Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Antipatiklik tip ile alakalı değil, hal ve hareketleri ile alakalı. En azından benim için öyle. Kafasına bal kabağı da geçirse değişmez yani.

"Kewell yakışıklı, çok sempatik. Arda koca kafalı, çok antipatik." gibi düşünceye sahip insanlar varsa bilemem tabii.

Katılıyorum. Aynı şeyleri ben de yazdım. Yeteneğiyle dünyanın her takımında rahatlıkla oynar. Ama televizyonda bazı davranışlarını seyrettikçe antipatikleşiyor. Birilerini görüp onlar gibi olmaya çalışıyor. Bana da öyle geliyor olabilir. Ama kalkıp da yeteneiğine laf etmek çocukca.

yahu arda nın tipi niye bu kadar konu oldu onu anlamadım:),bütün kızlar hasta zaten kendisine:D,kewell dan kat kat fazla bayan hayranı var.

Neden antipatiklesti..

Ben hagiyi cok sevdigim icinmi bilmiyorum, ilk ornegim sacma gele bilir ama cok dikkat ettim buna. Ne zaman ornek aldigin futbolcular sorusu sorulduysa kendisine Arif abi, hasan abi, emre abi diye ucu *ok yoluna giden bir zincirleme basliyor sayilmaya. Gonlum hagiyi duymayi cok istedi ama hic soylemedi. F.bahceli futbolcularla cok yakin olmasi beni ilgilendirmez AMA Ayni adamlar gelip ASY'de neler yaptilar. Yine ayni arda cikip volkana, semihe bir suru seyler soyledi. semih icin abi dedi, yumruk atti. emre belozoglu galatasaray taraftarinin sildigi bir isim, bunu bilerek milyon kere tek ornegim, abim, askim demesi onu antipatik yapiyor. Ya bu adamlarla sadece iyi ol, ya da kotu. bazen diyoruz ki, arda anladi ne mal olduklarini, artik bu kadar yakin olmaz, 1 hafta gecmiyor yine hayal kirikligi. kulubunden izinsiz cikip erman denen adama bir suru seyler soyluyor + aglayarak iyice batiriyor. kiz arkadasi icin inonude kufrettiler, kadikoyde ettiler yetmedi israrla maclara gelmesine izin verdi. bu emre asigin aysun kayaci askinda benziyor. eger sevgiliniz de sizin gibi taninmis biriyse bunlara hazirlikli olacaksiniz. yoksa galatasaraydaki adamlarin yarisi evli ama kimsenin kimseye laf attigi yok. kendi stadinda kufrettiler, serefsizlik diyor. turkiyede ardaya karsi cikan herkes serefsiz ola bilirmi yahu.. ayrica kime gore neye gore.. orda futbolun yuzunden senin sevgiline laf atan adamlar ne kadar capsizliksa mac sonrasi konusmalarin ayni capta. diger rakip takimlarin hangisinin kaptani bu kadar cok ve bos konusuyor.. begenmediginiz alex adam gibi cikar macini oynar, iyi kotu mac biter, sadece futbolla ilgili konusur. yerli/yabanci ya da futbolculugu iyi/kotu meselesi degil bu. su anda futbolunu begenmeseniz de emin olun bir hakan balta bile kaptanligi ardadan daha iyi yapacak birisi. cikip 'beni G.Saraydan sogutmasinlar' gibi bir cumle kuruyor, sonrasinda gelen 'G.Sarayi seviyorum, cimbomla evliyim, burda olecegim' dedigi zaman inandirici gelmiyor haliyle. her firsatta 'zaten X, Y Abilerim dediydi kac kurtul' demesi yanlis. gitmeni zaten biz de istiyoruz ama gidecegin gune kadar kendini bu kadar belli etme bari. Sahadaki yanlislari, ozel hayatini tulin & caner ayarinda yasamasi, aciklamalari vs vs hepsinde hatalar var, yanlisliklar var. yonetim, menajeri, cevresi veya sirf kendisi, kimden/neden kaynaklaniyor hepsi ayri ayri tartisilir ama sonuc degismiyor.

her neyse insallah kilo almadan donerde 1 aya form tutar dondukten sonra

alakasız olacakta biraz dikkat dağıtalım sakinleşin:asd:

Adam geçen sene ne yaptı dedin koyduk önüne cevap ses yok.Şimdi yok Fener maçında ne yaptıya geldi olay.Türkiye kupası maçlarında gayette iyi oynadı,hatta 2-1 yenildiğimiz sulu fb derbisi var 2.yarı oyuna girdi dağıttı ortalığı zicoda maç sonu övdü kendisini. asıl çok methettiğin Kewell ın bi numarası olmadı sadece Bjk maçında bir golü var onuda kaybettik.Arda geçen sene 3-0 lık bjk maçında 1 asisti var 1-1 lik maçtada gol attı.Ondan önceki sene sağ açık oynadığı maçlar var hatta 7 beşiktaşlının kendisinden topu alamadığı o meşhur görüntü var.Son 3 senedir ligde Feneri yenememişiz yok Arda ne yaptı?Olaya bak bu kadar saçmalık görmedim daha ne durumlara düşeceksin merak ediyorum.

Çatlasanda patlasanda Arda >>>>>>>Kewell Boş 1 ay kalmış bir Kewellıda kimsenin almaması bunu gösteriyor.

Onur Albakar son lafında her zaman ki gibi saçmalamışsın.

Arda turanin gol attigi takimlar bellidir. Bu adam seni avrupada 1 gram ileriye goturmus mu? hayir. herhangi bir derbide varlik gostermismi? hayir. sampiyon oldugumuz sene herkes kadar katki yapmistir. ayrica kovaladiginiz lincoln de alexle ayni sayida asist yapmisti. istatistikler arda soz konusu oldugunda var, olmadiginda yok. Bunun disinda sahadaki mucadelesi sabriden fazla degil. en azindan son 1 senedir bu boyle. calim atar, iyi orta yapar, firsatciligini kullanarak goller atar, yavastir, kosamaz, fizik gucu zayiftir, şut atamaz, frikik kullanamaz. sabri de gorevini yapar topu kapar, koşar yaradana dogru, arada iyi ortalar yapar, bir gun şut da atacak inaniyorum. yani birakin bu isleri. sahada herkes bir seyler yapmaya calisiyor.

Ayrica hayrani oldugum Kewell allahtan evli, 3 cocuklu da su yakisikli argumaniniz havada curuyor kendiliginden. bir insan sadece goruntusu iyi/kotu diye sevilmez, hele futbolda, erkeklerin daha cok ilgilendigi bir sporda hic sansi olmaz. Ya erkeklerde bir sorun var o zaman, ya da sadece sizin kuruntunuz.

Arda'nın mı fizik gücü zayıf :) ?

Ayrıca bu adam hep en önemli maçlarda santrafor oynadı, neredeyse sezonun genelinde santrafordu. Son olarak şut ve frikik özellikleri zayıftı fakat gördük ki sakatlanmadan önce ki maçlarda muhteşem şutlar atıyor, çok iyi frikik kullanıyor...

Adam geçen sene ne yaptı dedin koyduk önüne cevap ses yok.Şimdi yok Fener maçında ne yaptıya geldi olay.Türkiye kupası maçlarında gayette iyi oynadı,hatta 2-1 yenildiğimiz sulu fb derbisi var 2.yarı oyuna girdi dağıttı ortalığı zicoda maç sonu övdü kendisini. asıl çok methettiğin Kewell ın bi numarası olmadı sadece Bjk maçında bir golü var onuda kaybettik.Arda geçen sene 3-0 lık bjk maçında 1 asisti var 1-1 lik maçtada gol attı.Ondan önceki sene sağ açık oynadığı maçlar var hatta 7 beşiktaşlının kendisinden topu alamadığı o meşhur görüntü var.Son 3 senedir ligde Feneri yenememişiz yok Arda ne yaptı?Olaya bak bu kadar saçmalık görmedim daha ne durumlara düşeceksin merak ediyorum.

Çatlasanda patlasanda Arda >>>>>>>Kewell Boş 1 ay kalmış bir Kewellıda kimsenin almaması bunu gösteriyor.

Bir suru sey yazdim. hepsi de dogru ki, bir avuc insan disinda sesini cikartan yok. mantiginizi devreye soka bilirseniz forumca el ele yuruyecegiz. simdilik esen kalin.

:ays:

Zico Inter maçı için İtalya'ya gittiğinde oradaki gazeticilerle sohbet ederken, sorulmamış olmasına rağmen

"Benim futbolcum değil ama Galatasaray'lı Arda Turan çok yetenekli. İtalya'da rahatlıkla oynar. Büyük takımlardan birisi onu almalı"

diye açıklama yapmıştı. Ama Zico futbol cahili olduğu için sayılmıyor sanırım. Daha sonra da Türkiye'nin en iyisi falan demişti. Alex'de her sorulduğunda Arda der fb tvdeki programlarda bile.

Neyse yahu balonmuş, neyleyim?

Onur Albakar son lafında her zaman ki gibi saçmalamışsın.

Yoo Kewell'ı 1 ay bıraktık alan olmadı.Hatta Haldun demişti Kewell ayrıldı diye.Sonra kimse almadı maç başına bize anlaştı.

Bir yanda 13 mn euro verilip satılmayan oyuncu var diyer yanda bedava olup alanı olmayan.Bu Ardanın değer olarak üstünlüğünü ortaya koyuyor zaten.

Buda performans olarak üstünlüğü.

RADAR GİBİ GÖZLER / Arda Turan ( Galatasaray / Türkiye )

Arda Turan, markaj altında olmayan takım arkadaşını seçebilme yeteneğiyle ön

plana çıktı. Milli oyuncu Süper Lig'de 2009-2010 sezonunda en çok asist

yapan ve en çok isabetli hücum pası atan oyuncu oldu. Radar gibi gözleriyle

arkadaşlarını pozisyona sokmakta zorlanmadı. Sezon boyunca 83 isabetli hücum

pası, 11 asist yapan Arda, Castrol Biyonik Futbolcusuna gözlerini verdi.

Değeri: 15.5 milyon Euro

Kim saçmalıyor burda, akla mantığa dayanan bi deliliniz olayınız yok boş boş konuşuyorsunuz burda.

Yoo Kewell'ı 1 ay bıraktık alan olmadı.Hatta Haldun demişti Kewell ayrıldı diye.Sonra kimse almadı maç başına bize anlaştı.

Bir yanda 13 mn euro verilip satılmayan oyuncu var diyer yanda bedava olup alanı olmayan.Bu Ardanın değer olarak üstünlüğünü ortaya koyuyor zaten.

Buda performans olarak üstünlüğü.

Kim saçmalıyor burda, akla mantığa dayanan bi deliliniz olayınız yok boş boş konuşuyorsunuz burda.

Ne adamsın Onur, işine gelen konularda saçmalamayı bilirsin, işine gelmeyen konularda delil nerede diye millete sataşırsın :asd:

Yahu kewell 32 yasinda, kime kaca satmak istiyorsun soyle icinde kalmasin.. Barosu, pinoyu, alexi, boboyu, holoskoyu, canayi vs vs hic birini cok buyuk paralara bir yerlere satamassin ki. Biz adam kalsin, altyapida bir gorev verilsin hatta, arda turan gibi mental yapisi zayif olmasin diye gencleri egitsin diyoruz kalkmis saf saf kewell'i biraktik barcelona begenmedi diyorsun. tamam komik ama boyle bazi diziler vardir, bir suru komiklik yapilir ama guldurmez, onun gibisin, komedi tamam ama netice sifir

Bir suru sey yazdim. hepsi de dogru ki, bir avuc insan disinda sesini cikartan yok. mantiginizi devreye soka bilirseniz forumca el ele yuruyecegiz. simdilik esen kalin.

Hiçbişey yaptığı yok ne yaptı geçen sene dedin takımın en iyisi olduğunu ortaya koyduk.Derbilerde etkisizdi dedin örnekler verdik.Barosla birlikte en faydalı olan oyuncu hatta.Daha en basitinden Beşiktaşa 1 gol 1 asisti var geçen sene.Avrupada ne yaptı dedin Hamburg,benfica,liverpool,bordeux maçlarını saydık.

En son saçmalayacak bişeyin kalmadı tipi bana antipatik dedin.Yani diyecek bişeyin yok.

Arda'nın fizik gücü zayıfmış beyler, dağılın...

arda daha ne yaptiki bir kewell olsun

hele durun bi

daha yetenekli olabilir ama kewellin beste biri kariyeri yok hrnuz vr su an cepten yiyor

crpten yemese kewelldan iyi bir kariyer ihtimali var

benim fikrimi sorarsaniz

zorlanacak

Hiçbişey yaptığı yok ne yaptı geçen sene dedin takımın en iyisi olduğunu ortaya koyduk. Derbilerde etkisizdi dedin örnekler verdik. Barosla birlikte en faydalı olan oyuncu hatta.Daha en basitinden Beşiktaşa 1 gol 1 asisti var geçen sene.Avrupada ne yaptı dedin Hamburg,benfica,liverpool,bordeux maçlarını saydık.

En son saçmalayacak bişeyin kalmadı tipi bana antipatik dedin.Yani diyecek bişeyin yok.

Ne ornegi verdigin? besiktas dedin, trabzon dedin. ben de aciklamasini yaptim. senin mantiginla bakinca alex fenerbahcelilerin abarttigi kadar var. ayrica ben hangi mesajimda "tipi antipatik" demisim, cikarsana o mesaji..? antipatik gozukmesinin sebeplerini tek tek saydim. aciklamalari, dusunceleri, davranislari. bana ne tipinden? iftiraya gecme, komikligine devam et bari.

Kewell nereden çıktı yahu? 32 yaşındaki adamın kariyeriyle mi kıyaslayacağız? Onun olgunluğuyla mı? Yoksa gençken yaptığı hatalara mı dönelim?

Böyle işlere girmeyin çok saçma. Kewell'ı da severiz Arda'yı da. Ama Arda'nın kat kat fazla katkı verdiği tartışılmaz bir gerçek. Aralarında kaç maç fark var ona bakın yetecektir zaten, anlayana. Mücadele derseniz tartışmasız Arda. Ama adam 32 yaşında sonuçta. Aynı mücadeleyi beklemek de aynı ölçüde saçma. Yani kıyaslamak gereksiz.

İlla ki birşeyler söyleyeceksek Arda çok daha değerlidir maddi açıdan. Bu da çok net bir gerçek, görebilene...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt