Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Bu adamın kıymetini bilin.Arda Turan'a sahip çıkın.Tek diyeceğim bu.

Alın lan..

Arda'sız Galatasaray ve Milli Takımın halini görüyorsunuz değil mi?

image.php

Takımın yüzde kaçıymış yahu bu adam? Bir daha hesaplamak lazım...

Bu mactan sonra, Arda'siz Galatasaray'in halini gördünüz mü demek cok sacma. Arda varken de Uefa'dan elendik, ligde 2'de 0 cektik. Tek basina takim olunmuyor, Arda bu takimin lideri, ama böyle bir takima ne kadar liderlik yapabilirsin ki?

Arda, Baros, Neill bu takımın olmazsa olmazları.

Tamam yahu sakin olun. Arda olsa 5 yerdik ok:D

Zaten bugün sahada yok gibiydi:(

facede yorumlara bakıyodummm adam oynamadığı halde eleştiriliyooo ne garip iştirr

İlerde beş saniye top tutamıyorsun, bir tane yaratıcı hareket yapabilen oyuncun yok, Misimovic fizik müdehalelerde hep güçsüz kalıyor.

Kanattaki adamların bir kez geçemiyor rakibini. Bir kez çizgiye inemiyor, adam gibi orta açamıyor.

Pino'nun sayesinde Arda'nın aslında ne işler yaptığını biraz anladınız. O takımda adam geçmenin, birşeyler üretmenin bir yandan da mücadele etmenin ne kadar zor olduğunu.

Yazın yine milli takımda öyle kendi takımında böyle diye? Muhtemelen yazacaksınız da işin komiği... Avrupa'dan gelen adamlara bakıyorum da Arda o ligde bu ligde oynayamazmış, pehhhh...

İlerde beş saniye top tutamıyorsun, bir tane yaratıcı hareket yapabilen oyuncun yok, Misimovic fizik müdehalelerde hep güçsüz kalıyor.

Kanattaki adamların bir kez geçemiyor rakibini. Bir kez çizgiye inemiyor, adam gibi orta açamıyor.

Pino'nun sayesinde Arda'nın aslında ne işler yaptığını biraz anladınız. O takımda adam geçmenin, birşeyler üretmenin bir yandan da mücadele etmenin ne kadar zor olduğunu.

Yazın yine milli takımda öyle kendi takımında böyle diye? Muhtemelen yazacaksınız da işin komiği... Avrupa'dan gelen adamlara bakıyorum da Arda o ligde bu ligde oynayamazmış, pehhhh...

adamım en doğru nokta bu;),geçen sene keita ve arda pek sakatlanmayan 2 tane çok üst düzey kanat oyuncumuz olduğu için bu pek dikkat çekmiyordu,çünkü bu ikisi kanattan bi şekilde üretiyorlardı,orta sahadan demarke halde top gelmiyor, ayrıca topu aldıklarında çoğu zaman 2 kişi oluyordu başlarında,ama bi şekilde üretiyolardı+mücadeleleri iyiydi,şimdi keita satıldı,arda sakat,takke düştü kel göründü gibi bi durum oldu,bazı şeylerin değerini kaybedince anlıyorsun ama geç oluyo biraz:)

Serhat Ulueren benim duyduğuma göre Arda şerefsiz lafını Erman Toroğlu için değil Gökmen Özdenak için söyledi diye duydum falan diyor. Gerizekalı herif. Arda'yı yine yem olarak kullanmaya çalışıyor. Şerefsizin en büyüğü sensin lan :mad:

Serhat Ulueren benim duyduğuma göre Arda şerefsiz lafını Erman Toroğlu için değil Gökmen Özdenak için söyledi diye duydum falan diyor. Gerizekalı herif. Arda'yı yine yem olarak kullanmaya çalışıyor. Şerefsizin en büyüğü sensin lan :mad:

tepkinde cok hakılısın ama ben komisyoncu dedim diye 1 hafta ceza aldım..sen böyle yazıp normal oluyorsa buraya küfür yazan kimse ceza alamaz.....ceza verende şerefsiz olur

Arkadaşlar, dün Ahmet Çakar "Arda'nın ameliyatı Kasık Fıtığı ameliyatı olmadı" dedi. Arda'da Pubis teşhisi vardır dedi. Ameliyatı yapan Alman proförsün Arda'nın fıtık olabilecek bölgeyi dikdiğini sinirsel yüzeyleri kestiğni söyledi. Bunuda lokal anestesi altında yaptığını yani Arda'nın bayıltılmadığını söyledi. Bunuda Ameliyatı yapan profösörün ekibindeki bir kişiden söylemiş. Zaten profösörde konuşmasında "kasık fıtığı" ameliyatı yaptığını söylemiyor.

Arda nın Galatasaray'da olmasını ve sıkı bir Galatasaray'lı olmasını çekemeyenler, kıskananlar var... ankaragücü maçında kendini dövmekten kırmızı bir arda vardı, saçlarını yolan...

Arda_Turan_ve_Hagi.jpg

İki 10 numara. Şimdi ise beraberler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt