Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Sorun Arda'nin cok fazla magazin gündeminde yer almasi. Ve bunu isteyerek yapmasi. Nerde bir kamera var Arda orda, acilislar, programlar, davetler. Taraftarin gözünde antipatik duruma düsmesi normal o yüzden. Kimse karisamaz tabii kendi tercihi, ama taraftar niye tepkili diye de sasirmamasi gerekir. Magazin gündeminde fazla yer teskil eden futbolcular hic bir zaman cok sevilmez, Arda da bir istisna degil. Hele ki aylardir top oynamiyorsa tepkiler daha da büyür, üstüne camianin en cok nefret ettigi isimlerden biriyle kanka olup, maci takim arkadaslarin yerine her mac ayri bir yerden izlerse daha da fazla antipati toplar. Dedigim gibi kimse karisamaz, kendi hayati. Ama taraftar niye tepki gösteriyor diye sasirmamasi lazim.

Sahada işini yaptığı sürece kimse tribünden ağzını açıp tek kelime etmez Arda'ya.

Sahada işini yaptığı sürece kimse tribünden ağzını açıp tek kelime etmez Arda'ya.

Öyle dedim zaten. Kimse karisamaz, kimsenin haddine degil, kimse karismiyor da zaten. Sadece onu antipatik yapiyor taraftarlarin gözünde. Taraftar olsam Arda Turan'i cok severdim demis mesela, bazi taraftarlarin cok sevmemesine bu yönden sasirmamali. Hakan Sükür'den sonra taraftari ikiye bölen adam Arda, Hakan'in bazi kesimlerce sevilmeme nedeni malum, Arda'nin da baska antipati ceken davranislari var. Beni ilgilendirmiyor, o ayri.

Sabri Ugan, Arda Turan hakkında bir kitap yazmış, bir hafta sonra kitapevi raflarında bulabilirsiniz.

Keşke olmasaydı. Kaptan olduktan sonra, herşey aleyhinde olumsuz gelişti..

Mahsunun filminde yine sevgilisiyle el ele, kameralarin karsisinda. Basin nerde Arda Sinemle orda. Ne hikmetse sevgilisi, esi, 3 de cocugu olan adamlarin hic biri yok, hep Arda var. Keske 66 numarali formanla kalsaydin.

Dünde Mahsun Kırmızıgül'ün filminin galasına katılmıştı.

Arda iyice magazin malzemesi oldu,hazır para ediyorken satalım hem kendisi hem bizim için zararın neresinden dönülse kar'dır.

Sanki Arda Sinemle berbaber olduktan sonra bu kadar cok medya karsisina cikar oldu. Sonucta Sinemde populer biri Turkiyede. Arda da populer. Yani heryerdeler. 2+2=4.

En çok magazine çıkan adam Ronaldo ama ne hikmetse dünyanın en iyi birkaç futbolcusundan biri.(Kaldıki Ronaldo'nun yaptıkları malum, Arda anormal bişeyde yapmıyor).Real madrid taraftarı diyor mu acaba Ronaldo film galasına gitmiş tez zamanda satalım diye.Yani inanılmaz garip bir taraftar profili oluştu hayretle izliyorum.

Bu adam bilmem farkındamısınız ama Türkiye'nin açık ara en iyi futbolcusu, aynı zamanda tabiki en çok gündemde olucak.M.sarp Galaya gitse ilgi çekmezdi mesela haber bile yapılmazdı.M.sarp kasık fıtığı olsa fazla seksten oldu denilmezdi.Bu kadar çok gündemde olmasının yalan haber yapılmasının sebebide popülerliği tabi.

O yüzden sizi akla,mantığa davet ediyorum. :o

bende seni tip tutmamaya Galatasaray taraftarının hassasiyetini anlamaya, emre çirkefini her daim yağlayan birinin Galatasaray Kaptanı olduğunu hatırlamana davet ediyorum Onur'cum.Arda'nın iyi oyuncu olduğunu bizde biliyoruz yaptığı yanlışları eleştiremeyecekmiyiz sırf bu yüzden.

En çok magazine çıkan adam Ronaldo ama ne hikmetse dünyanın en iyi birkaç futbolcusundan biri.(Kaldıki Ronaldo'nun yaptıkları malum, Arda anormal bişeyde yapmıyor).Real madrid taraftarı diyor mu acaba Ronaldo film galasına gitmiş tez zamanda satalım diye.Yani inanılmaz garip bir taraftar profili oluştu hayretle izliyorum.

Bu adam bilmem farkındamısınız ama Türkiye'nin açık ara en iyi futbolcusu, aynı zamanda tabiki en çok gündemde olucak.M.sarp Galaya gitse ilgi çekmezdi mesela haber bile yapılmazdı.M.sarp kasık fıtığı olsa fazla seksten oldu denilmezdi.Bu kadar çok gündemde olmasının yalan haber yapılmasının sebebide popülerliği tabi.

yapmasin demiyoruzki

zamanini iyi ayarlasin diyoruz

ayrica cok konusmasin diyoruz

her hareketi malzeme olabilecek sekilde

ha bunlari yapip sonra media soyle serefsiz boyle kansiz demeyeceksin

o da onlarin isi o zaman

ben ronaldonun cikip tv de agladigini sanmiyorum medya bana boyle yapiyor diye

Birde her fener maçı öncesi açıklama yapmasın.Ne zaman yapsa fark yiyoz

Arda Türkiye'nin en iyi yerli futbolcusu ola bilir. Ki, bu da turk futbolunun ne kadar kotu bir durumda oldugunu gosterir. Kaldi ki, Galatasarayda herhangi bir futbolcudur. Sabri neyse Arda odur. Putlasdirdiginiz icin bugun hayalleriniz yikildi. Geciniz.

Magazinde yer aliyor diye tepki göstermiyor kimse zaten, gösterilmesi de sacma olur. Adam Galatasaray kaptani ve yildiz kitligi ceken ülkedeki yildizimsi tek futbolcu oldugu icin bütün gözler onun üzerinde dogal olarak. Bu kadar magazin basininda yer almak da Arda'nin tercihi, saygi duymayan da yoktur. Biraz ilgi manyagi oldugu ve ilgi odagi olmayi sevgidi de bir gercek. Sinifta dikkat cekmek icin türlü sebeklikler yapan ögrenciler gibi. Ama nasil özel hayatlariyla degil de isiyle gündemde olan sanatcilar daha cok takdir ediliyorsa, futbolcular icin de ayni sey gecerli. Ronaldo, zamaninda Zidane'in gördügü kadar saygi görmüyor mesela, cogu insan nefret ediyor hatta adamdan. Kimileri buna kiskanclik diyor, ama aslinda magazin basininda bu kadar yer alan isimleri bu kadar antipatik yapan, hayatlarini baskalarinin gözüne sokmaya calismalari. Zamanida Hasan Sas daha popülerdi bile denebilir, özellikle dünya kupasindan sonra, ama yasam tarzi farkliydi ve maclar disinda nerdeyse hic göremezdik adami. Tercih meselesi, Arda'nin da tercihi bu yönde, ama bir futbolcunun özel hayatiyla bu kadar gündemde olarak antipati topladigi da bir gercek.

Magazinde yer aliyor diye tepki göstermiyor kimse zaten, gösterilmesi de sacma olur. Adam Galatasaray kaptani ve yildiz kitligi ceken ülkedeki yildizimsi tek futbolcu oldugu icin bütün gözler onun üzerinde dogal olarak. Bu kadar magazin basininda yer almak da Arda'nin tercihi, saygi duymayan da yoktur. Biraz ilgi manyagi oldugu ve ilgi odagi olmayi sevgidi de bir gercek. Sinifta dikkat cekmek icin türlü sebeklikler yapan ögrenciler gibi. Ama nasil özel hayatlariyla degil de isiyle gündemde olan sanatcilar daha cok takdir ediliyorsa, futbolcular icin de ayni sey gecerli. Ronaldo, zamaninda Zidane'in gördügü kadar saygi görmüyor mesela, cogu insan nefret ediyor hatta adamdan. Kimileri buna kiskanclik diyor, ama aslinda magazin basininda bu kadar yer alan isimleri bu kadar antipatik yapan, hayatlarini baskalarinin gözüne sokmaya calismalari. Zamanida Hasan Sas daha popülerdi bile denebilir, özellikle dünya kupasindan sonra, ama yasam tarzi farkliydi ve maclar disinda nerdeyse hic göremezdik adami. Tercih meselesi, Arda'nin da tercihi bu yönde, ama bir futbolcunun özel hayatiyla bu kadar gündemde olarak antipati topladigi da bir gercek.

Ronaldo konusunda ben de aynı düşünüyorum. İnsanlar Messi'yi daha fazla seviyor ve tek sebebi de Messi'yi daha iyi futbolcu olarak görmeleri değil. İnsanlar Messi'yi kendilerine daha yakın görüyorlar ve Messi genelde futbolu ile gündeme geliyor. Ronaldo'nun saha içerisindeki sürekli yapmacık hareketleri, duruşu falan çoğu insandan tepki çekiyor.

Arda yıldız falan da değil. Ronaldo mu Arda? Messi ile kıyaslamalar, kaptanlığı ve 10 numarayı alması vs. vs. Arda'yı olumsuz bile etkiledi. Bir de gündeme gelmek istemeyen, medya tarafından görünmemek isteyen kişi fazla gündeme gelmez. Arda zaten kendi kendisini sürekli gündeme getiriyor, olur-olmadık açıklamaları ile.

Ek: Sanırsam futbolda halk kendine yakın bulduğu kişileri daha bir yıldızlaştırıyor. Tamam işin içinde büyük bir endüstri falan var da sonuçta futbolcu bu insanlar. Futbolu ile gündemde kalsınlar, başka şeyleri ile değil.

yapmasin demiyoruzki

zamanini iyi ayarlasin diyoruz

ayrica cok konusmasin diyoruz

her hareketi malzeme olabilecek sekilde

ha bunlari yapip sonra media soyle serefsiz boyle kansiz demeyeceksin

o da onlarin isi o zaman

ben ronaldonun cikip tv de agladigini sanmiyorum medya bana boyle yapiyor diye

Canı ne istiyorsa onu yapar kimseyi bağlamaz.(yanlış bir davranış olmadıktan sonra) Medya yazıcak diye kendini eve hapsedecek değil.Adam'ın sevgilisi var ve doğal olarak boş vakitlerini değerlendiriyor bu hafta Galaya gitmiş daha öncede Böbrek vakfındaki hastaları ziyaret etmişti.Bir akşam yemeğede gidebilir, eğlenmeyede.Bunlar çok normal şeyler.Abartan medya ve sizlersiniz.

Biri diyor yok 66 numaralı Ardayı özledim.Sanki siz sevgilinizle bi yere gidince anneniz ''Sek sek oynayan Mehmeti özledim'' diyor.Bu örnek ne kadar saçmaysa sizin durumunuzda o kadar saçma.

Canı ne istiyorsa onu yapar kimseyi bağlamaz.(yanlış bir davranış olmadıktan sonra) Medya yazıcak diye kendini eve hapsedecek değil.Adam'ın sevgilisi var ve doğal olarak boş vakitlerini değerlendiriyor bu hafta Galaya gitmiş daha öncede Böbrek vakfındaki hastaları ziyaret etmişti.Bir akşam yemeğede gidebilir, eğlenmeyede.Bunlar çok normal şeyler.Abartan medya ve sizlersiniz.

Biri diyor yok 66 numaralı Ardayı özledim.Sanki siz sevgilinizle bi yere gidince anneniz ''Sek sek oynayan Mehmeti özledim'' diyor.Bu örnek ne kadar saçmaysa sizin durumunuzda o kadar saçma.

Herkesin dedigi o zaten. Cani ne istiyorsa yapar, kimseyi de baglamaz. Ama medyadan bu kadar sikayet eden bir adam kameralarin olmadigi yere gitmiyor nerdeyse. Ya yasam tarzini degistirip magazin basininin olmadigi yerlerde bulunacak, yada kameralardan, basindan sikayetci olmayacak. Arda'nin yaptigi biraz iki yüzlülük. Elini atese uzatiyorsan yandiginda sikayet etmeye hakkin yok.

Herkesin dedigi o zaten. Cani ne istiyorsa yapar, kimseyi de baglamaz. Ama medyadan bu kadar sikayet eden bir adam kameralarin olmadigi yere gitmiyor nerdeyse. Ya yasam tarzini degistirip magazin basininin olmadigi yerlerde bulunacak, yada kameralardan, basindan sikayetci olmayacak. Arda'nin yaptigi biraz iki yüzlülük. Elini atese uzatiyorsan yandiginda sikayet etmeye hakkin yok.

Arda'nın medyadan şikayet etmesinin sebebi yalan yapılan haberler değil mi?Bunlar herhangi bir faliyette bulundurulmadan da çıkartılıyor.Mesela Erman Toroğlu olayı Arda'nın medyanın olduğu yere çıkmasıyla ilgisi var mı?

Arda gerçekten olan şeyler için bir şikayeti yok zaten.Neden Mahsun'ın galasına gittim yazmışlar mı demiş?

Arda'nın medyadan şikayet etmesinin sebebi yalan yapılan haberler değil mi?Bunlar herhangi bir faliyette bulundurulmadan da çıkartılıyor.Mesela Erman Toroğlu olayı Arda'nın medyanın olduğu yere çıkmasıyla ilgisi var mı?

Arda gerçekten olan şeyler için bir şikayeti yok zaten.Neden Mahsun'ın galasına gittim yazmışlar mı demiş?

Medya cok üstüme geliyor diyor. Ama bunun asil sebebi kendisinin bu kadar basin önünde olmayi tercih etmesi. Paris Hilton gibi aslinda, kadin kendi bu kadar kamera önünde olmayi sevmese, basin da bu kadar ilgilenmez kendisiyle. Belki bunlari düsünemiyordur Arda, bilemem. Ama bu kadar basinda yer almasinin sebebi sadece futbolculuguyla ilgili degil, kiz arkadasiyla da degil, tamamen kendi tercihi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt