Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Emre sahanın içinde basın tribününe kol çekti be neden bahsediyorsunuz siz?

Bu kadar saçmalık olmaz!

Arda ne yapmış yahu? Ani bir olay, gözleri doldu. Suçu bu. Örnek gösterilen adam da milli takım kaptanlık bandı kolunda hareket çekiyor...

Onlara yapmaya cesaret edemezler. Arda'ya ederler. Çünkü herkesten önce kendi taraftarı saldırıyor, kendi başkanı kalkan niyetine kullanıyor. Sabri'nin Ayhan'ın o kadar üzerine gitmezler çünkü kimsenin umrunda olmaz. Çünkü Arda Türkiye'nin en değerlisi. Haber değeri var. Koskoca Hiddink nasıl tutuştu görmediniz mi cidden? Alçıyla maça çıkaracaktı utanmasa...

Emre sahanın içinde basın tribününe kol çekti be neden bahsediyorsunuz siz?

Bu kadar saçmalık olmaz!

Arda ne yapmış yahu? Ani bir olay, gözleri doldu. Suçu bu. Örnek gösterilen adam da milli takım kaptanlık bandı kolunda hareket çekiyor...

Onlara yapmaya cesaret edemezler. Arda'ya ederler. Çünkü herkesten önce kendi taraftarı saldırıyor, kendi başkanı kalkan niyetine kullanıyor. Sabri'nin Ayhan'ın o kadar üzerine gitmezler çünkü kimsenin umrunda olmaz. Çünkü Arda Türkiye'nin en değerlisi. Haber değeri var. Koskoca Hiddink nasıl tutuştu görmediniz mi cidden? Alçıyla maça çıkaracaktı utanmasa...

Biz Batuhan'ı eleştirince onu çekemiyor oluyoruz ya;

Arda'yı eleştiren Aysel, Sinem'i çekemiyor bence. Bu kadar yakışıklı, göz önünde duran ve zengin bir erkek arkadaşı herkes ister elbet.

hocam tıpatıp aynısını yazacaktım:D:tiphat:

Yahu napacak adam napacak? Başkan susuyor, menajer susuyor, Adnan Sezgin susuyor, ne yapacak adam? Ohh, seks yüzünden sakatlanmışım demek, 2 hafta dinleniyim mi diyecek?

Ve hala sorduğum soruya cevap alamadım. Ali diye bir hayali sevgilin var. Ben gelip foruma konu açıyorum ''Ali fazla seks yüzünden böyle oldu. ehehehe, zamanıda bana da olmuştu aynı olay.'' diyorum. Tepkin ne olur? 22 yaşında, olgun, kendi kararlarını verebilecek birisin. Evet, bekliyorum bana cevabın ne olurdu?

Ben aliyle iliskimi kare kare forumda mi yasamisim.. GScimbom yetmemis google'da haberlerimiz mi yayilmis, nedir iliski durumum.. Benim elestirdigim nokta ermanin komplo teorisi degil, ardanin durumu o kivama getirmesi, bir de sondaki tepkisi.

Ardayla kiz arkadasinin ne yedigini ictigini, hangi markayi kullandigini, birbirlerine nasil hitap ettiklerini bile biliyoruz, niye biliyoruz abi bize ne.. niye sahada yok bu adam.. sakatligindan oncesini diyorum.

Hadi diyelim bu ona ders oldu. olmadi abicim, dun sevgilisiyle yine mahsunun bilmem kac minare filminin galasindaydi. ardadan baska ozel hayatini eline yuzune bulastiran bir futbolcu yok simdilik.

:ays:

Ben aliyle iliskimi kare kare forumda mi yasamisim.. GScimbom yetmemis google'da haberlerimiz mi yayilmis, nedir iliski durumum.. Benim elestirdigim nokta ermanin komplo teorisi degil, ardanin durumu o kivama getirmesi, bir de sondaki tepkisi.

Ardayla kiz arkadasinin ne yedigini ictigini, hangi markayi kullandigini, birbirlerine nasil hitap ettiklerini bile biliyoruz, niye biliyoruz abi bize ne.. niye sahada yok bu adam.. sakatligindan oncesini diyorum.

Hadi diyelim bu ona ders oldu. olmadi abicim, dun sevgilisiyle yine mahsunun bilmem kac minare filminin galasindaydi. ardadan baska ozel hayatini eline yuzune bulastiran bir futbolcu yok simdilik.

Sen Arda kadar popülermisin ki yayılsın?Senin haberini kim takıcakki medyalarda gözükesin?Arda benim her yaptığımı yazın diye bişey mi diyor? Adam ceket alıyor Ardanın ceketi kaç işçi maaşı deniliyor.

En komiği bu olmuş. Sen ister misin sevgilinle her haberin olay olsun? Ben istemem. Gayet basit, sessiz sakin bir ilişki yaşamak isterim. Ama Türkiye'nin en çok konuşulan adamıysam elimde olmaz takılırım kafama göre.

Adam meşhur diye, futbolcu diye dışarı çıkmayacak dimi kız arkadaşıyla? Kız arkadaşı oyuncu, film izlemeye gitmeyecek dimi? Kız arkadaşı şarkıcı olsa, haliyle her konsere gidecekti. Kız arkadaşı ressam olsa, resim sergilerden çıkmayacaktı.

Ama yanlış yapıyor. Adam futbolcu ve Galatasaray'ın kaptanı. 7 gün, 24 saat dışarı çıkmamalı. Adam kaptan diye yatacağı kızı da biz seçeriz, gideceği yeri de biz seçeriz.

Galatasaray büyük kulüp falan diyoruz ya, vallahi yalan bak. Galatasaray bildiğin EsEs ayarında bir kulüp oldu sizin sayenizde. Totti, aynı anda 149147109 kızla yattığını açıklasa herkes kaptan haklı yapar, Arda'nın bir tane kız arkadaşı var, onla gezmesi batıyor size. Niye? Adam Galatasaray'ın kaptanı. Ahahah.

Kabul et işte, çekemiyorsun.

Hadi ben kaçıyorum. Elbet cümlelerindeki çelişkileri bulacak, cevap verecek bir arkadaş çıkar. Yeni yeni konulara kaçman dileğiyle. Ve evet, Kewell Arda'dan daha yakışıklı.

Sen Arda kadar popülermisin ki yayılsın?Senin haberini kim takıcakki medyalarda gözükesin?Arda benim her yaptığımı yazın diye bişey mi diyor? Adam ceket alıyor Ardanın ceketi kaç işçi maaşı deniliyor.

Avatarında gözüken kıyafetine taktılar yahu adamın dahası mı var? Aynısını Fabregas giydi, adam şekil agalar dedi herkes.

@Onur kaçıyorum ben, boş bırakma buraları. Ve Allah şimdiden sabır versin sana. :D

Dogru, Arda cok popüler ve medya her yaptigina mansetlere tasiyor. Ama bu tamamen kendi tercihi, magazinde, medyada bu kadar yer edinmeyi Arda tercih etti. Tercihine de kimse karisamaz, saygi duyar ancak. Ama antipatik duruma düsüyor böyle, bir futbolcunun bu kadar star hayati yasamasi, yada yasamaya calismasi egreti duruyor. Arda ne yapsin demek de isin kolayina kacmak oluyor, herkes hayattaki tercihlerini kendi yapar, bu ülkede isini cok iyi yapan sanatcilar genelde magazin basininda fazla yer almayi tercih etmezler. Magazinde en cok görünenler genelde dikkat cekmek isteyenlerdir, tamamen kendi tercihleri, yoksa isini iyi yapan insanlar cok sikici olduklari icin mi görünmüyor magazinde? Kendi hayatidir, kendi tercihidir, ama bu tercihi taraftarin ona olan saygisini azaltiyor.

Arda takımın incisidir, fakat Galatasaray kaptanlıgına an itibari ile yakısmıyor.

Dogru, Arda cok popüler ve medya her yaptigina mansetlere tasiyor. Ama bu tamamen kendi tercihi, magazinde, medyada bu kadar yer edinmeyi Arda tercih etti. Tercihine de kimse karisamaz, saygi duyar ancak. Ama antipatik duruma düsüyor böyle, bir futbolcunun bu kadar star hayati yasamasi, yada yasamaya calismasi egreti duruyor. Arda ne yapsin demek de isin kolayina kacmak oluyor, herkes hayattaki tercihlerini kendi yapar, bu ülkede isini cok iyi yapan sanatcilar genelde magazin basininda fazla yer almayi tercih etmezler. Magazinde en cok görünenler genelde dikkat cekmek isteyenlerdir, tamamen kendi tercihleri, yoksa isini iyi yapan insanlar cok sikici olduklari icin mi görünmüyor magazinde? Kendi hayatidir, kendi tercihidir, ama bu tercihi taraftarin ona olan saygisini azaltiyor.

Yahu ne demek kendi tercihi?Kaç kere açıklama yaptı bu durumdan rahatsızım diye.Arda bir şarkıcı,aktör felan değil magazinde yer almak ona katkı sağlasın.Arda gayet normal bir hayat yaşıyor.Ama biri ısrarla bunları büyütüp olay yaratıyor, sizin gibi leri de ''kekliyor''.

Yahu ne demek kendi tercihi?Kaç kere açıklama yaptı bu durumdan rahatsızım diye.Arda bir şarkıcı,aktör felan değil magazinde yer almak ona katkı sağlasın.Arda gayet normal bir hayat yaşıyor.Ama biri ısrarla bunları büyütüp olay yaratıyor, sizin gibi leri de ''kekliyor''.

Magazinde yer almak ne gibi bir fayda sagliyor aktörlere, sarkicilara saniyorsun? Gercekten dizileri daha mi cok izleniyor, albümleri daha mi cok satin aliniyor? Bir insanin en öncelikle egosuna iyi gelir ilgi odagi olmak, Arda da belli ki ilgi odagi olmayi seviyor, popüler olmanin tadini cikariyor. Kimse de suclayamaz bunun icin onu. Ama dedigim gibi, magazinde bu kadar yer alan insanlar daha popüler oluyorsa da zamanla antipatik olmaya basliyorlar. Bu ilgiden, kameralardan, her gün manset olmaktan rahatsiz olan insanlar her acilisa, her galaya gitmez, disari cikarken kameralarin en yogun bulundugu mekanlara degil de daha sakin yerlere giderler, eger gercekten rahatsiz oluyorlarsa tabii. Yillardir yaptiklari islerle bu ülkede bir numara olup sevgilileriyle tek tük kareleri dahi olmayan insanlar da var, tamamen kendi tercihleri. Bunun gercekten Arda'nin tercihi olmadigini düsünüyorsan, keklenen sen oluyorsun burda sanki.

benden daha populer oldugu icin dikkat etmeliydi, yapamadi diyorum zaten :ays:

Totti, aynı anda 149147109 kızla yattığını açıklasa herkes kaptan haklı yapar, Arda'nın bir tane kız arkadaşı var, onla gezmesi batıyor size. Niye? Adam Galatasaray'ın kaptanı. Ahahah.

Ronaldo kadinin tekiyle tek gece yatti, 15 milyon dolar verip cocugu anasina, bacisina bakmalari icin teslim etti. Ve futbol oynuyor. futbolcu ve futbolunu oynuyor. Arda turan eski arda degil. sorumluluklari kaldiramadi ve altinda ezildi, ozel hayati tuz biber oldu. uzucu ama gercek.

Magazinde yer almak ne gibi bir fayda sagliyor aktörlere, sarkicilara saniyorsun? Gercekten dizileri daha mi cok izleniyor, albümleri daha mi cok satin aliniyor? Bir insanin en öncelikle egosuna iyi gelir ilgi odagi olmak, Arda da belli ki ilgi odagi olmayi seviyor, popüler olmanin tadini cikariyor. Kimse de suclayamaz bunun icin onu. Ama dedigim gibi, magazinde bu kadar yer alan insanlar daha popüler oluyorsa da zamanla antipatik olmaya basliyorlar. Bu ilgiden, kameralardan, her gün manset olmaktan rahatsiz olan insanlar her acilisa, her galaya gitmez, disari cikarken kameralarin en yogun bulundugu mekanlara degil de daha sakin yerlere giderler, eger gercekten rahatsiz oluyorlarsa tabii. Yillardir yaptiklari islerle bu ülkede bir numara olup sevgilileriyle tek tük kareleri dahi olmayan insanlar da var, tamamen kendi tercihleri. Bunun gercekten Arda'nin tercihi olmadigini düsünüyorsan, keklenen sen oluyorsun burda sanki.

İlgi odağı nedir arkadaş?Burda arda hakkında çıkan haberlerin .%90ı yalan çarpıtma saçma haberler.Yok ceketi t-shörtü ayakkabısı kafası vs.Arda bunlardan zevk alıyorsa sadist felan olmalı heralde.Ayrıca Mahsun iyi bir G.saraylı belki adam davet etti niye gitmesin? 3-5 geri kafalı, dingil Arda niye gitti diyecek diye mi? Neyse bu gecelik bu kadar yeter.

İlgi odağı nedir arkadaş?Burda arda hakkında çıkan haberlerin .%90ı yalan çarpıtma saçma haberler.Yok ceketi t-shörtü ayakkabısı kafası vs.Arda bunlardan zevk alıyorsa sadist felan olmalı heralde.Ayrıca Mahsun iyi bir G.saraylı belki adam davet etti niye gitmesin? 3-5 geri kafalı, dingil Arda niye gitti diyecek diye mi? Neyse bu gecelik bu kadar yeter.

Ben ne t- shirt dedim ne ayakkabi, nerden cikardin anlamadim? Ben tek tük olaylardan bahsetmiyorum, genel olarak Arda kadar magazin basininda yer alan bir isim yok su an Türkiye'de. Futbolcu hic yok zaten, bunun da tek nedeni cok iyi oyuncu olmasi degil bildigimiz kadariyla. Olayi cok kücültüp farkli yorumluyorsun söylediklerimi. Arda futbol oynadigi sürece beni hic ilgilendirmiyor zaten yaptiklari, istedigi kadar antipatik olsun.

Tek tük mü?Arda'nın tartışılmasına yol açan gündemde tutan olayların %90ı bunlar zaten.

Neye dikkat etsin?? Adamın sevgilisi var böyle bir haber çıkıyor.Kasığından sakatlanmasın mı yani?

Yahu butun futbolcularin sevgilisi var, hatta daha cok oluyordur, baskasini goruyor musun sen ekranlarda.. ya da baska bir futbolcu ornek versene futbolu iyiyken sevgilisi oldukdan sonra kotuye giden.. evlenmek futbolculari duzene sokar. sabri evlendi mesela ama evlendigi bayanla 7 sene iliski yasamis, duydun mu bir yerde, gordun mu.. gezmedilermi saniyorsun, gitmedilermi bi yere.. demek ki etki-tepki. medya ne kadar acimasiz, kotu, pis, kakaysa arda da yanlislar icerisinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt