Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Hiçbişey yaptığı yok ne yaptı geçen sene dedin takımın en iyisi olduğunu ortaya koyduk.Derbilerde etkisizdi dedin örnekler verdik.Barosla birlikte en faydalı olan oyuncu hatta.Daha en basitinden Beşiktaşa 1 gol 1 asisti var geçen sene.Avrupada ne yaptı dedin Hamburg,benfica,liverpool,bordeux maçlarını saydık.

En son saçmalayacak bişeyin kalmadı tipi bana antipatik dedin.Yani diyecek bişeyin yok.

Lan nasıl hiç birşey yaptığı yok tam komedi :D

arda daha ne yaptiki bir kewell olsun

hele durun bi

daha yetenekli olabilir ama kewellin beste biri kariyeri yok hrnuz vr su an cepten yiyor

crpten yemese kewelldan iyi bir kariyer ihtimali var

benim fikrimi sorarsaniz

zorlanacak

Mesele Kewelldan daha iyi olması felan değil.Şuanki oynadıkları dönem için Arda>>>Kewell.Banane Kewellın 20 yaşındaki halinden.

Cok kasmissin sen Onur, kemerini bosalt sonra 2 medeni insan gibi konusalim, en azindan oyleymis gibi davraniriz. Neyse, Arda icin HIC BIR SEY YAPMIYOR da demedim, PEK TIPSIZ, SIRF BU YUZDEN KENDISINE GICIGIM Da demedim. soylediklerim belli, yazdiklarima cevap verdigin an gorusuruz. eski sayfalara bak bi.

Ne ornegi verdigin? besiktas dedin, trabzon dedin. ben de aciklamasini yaptim. senin mantiginla bakinca alex fenerbahcelilerin abarttigi kadar var. ayrica ben hangi mesajimda "tipi antipatik" demisim, cikarsana o mesaji..? antipatik gozukmesinin sebeplerini tek tek saydim. aciklamalari, dusunceleri, davranislari. bana ne tipinden? iftiraya gecme, komikligine devam et bari.

Tamam işte ne farkeder, tipine etsen daha iyi yok Sinemle ikisi bana antipatik geliyor felan dedin dahada komiği Batuhanı felan övdün.Hiç bi açıklama felanda yapmadın derbilerde ne yaptı dedin koyduk önüne kıvırmaya felan çalıştın.Arda'nın beşiktaşada fenerede iyi oyunu golüde var.Hatta Manisadayken fener maçında yaptığı 3 asist var.Son fener maçında arda ne yaptı desen onu bilemem tabi. :o Son 2 şampiyonluğumuzdan kritik katkıları olan adam Ardadır kewell felan değil.

Zico'nun açıklamaları var diyoruz yahu hala fener maçlarında şöyleydi böyleydi.

Bu arada haklısın hiçbirşey yapmıyor demedin, tam olarak şunu söyledin;

yerin dibine soktugunuz aydin yilmaz bile faydasi yoksa bile zarar vermiyor.

Zarar veriyormuş.

Aysel Aydın insanları Kewell´dan soğutacak yakında , yeter yahu !

Tamam işte ne farkeder, tipine etsen daha iyi yok Sinemle ikisi bana antipatik geliyor felan dedin dahada komiği Batuhanı felan övdün. Hiç bi açıklama felanda yapmadın derbilerde ne yaptı dedin koyduk önüne kıvırmaya felan çalıştın. Arda'nın beşiktaşada fenerede iyi oyunu golüde var. Hatta Manisadayken fener maçında yaptığı 3 asist var. Son fener maçında arda ne yaptı desen onu bilemem tabi. :o Son 2 şampiyonluğumuzdan kritik katkıları olan adam Ardadır kewell felan değil.

Ben o bi yerlerinden uydurdugun cumleyi nerde soylemisim.. ust uste iftira atmaya devam ediyorsun.. soylediklerim hepsi ardanin yaptigi aciklamalardir, davranislari, verdigi roportajlar, takindigi tavirlardir.. ayrica fenerbahceye manisada gol atti gibi super zeka urunu cumlen icin tebrik ediyorum. konu arda turan, kewell diye diye burusdun, genc yasta gideceksin, rahat birak kendini ve konulari saptirma. yazdiklarimi tek tek cevap ver hele. hadi bakiyim :ays:

Kızların futbol konuşmamasını sırf bu yüzden istemiyorum işte :o

Aysel Aydın insanları Kewell'dan soğutacak yakında , yeter yahu !

Tamam da konu ARDA. Sirf bana inat olsun diye ortaya kewell'i atan arkadaslar var. ben ardanin butun eksiklerini tek tek yazdim. hic birine cevap gelmedi. iyilesir, eskisi gibi oynar, iyi tarafini da yazarim ama simdilik durum vahim.

:ays:

Edit: hadi hep beraber 94-cu sayfaya isinlanin, ondan ileriye dogru yavas yavas gelin..

Genel olarak doğrudur ama bu sezon için katılmıyorum.

Evet bu sezon çok rezil Arda. :D

La durun adam bi iyileşsin.Görüyoruz işte Arda olmayınca milli takımında halini.

@Ahmet ek olarak Hiddinkte Ardanın özel bir oyuncu olduğundan söz ediyordu.Hatta eksikliğini felanda hissediyoruz demişti.Ama adam cahil işte nede olsa Rijkaardla aynı memleketten. :o

Tamam da konu ARDA. Sirf bana inat olsun diye ortaya kewell'i atan arkadaslar var. ben ardanin butun eksiklerini tek tek yazdim. hic birine cevap gelmedi. iyilesir, eskisi gibi oynar, iyi tarafini da yazarim ama simdilik durum vahim.

Senin girdiğin her konuda muhabbetin içinde Kewell´da oluyor .Şimdi için konuşmadım .

Evet bu sezon çok rezil Arda. :D

La durun adam bi iyileşsin.Görüyoruz işte Arda olmayınca milli takımında halini.

@Ahmet ek olarak Hiddinkte Ardanın özel bir oyuncu olduğundan söz ediyordu.Hatta eksikliğini felanda hissediyoruz demişti.Ama adam cahil işte nede olsa Rijkaardla aynı memleketten. :o

Skibbe'nin de çalıştığı en yetenekli futbolcuymuş.

Bu arada kendisini gönderten de Arda ve tayfasıdır, çaktırma Skibbe farkınde değil;)

Hadi iyi geceler...

Ben o bi yerlerinden uydurdugun cumleyi nerde soylemisim.. ust uste iftira atmaya devam ediyorsun.. soylediklerim hepsi ardanin yaptigi aciklamalardir, davranislari, verdigi roportajlar, takindigi tavirlardir.. ayrica fenerbahceye manisada gol atti gibi super zeka urunu cumlen icin tebrik ediyorum. konu arda turan, kewell diye diye burusdun, genc yasta gideceksin, rahat birak kendini ve konulari saptirma. yazdiklarimi tek tek cevap ver hele. hadi bakiyim :ays:

Izledim harika bir roportajdi. Arda ve Sinemden daha sempatik olduklari surece sorun yok. Zirt pirt cikmiyorlar ayrica, yilda bir kere yapilmis bir sey.

?

Dun kac kere yazdim yine yazarim. Batuhan benim 2 sebepten oturu dunku rop.i izleyene kadar inanilmaz antipatimi kazanmis bir futbolcuydu. ama dun evinde cok samimi bir ortam vardi, nasil ki arda katilir bir programa, 2 saat hahahihi siz "evimizin oglu" diye seversiniz, ben de batuhani bir an bagrima bastim. neyse sonra program bitti, baktim konusunu acmislar ve evinde kiza tecavuz etmis, cekmeye gelenleri de dovuyormus gibi 10 sayfa elestiri gordum, dedim yapmayin etmeyin. Arda-Sinem ikilisinin antipatik olusu yine kendilerinden kaynaklanan bir seydir. iliskisi basladigi gunden bugune yaptiklari ve dususu ortadadir. tek tek yaza bilirim, yine yeni yeniden. her zaman, zaten ezberledik, Zamaninda BBG vardi, evimizin icindeydiler, ardayla sinem de oyle su ara. bu sinem kobaldan bir sey goturmez. ama arda turandan cok sey goturuyor. sen hic galatasaray tarihinde bu kadar rezalete imza atmis baska kaptan gordunmu..

Sen b12 felan kullan bence.Ardaya hiçbirşey yapmıyor demedimde demiştin üstte aydın daha iyi en azından zararı yok mesajını koyduk.

Al buda sinemle Arda hakkında mesajın.

Izledim harika bir roportajdi. Arda ve Sinemden daha sempatik olduklari surece sorun yok. Zirt pirt cikmiyorlar ayrica, yilda bir kere yapilmis bir sey.

:sopa:

Biz Batuhan'ı eleştirince onu çekemiyor oluyoruz ya;

Arda'yı eleştiren Aysel, Sinem'i çekemiyor bence. Bu kadar yakışıklı, göz önünde duran ve zengin bir erkek arkadaşı herkes ister elbet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt