimsenin ona yakın bile olmadığını kabul edin, bu konularda. O zaman anlayacaksınız, neden haber oluyor:)

Futboluyla ilgili esti, cosdu haberleri zamaninda beni de gururlandiriyordu. Zaten su ara sadece ozel hayatiyla aniliyor, "turan" ismi sacma sapan gazetelerin bas kosesinde diye elestiriliyor. kimsenin iyi oynayan ardaya lafi yok ki. iyilesene kadar gozukmese en azindan, daha az gozukse ya da.. ardanin eskiden de sevgilileri vardi, gol atardi Eda isimli kiza hediye ederdi, sarisin bir hatun vardi, izlemeye gelirdi, opustugu fotograflar bile basina yansidi ama unutuldu gitti, neden? cunki arda sahada catir catir top oynuyordu. hem elin belinde sahada gezinir, hem bu kadar acik yasarsan herseyi malzemeyi verirsin elaleme.

Bosver. Onlara gore Arda avrupanin orta duzey takimlarinda bile basarili olamazmis.

Basarili olamaz demedim, orta duzey bir takima giderse iyi olur dedim, hayirdir ne bekliyorsun, kim alacak zannediyorsun?

Bu sene sonunda Arda gitti, gitti, gitmedi THE END.

Wenger'in futbolunu geliştiremedi diye açıklamaları da var. Bir de Liverpool, Arsenal, Madrit falan almayı kesinlikle isterse ara transferde bile alacaklarına inanıyorum. Avrupa'dan iyi bir takım Arda'yı almak isterse gelir ve alır.

valla gülme hacı son derece ciddiyim:),hatta batuhan denen sonradan görme cahil herifin,yaptığı ropörtajı eleştirdiğimiz zaman bize kız arkadaşlarını-arabasını kıskanıyosunuz falan diyen olmuştu,ama aynı kişiler ne hikmetse arda nın özel hayatına laf ediyor,bana sempatik geliyor diyen oldu,batuhan arda nın yaptıklarının 100 katını yapıyor,ama batuhan sempatik arda kaka,doğru batuhan uzun boylu yakışıklı falan ya dimi normal,arda öyle değil ki:)

Futboluyla ilgili esti, cosdu haberleri zamaninda beni de gururlandiriyordu. Zaten su ara sadece ozel hayatiyla aniliyor, "turan" ismi sacma sapan gazetelerin bas kosesinde diye elestiriliyor. kimsenin iyi oynayan ardaya lafi yok ki. iyilesene kadar gozukmese en azindan, daha az gozukse ya da.. ardanin eskiden de sevgilileri vardi, gol atardi Eda isimli kiza hediye ederdi, sarisin bir hatun vardi, izlemeye gelirdi, opustugu fotograflar bile basina yansidi ama unutuldu gitti, neden? cunki arda sahada catir catir top oynuyordu. hem elin belinde sahada gezinir, hem bu kadar acik yasarsan herseyi malzemeyi verirsin elaleme.

Gururlanmakla alakası yok bu bir realite. Medya için Arda eşittir haber... Bunun nedenlerini de yazdığım mesajda belirttim.

Arda'nın yüzü eskidi bazıları için bence problem bu. Hasan Şaş için de aynısı söylenebilir.

valla gülme hacı son derece ciddiyim:),hatta batuhan denen sonradan görme cahil herifin,yaptığı ropörtajı eleştirdiğimiz zaman bize kız arkadaşlarını-arabasını kıskanıyosunuz falan diyen olmuştu,ama aynı kişiler ne hikmetse arda nın özel hayatına laf ediyor,bana sempatik geliyor diyen oldu,batuhan arda nın yaptıklarının 100 katını yapıyor,ama batuhan sempatik arda kaka,doğru batuhan uzun boylu yakışıklı falan ya dimi normal,arda öyle değil ki:)

Kız arkadaşı değil oğlum o herif evlendi ya :D

Ya kusura bakmayın da sanki Arda dünya starı, Liverpoollar, Madritler, Barçalar, Chealseler falan kapımıza dayanmışlar Arda diye de biz satmak istemiyoruz sanki. Tamam iyi Arda, yetenekli futbolcu da işte bu, bir star değil. Adnan Polat bile demişti bir keresinde Arda ile ilgili transfer teklifi gelmedi yada buna benzer birşey hatırlıyorum böyle şeyler. Atletico olayı garip gelişti, Delnan falan yazıldı, bazıları yalan bu belge dediler, sonrasında ne oldu bilmiyorum.

İşte yetenekli oyuncular yetiştiremeyince böyle yetenekli birisinin yetenekleri de abartılıyor. Messi ile kıyaslanıyordu. Yuhhhh yaaaaaa.

Medya için Arda eşittir haber.

Arda da bunu bilerek bu kadar gorunuyor zaten, demek ki, hatali. Kulup baskani, menajeri, cevresi vs hangisini istiyorsan gunah kecisi yap. cogunda da hata var zaten ama neticede 23 yasinda bir adamdan bahsediyoruz. kimse de zorla birsey yaptiramaz. iste burda da demin yazdigim mesaj devreye giriyor; kendisi boyle seylere musait, altyapida 2 calim atmayi ogreteceklerine baska seylere de hazirlamalilar futbolculari ama malesef yok, altyapi egitimi de sifir ardanin.

Messi, önceleri ayağına bir darbe aldı, maç sırasında herkes ayağı kırıldı sanmıştı. O kadar sert bir darbeydi yani. Adam bir hafta sonra sahadaydı. Nasıl tedavi ediliyor bu dam? Tıp sektöründe gizli tedaviler mi geliştirdi Barcelona? Bu işin sırrı ne bir anlatın bizim takımada.

Sakatlanan oyuncu kendini toplayamıyor bir daha. Şu sırrı bize de verin yahu. Bizim oyuncularımız da bir haftada sahaya çıksın. Lütfen.

Aslinda problem cikip gezmesi degil. Tabiki cikip gezecek.Sevgilisini alip eglenmeye de gidebilir. Sorun bu degil. Sonucta Iran´da yasamiyoruz. Beni rahatsiz eden konu, Arda´nin gerekli gereksiz her programa baglanmasi, Türkiye genelinde neredeyse her acilisa katilmasi, her partide boy göstermesi. Ben Arda´nin bunu baya abarttigini düsünüyorum. Ayari kacti maalesef ve artik rahatsiz etmeye basladi. Sonucta sen Galatasaray kaptanisin. Galatasaray cok zor bir dönemden geciyor ve sen her programa baglanip espri yaparsan bu hos karsilanmaz. Takimin yerlerde sürünürken parti parti gezersen bu hos karsilanmaz. Sakat olabilirsin ve bu bence daha büyük bir sorun. Kendine dikkat etmen gerekiyorken nelerle ugrasiyorsun. Bizim kizdigimiz nokta bu. Konuyu Arda´nin yetenegine getirmeyin. Tartismasiz Türkiye´nin en yetenekli ve en iyi futbolcusudur Arda. Bu performansiyla bile

Ya kusura bakmayın da sanki Arda dünya starı, Liverpoollar, Madritler, Barçalar, Chealseler falan kapımıza dayanmışlar Arda diye de biz satmak istemiyoruz sanki. Tamam iyi Arda, yetenekli futbolcu da işte bu, bir star değil. Adnan Polat bile demişti bir keresinde Arda ile ilgili transfer teklifi gelmedi yada buna benzer birşey hatırlıyorum böyle şeyler. Atletico olayı garip gelişti, Delnan falan yazıldı, bazıları yalan bu belge dediler, sonrasında ne oldu bilmiyorum.

İşte yetenekli oyuncular yetiştiremeyince böyle yetenekli birisinin yetenekleri de abartılıyor. Messi ile kıyaslanıyordu. Yuhhhh yaaaaaa.[/QUOTE]

Kıyaslayan adam Hıncal Uluç ciddiye alacaksan alabilirsin tabi :)

Batuhan eskisehirspor futbolcusu, Arda turan GALATASARAY KAPTANI.

Idrak ettiginde goruselim tekrar, yoksa donup duruyorsun 2-3 cumle etrafinda.

arda nın bizim kaptanımız olması pek farketmez bu konuda, sonuç olarak arda antipatik,batuhan sempatik:)

İşte yetenekli oyuncular yetiştiremeyince böyle yetenekli birisinin yetenekleri de abartılıyor.

Bunu gecen sefer de soylemistim. Emre belozoglundan sonra 50 senede bir tek arda turanin cikmasi zaten altyapinin olmadigini, turk futbolunun acizligini gosterir.

Az once sevilla-valencia oyununa baktim da yedek kulubesi bile ardalarla dolup tasiyor. Arda zaten abartilmis bir futbolcudur. Hayal kirikligi da ona oranla buyuk oluyor haliyle.

İşte yetenekli oyuncular yetiştiremeyince böyle yetenekli birisinin yetenekleri de abartılıyor. Messi ile kıyaslanıyordu. Yuhhhh yaaaaaa.

Örneğimi yanlış algılamışsın. BEnim bahsettiğim Arda'nın ünü. Yurt dışında, taraftarlar arasında, oradaki spor gazetlererinde vs... Yani haber değeri taşımasının nedenlerini açtım.

Orada oynar, bu ister ayrı mevzuu onu da konuşuruz.

Messi kıyaslaması da Ahmet Çakar gerizekalısı Arda insanlar tarafından tepki toplasın diye başlatıldı. Şekil-A'da görüldüğü üzere başarılı da oldu kendisi...

O dediğiniz olay magazincilerin manyaklığı.Adam hapşursa artık haber yapıcaklar.Adım adım takip ediyorlar.Adam hasta ziyaretine gidiyor orada bile kamera.Buna Arda ne yapsın?

ardaya benim kadar saydiran yoktur ama boyle bos isler yuzunden degil

karisi ogretmen olsa okul acilisina giderdi

tenisci olsa tenis macina

sanat dunyasindan olunca boyle eventlere gitmesi cok normal

2 senedir futbolunda 2gr ilerleme olmamasinin bunla alakasi yok

O dediğiniz olay magazincilerin manyaklığı.Adam hapşursa artık haber yapıcaklar.Adım adım takip ediyorlar.Adam hasta ziyaretine gidiyor orada bile kamera.Buna Arda ne yapsın?

O değilde reis Mal Caner gibi arabasını pembeye boyatsa neler denirdi acaba çoçuğa :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt