Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Buca maçında inşallah sahada görürüz seni.

Sensiz olmuyor.

Bugün oynasaydı çok daha fazla pozisyona gireceğimizin garantisini verebilirim. Maç boyunca ileride 20 - 25 saniye top tutamadık resmen. Malum topu saklamak ve ileride tutmak, Arda'nın en önemli özelliklerinden birisi. Kimi zaman yavaşlığından dem vuruyoruz ama şu ileride top tutmasının bile ne kadar önemli olduğu ortaya çıkmış oldu.

Umarım şu basiretsiz oyunculara mahrum bırakmaz bir daha taraftarı.

1284412125-6.jpg

Yokluğunda 3 pas yapamadık.Top eziyor denildi ayağımızda top tutamadık.Takımı boykot ediyor Rijkkardı istemiyor dendi yokluğunda pozisyon bulamadık.

Arda olmayinca topu ayaginda tutabilen adam kalmiyor.

Arda gelince hem Misi daha iyi olacak, hem Arda kendisi daha etkili olacaktir.

Takim da daha rahat top cevirecektir.

Arda olmayınca takım "yetim" kaldı.

Arda olmayınca takım yetim kalmışmış... Bak sen şu işe.

Uefa'dan elenirken neredeydi Arda?

Orta sahamiz saglam oldugu sürece önde kim oynarsa oynasin biz maclari kazaniriz. Zaten takimda bircok kaliteli ayak var, birtek Arda'ya muhtac degiliz.

Onun oynamadığı maçlarda da yerine oynayan Kewell ya gol atıyor, ya asist yapıyor. Demekki Arda'nın yokluğunda yetim kalınacak bir durum yokmuş.

Gol asist önemli değil, beyni olmayan vücut gibiyiz. Bu maçı izleyerek bunun aksini savunmanız hayret verici vallaha...

Gol asist önemli değil, beyni olmayan vücut gibiyiz. Bu maçı izleyerek bunun aksini savunmanız hayret verici vallaha...

Arda varken takımın beyni olduğunu mu düşünüyorsunuz? Ben öyle düşünmüyorum.

Arda'nın olduğu maçları da izledim, bu maçı da izledim. Kötü oynuyorduk, yine kötü oynuyoruz. Pas yapamıyorduk, yine pas yapamıyoruz. Beyin olacak kapasitede Misimoviç var bu takımda, onun da alışması zaman alacak.

arda takımın beyni olmayabilir ama sürekli bir üretkenlik içinde oynadığı için yani sağa geçiyor sola geçiyor sürekli deniyor, yani bu denemelerinden mutlaka gol pozisyonu üretebiliyor...

mesela dünkü maçta sol kanattan hiç atak hatırlayanınız var mı? bir tek insua taçtan aldı topu rakibi yatırdı ters ayağınla orta yaptı baroş kafayı vurdu ve kalecinin şansına göğsüne çarptı top, ama bu pozisyon organize değildi...

arda mutlaka oynamalı bu takımda...

Arda varken takımın beyni olduğunu mu düşünüyorsunuz? Ben öyle düşünmüyorum.

Arda'nın olduğu maçları da izledim, bu maçı da izledim. Kötü oynuyorduk, yine kötü oynuyoruz. Pas yapamıyorduk, yine pas yapamıyoruz. Beyin olacak kapasitede Misimoviç var bu takımda, onun da alışması zaman alacak.

Arda varken en azından hücumda çoğalıyorduk, oyuncular deli gibi etrafa koşturup durmuyordu. Arda'nın varlığı ne kadar önemli, geri döndüğünde anlayacağız.

Ayrıca Arda varken kötü oynamıyorduk, sadece üretken değildik; bunun sebebi de hücum hattında olan oyuncuların sakat olması ve yerine gelenlerinde yeterli katkıyı verememesidir.

Arda nın yokluğunu çok hissettik topu kimse ileri taşıyamadı ve ilerde sorumluluk alması gereken oyuncular Baros hariç riske girmedi.Arda nın hücumda tpu ayağında tutması takım arkadaşlarını gelmesini beklemesi okadar önemli bir şey ki onu oynayınca farkedersiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt