GSCimbom
E

# Arda Turan (ARŞİV) Sayfa 7

Ertuğrul Yılmaz ·

Cevap
11K
Okunma
649,2K
Sayfa
7/550
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Türkiye sana kurban olsun. :) Bu potansiyelini görünce, her maçta aynısını bekliyoruz haliyle.

Yapamayınca da kızıyoruz, sen de bizi anla be kaptan.

- - - -

En iyimizdi bugün. Çok da kötü darbe aldı sağ ayağına, sakatlanacak diye çok korktum. Büyük geçmiş olsun.

Beyler sanki Arda sakat sakat oynadı maçı.İnş. birşeyi yoktur.Bir pozisyondan sonra klübeye bakıyordu sanki beni çıkartın dercesine:o

Etkili değildi ne demek ya, bir oyuncudan 90 dakika her atağın içinde olmasını bekliyorsunuz. Gayet iyi oynadı. Tek başına 3 tane net gol pozisyonu yarattı. Bence Emre'nin olması Arda'yı rahatlatıyor, zamanında sorumluluk alıyor. Galatasaray'da ondan başka top alan, oyun kuran bir adam olmadığı için çok yıpranıyor.

Aynen öyle.Mesela 60-50 arası 1 gol 1 asist yapsın 30-45 arası vasattı deniyor :D.Yani insanlar şunu anlaması gerekir artık bu oyun pes değil sürekli Ardaya pas atılıp onun etkili olmasını beklemeyin.

arda oldukça iyi oynadı. bileğine aldığı darbeden dolayı bi sakatlığı olmaz umarım. bize lazımsın arda!

demarke vaziyette topla buluşturursak çok daha faydalı olacak.

tam olarak bunu demiştim,öteki arşiv konusunda olmalı:D 17.dakika falandı sanırım,mesela fena pas yapmadık o sıra,sonra top hamit e geldi,ani bi şekilde oyunun yönünü değiştirdi arda o pozisyonda demarke aldı topu,topu sola çekti tuncay ın kafasına resmen paraşütle indirdi topu,ama o atamadı,misal bizim takımda olsa o top oraya gidene kadar çoktan kapatırlar önünü,bu paslar için elano yu daha çok destekliyoruz.

Arda’nın sakatlığı ile ilgili bir soruyu da Hollandalı teknik adam, "Arda bugün çok çalıştı ama maç sonrası iyi durumda değildi. Doktorlardan son raporu alacağım" diye yanıtladı.

:o

Rıdvan, Arda'nın golünden sonra : "Arda kontenjanımızı yeni kullandık daha." :)

Büyüksün kaptan çok iyi oynadın bugün türk olmasaydın mesut gibi madridde falan oynardın bu arada kaptan böyle giderse hakan şükürün rekorunu egale edebilir

Dünyada 1 e 1 de geçemiceği oyuncu yok, yabancı gözüyle izledim, gerçekten mükemmel bi adam, böyle bi adam bizde oynuyo vay be dedim içimden. Orta sahamızda Emre olsa, 10 puan farkla şampiyon oluruz şu spor **************************** liginde.

Fellaini'den öcünü ona çarptırıp attığı galibiyet golüyle aldı. Adam olsun Fellaini.

Hazard'da Arda kadar oyuncu. Kaleye paralel 5 çalım attı diye abartılmasın. Dikine oynasında görelim. Gökhan Hazard'dan nasıl aldı topu girdikten sonra hatırlayın.

Transfermartk de herkesin bir mevkisi var ama Arda'da ALL yazıyor :) sanırım her yerde oynuyor :D

Arda'nın profilini girdiğimizde,orta saha çizgisinden sonra her yeri kırmızı olarak gösteriyorlardı ama bu sefer hiç bir yer kırmızı değil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt