Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

allah aşkına arda 3 senedir takımda ve bu sezon hariç Galatasaray tarihinin en iyi kadrolarıyla forma buldu sonuç?adamı ilah yaptınız gitti...sanki sene başına arda oynamıyordu.karpaty e elenirkende arda yoktu.at gözlüğü ile bakmayın bence.sonuç 3 senedir rezalet......

allah aşkına arda 3 senedir takımda ve bu sezon hariç Galatasaray tarihinin en iyi kadrolarıyla forma buldu sonuç?adamı ilah yaptınız gitti...sanki sene başına arda oynamıyordu. karpaty e elenirkende arda yoktu.at gözlüğü ile bakmayın bence.sonuç 3 senedir rezalet......

Cins erkek, yas 32, avatar yok. Iyisiniz. Bayan olunca, bir de kewell filan sesimi duyuramiyorum. at gözlüğü cikmiyor ama ben umutluyum, birgun hepsi gercekleri gorecek..

:ays:

Bu Arda konusu cok eglenceli ya, gidince napcaz acaba:D

ben arda konusunda hagiye cok guveniyorum

eger boyle seyler varsa yada yapmaya devam ederse gozunun yasina bakmaz

rahat olun eger yonetim haginin isine karismazsa saglam temizlik olacak hissediyorum

bu korku baslayacak takimda ki buda mukemmel birsey

Cins erkek, yas 32, avatar yok. Iyisiniz. Bayan olunca, bir de kewell filan sesimi duyuramiyorum. at gözlüğü cikmiyor ama ben umutluyum, birgun hepsi gercekleri gorecek..

:ays:

Senin Sabri olayında yaşadığın aydınlanmanın bir benzeri mi?:)

Benim senin gibi medyum yeteneklerim olmadığından ancak televizyonda, resimde gördüklerimle yorum yapıyorum:(

ben de oturdugum yerde kahve falina bakmiyorum ki, sahada adamin yabancilar aldigi tavra bakarim. yerli/yabanci t.direktor aciklamalarina bakarim. arasinin iyi oldugu yabancilarla diger yabancilar arasindaki farka bakarim. sevdigi, iyi oldugu maclara, kadrolara bakarim.

sonuc ; husran..

ayrica bir bucuk sene once herkes yonetimi korurken bu yonetim bizi batakliga goturuyor hepsi yalanci dedimmi:)

metin abi falan neredesiniz:)

ben size bunun nedenini soyleyeyim reisler

tek nedeni var

siz hergun bizim salak medyadan kacamiyorsunuz

bazilariniz tabi oyle degildir bilemiyorumm

ama adamlar bildigin embesil

kulaginizi gozunuzu tikayabilseniz ve sadece insanlarin gercek roportajlarina ve sahadaki oyuna bakabilseniz cok rahat analiz yapabileceksiniz

o zaman hersey o kadar ciplaklikla goruluyorki akliniz durur

ben asil burada cildiriyorum bizim reisler nasil goremez diye

ben de oturdugum yerde kahve falina bakmiyorum ki, sahada adamin yabancilar aldigi tavra bakarim. yerli/yabanci t.direktor aciklamalarina bakarim. arasinin iyi oldugu yabancilarla diger yabancilar arasindaki farka bakarim. sevdigi, iyi oldugu maclara, kadrolara bakarim.

sonuc ; husran..

Ben de onlara bakıyorum, seninle aynı sonuç çıkmıyor. Demek ki algı meselesi henüz. Kesinleşmiş birşey gibi bahsedemezsin. Bahsedersin de, boş laf olur. Daha kötüsü iftira olur.

Örneğin aynı laflar Skibbe dönemi için de geçmişti. Ancak Arda Bülent Hoca'nın başımızda olduğu ilk maçından sonra(Bordeaux, 4-3) bu galibiyette eski hocamız skibbe'nin payı çok büyük vs vs laflaretmişti. Skibbe de Frankfurt'un başındayken yaptıkları bir röportajda Arda'yı öve öve bitiremedi. Ama Arda'nın üzerinde o leke kaldı. Şimdi bu ahlaklı bir davranış mı?

bu arada ayni muhabbette sabriden hic bir zaman sagbek olmayacagini fakat daha ilerde kullanilirsa daha iyi olacaginida soyledimmi:)

kusura bakmayin ama I know this game

nerdesin serhat:)

Senin dışında bütün teknik direktörler de Sabri'den sağ bek yapmaya çalışıyorlar. Yazık onlara:)

Onu ben de söylüyordum ilerde daha başarılı olur diye. 2 yıl önce söylüyordum asıl mevkii açıktır. Ama bekte de gayet iyi. Özellikle geçen sene çok geliştirdi kademe anlayışını falan. Bugün de söylediğim gibi en son tartışılacak adamlardan...

Sabri'ye laf etmeyin, Ahmet'in Arda'yı savunduğunun, daha fazlasını savunurum. :) Tartışmasız takımda ki, saha dışı en relax saha içi en mücadeleci oyuncu.

Senin dışında bütün teknik direktörler de Sabri'den sağ bek yapmaya çalışıyorlar. Yazık onlara:)

Onu ben de söylüyordum ilerde daha başarılı olur diye. 2 yıl önce söylüyordum asıl mevkii açıktır. Ama bekte de gayet iyi. Özellikle geçen sene çok geliştirdi kademe anlayışını falan. Bugün de söylediğim gibi en son tartışılacak adamlardan...

kimse yapmaya calismiyor akli basinda her teknik direktor sabriyi ya baska turlu kullaniyor yada yerine birini monte ediyor sansi varsa

ha tabiiki takimin daha buyuk sorunlari var ama hakan balta icinde ayni seyler soylenip durdu ben kicimi yirtarken

ha sonra allahtan kupadan eledi bizi de rahat ettik!!!!!!!!!!!!!!!!!!

johnramboz.jpg

Sabri'ye laf etmeyin, Ahmet'in Arda'yı savunduğunun, daha fazlasını savunurum. :) Tartışmasız takımda ki, saha dışı en relax saha içi en mücadeleci oyuncu.

Öyle, ama maalesef tembel. Cok kosuyor, mücadele ediyor, canini disine takiyor ama tembel. Belliki yeterince calismiyor, bir kanat oyuncusu bunca yildir Galatasaray'da oynayip da ortalarini, serbest vuruslarini, sutlarini birazcik gelistiremiyorsa, bu adam tembeldir. Hakan Sükür de demisti yeterince calismiyor diye, keske calissa biraz daha, o zaman kral olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt