Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Arda varken takımın beyni olduğunu mu düşünüyorsunuz? Ben öyle düşünmüyorum.

Arda'nın olduğu maçları da izledim, bu maçı da izledim. Kötü oynuyorduk, yine kötü oynuyoruz. Pas yapamıyorduk, yine pas yapamıyoruz. Beyin olacak kapasitede Misimoviç var bu takımda, onun da alışması zaman alacak.

Boş boş konuşmayın dün pozisyon bulamadık maçta emre güngörün salaklığı olmasa maçı alamıyorduk.Ligde 5 gol atmışız 3'ü Ardanın sayesinde biri kaleci hatası(ivesa) biride penaltı.

Dökmediğimiz dil, vermediğimiz istatistik kalmadı, ama işi yine Arda bitirdi. Hem de yokluğuyla anlattı bizim izaha uğraştıklarımızı. İlerde top tutabilen, defansif-ofansif bu kadar çalışan bir adamın değerini bilemiyoruz yazık...

Dökmediğimiz dil, vermediğimiz istatistik kalmadı, ama işi yine Arda bitirdi. Hem de yokluğuyla anlattı bizim izaha uğraştıklarımızı. İlerde top tutabilen, defansif-ofansif bu kadar çalışan bir adamın değerini bilemiyoruz yazık...

Top eziyor.Yokluğunda mükemmel hızlı ataklar yaptık.

Haftaya Elano'nun yerine Arda ve Mustafa veya Ayhan'dan birinin yerine de Cana oynar umarım.

Bence Liverpool'a, Atletico ya gidecekse gitsin. Galatasaray takımı bir futbolcu ile özdeşleşmemeli. Arda çok kisişel oynuyor. Bize takım oyunu gerek. Misimoviç'in gelmesi ile birlikte orta sahamız kendine gelecektir. Arda'sız oynamaya alışmalıyız.

ya arda bizim için ideal oyuncu ruhuyla oynuyo her zaman koşar ama şu sorunları gözönünde bulunduralım duygusal bir futbolcu ve en önemlisi niye gönderme çabanız var eşi bulunmaz yetenekleri var

yoklğunu hissetirdi bence

bazıları kabul etmesede arda bu takım için önemli bir oyuncuuu

Orta saha kaliteli olsa Arda'yı aramayız.

Lorik Cana - Nuri Şahin / Hamit Altıntop vs.

Misimovic

Gibi bir üçlü kurabilsek tabii.

Hala Ardayı tartışanlar var yazık..

Arda Galatasaray'ın sembolüdür.

Arda'nın forma numarası kaç :10

Arda şu ana kadar kaç takımda oynadı : Altıntepsi,Altyapı,Manisa,Galatasaray : 4

10 ile 4'ü çarp : 40 YAPAR !

Bu sene lig şampiyonu olursak Arda gider mi sizce beyler ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt