Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

B_8900c5eb7a1c1470291558b7555539b1.jpg

Bu sene sutlarinda ki gelisimi hep beraber farkettik.Simdi kendisini ilk defa A takima alan ve her firsatta bunla gurur duyan Haginin ellerinde.Sut meselesinin calismakla gelistirilebilr olmasi ve bu isin dunyada gelmis gecmis bir numarasi diyebilecegimiz Haginin Ardayi ozel olarak bu konuda calistiracagini varsayarak diyorum ki

Arda becerebilirse ki ben potansiyeli goruyorum, degerini ikiye uce katlar,bizde olumcul bir silah ,inanilmaz bir guc kazandirmis oluruz takimimiza.Bekleyelim,gorelim.

Arda da takım otobüsüyle Saraçoğluna gelmiş.

Resmen 2 aydır yok, dön artık özlettin.

Ne zaman dönüyon kaptan? Hagi hoca'nin sana ihtiyaci var.

Sırtından vursalARDA, şerefsizlik yapsalARDA, yıkmaya çalışsalARDA, yalnız değilsin buralARDA..

Dön artık kaptan.

Ihanet ihalesi Servet'e mi kaldi?

Neden Arda hakkında bu kadar romantik düşünülüyor anlamış değilim. Herkes kadar severim Arda'yı ama yaptığı yanlışların farkına varması gerek artık.

Galatasaray'i satacak en son adamdir Arda.

Servet ve Hakan Balta tek baslarina ihanet etmediler ya takima.

Skibbe donemindeki Sabri ve Arda'yi hatirlayin. Skibbe gitsin Bulent Korkmaz gelsin diye taklalar atmislardi. Ayni mantik. Ben Arda'ya guvenmiyorum. O da ayni ekipten.

Farkli dusunuyorsaniz da pek umrumda degil.

Servet ve Hakan Balta tek baslarina ihanet etmediler ya takima.

Skibbe donemindeki Sabri ve Arda'yi hatirlayin. Skibbe gitsin Bulent Korkmaz gelsin diye taklalar atmislardi. Ayni mantik. Ben Arda'ya guvenmiyorum. O da ayni ekipten.

Farkli dusunuyorsaniz da pek umrumda degil.

Arda bordo macından sonrakı lafını hatırlatırım eskıhocamız ıcın oynadık armagan olsun demıstı ıhanet eden bırı dermı bunu hayrı_

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt