Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

F0814CA04CAD074A98858CBCb.jpg

:)

Ertem Şener:Hılton otelınde dun gırıs yaparken resepsıyonda vanessa ısımlı bayan gs fb bjk tanımıyorum ama arda turk dimi ? Dedi ben !!!!!!! Oldum

Twitter

:)

Hagi'nin vereceği gazla Fener maçında yedek bile olabilir. :D

Arda bu, herşeyi beklerim.:D

haginin yapacağı ilk iş kaptanlığı bu yetenekli cocuktan almak olmalı.yetenekli olmanın kaptanlıga yetmedigi gerçegini gözlemledigimiz bir oyuncudur arda turan.ha yetenekleri bana göre avrupa da orta sınıf bir takım oyuncusu kadardır orası ayrı.

kaptan olmamasını itememin sebebi ise yabancı dil bilmemesi,lider özellikleri olmamasıdır,her liderde olması gereken egosuz karakterin yerine.statüye önem veren bir insan olması.iyi bir kişisel gelişim uzmanıyla kendini geliştirmeye çalışmaz,yabancı dil egitimi almazsa uluslararası futbol kariyerinde başarılı olması çok zor.(tabi yurt dışına giderse).onun dışında türkiye liginde bi kaç şampiyonluk kazanarak,avrupa maçalarında başarısızlıklarla geçen bir kariyeri olacak.

Kaptan örnek alacağın adam geldi. Kendini geliştirip R.Madridlerde oynamak istiyorsan bu adamın dibinden ayrılma ne kadarsan o kar derim. İnşallah Arda da bunun bilincindedir

Savunması daha da iyileşmeli Hagi'nin sisteminde.Şutları da düzelecek zaman zaman ve en önemlisi profesyonelliği öğrenmesi lazım.

FR gib Teknik Direktörlerinin kyusunu kaziyan, kendi takimini rezil eden kisiler seni hic takarmi be ARDAM. Sana bazen kiziyordum ama simdi cok anliyorum.

Bu hainler senide arkandan vurur Ardam. HEPIMIZ ARKANDAYIZ Ardam HANGI Takim icin oynasandan sen bizdensin kardes.

Yanlisklikmis sana kizmak. Simid cok anliyoum seni.

Ben Arda nin arkasinda da degilim artik, Uefa maclarinda g.t yirtan, yorulmak bilmeyen, ama ligte yürümekten baska bisey yapamayin birisin. Milli Takim da Messi bize gelince Selcuk Sahin

arda sen hiç moralini bozma boşver başkalarını atalarımız ne demiş

...... ürür kervan yürür

Arda diye futbolcumuz olduğunu unuttum. Adam Ağustos'dan beri top oynamıyor bizde. Hadi Arda bir an önce iyileş ihtiyacımız var sana.

Bir an önce dönüp iyi performans göstermesi gerekiyor yoksa bu taraftar onu da harcar, örneklerini geçen sene de gördük.

Futboldan anlamiyorsan bu Arda'nin suçu degil.

Eylül veya Ekim'de oynadı yani milli maç dışında öyle mi?

Edit: Niye hemen cevap veremiyorsun? 1 saat araştırma Google'de boşver. Ben sana söyleyim. Kazakistan ve Belçika maçı dışında Ağustos'un son haftasından beri resmi maçlara çıkmadı Arda. :D Öğrenmemek ayıp anlayacağın gibi. Ama bu sitede meşhur olmak için bu kadar kasma kendini. Zaten sakatlığının başlaması da Belçika maçı itibariyle oluştu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt