Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Yahu butun futbolcularin sevgilisi var, hatta daha cok oluyordur, baskasini goruyor musun sen ekranlarda.. ya da baska bir futbolcu ornek versene futbolu iyiyken sevgilisi oldukdan sonra kotuye giden.. evlenmek futbolculari duzene sokar. sabri evlendi mesela ama evlendigi bayanla 7 sene iliski yasamis, duydun mu bir yerde, gordun mu.. gezmedilermi saniyorsun, gitmedilermi bi yere.. demek ki etki-tepki. medya ne kadar acimasiz, kotu, pis, kakaysa arda da yanlislar icerisinde.

Nerde kötüye gitmiş?Takım sidik zoruyla 3. bitirirken geçen sezonu asist kralı tamamlamış, forvet sakatken forete geçmiş oyun kurucu yokken oyun kurucu olmuş bir adam.Geçen sene sol açık oynadığı 10 maç sayamazsın bana mesela.70 mn türkiyenin milli takımı Arda olmadan s.çıyor Azerbaycanı yenemiyor.

Evet diğerlerinin sevgilileri var ama onlar Arda değil, Arda Türkiyenin en iyi futbolcusu, ve Gs gibi saf taraftarı olan oyuncularını korumayı bilmeyen bir başkana sahip neden haber olmasın ki bu kadar?

Nerde kötüye gitmiş?Takım sidik zoruyla 3. bitirirken geçen sezonu asist kralı tamamlamış, forvet sakatken forete geçmiş oyun kurucu yokken oyun kurucu olmuş bir adam.Geçen sene sol açık oynadığı 10 maç sayamazsın bana mesela.70 mn türkiyenin milli takımı Arda olmadan s.çıyor Azerbaycanı yenemiyor.

Evet diğerlerinin sevgilileri var ama onlar Arda değil, Arda Türkiyenin en iyi futbolcusu, ve Gs gibi saf taraftarı olan oyuncularını korumayı bilmeyen bir başkana sahip neden haber olmasın ki bu kadar?

Geçen sezon 52 maça çıkmış bir adamdan bahsediyoruz. Boşver Onur diyecektim de ceza almışsın zaten:D

Bugun bihter le izlesin maçı, haftayada nihal ile izler sonra adnan la

Meltem Cumbul´un dogum günü partisi

Tüzünataç, geceliği anımsatan saten kırmızı elbisesi ile de tüm dikkatleri üzerine topladı. Partiye Yavuz Bingöl, Arda Turan-Sinem Kobal, Nehir Erdoğan, Selçuk Yöntem, Özkan Uğur, Ece Sükan-Ediz El Hadef, Nejat İşler-Berrak Tüzünataç gibi isimler katıldı.

Bravo Arda. Hic eksik olma. Helal sana be. Aslanim benim. Kaptanim benim. Büyük Kaptan. Efsane Kaptan. Galatasaray asigi. Bravo

''On puanlık fark kapanamayacak bir fark değil. Biz kötü günlerden çıkabilmek

içinde Galatasaray'da futbolcu olduk. Bize düşen bu puan farkını

kapatmaktır.Galatasaray taraftarı da her koşulda takımını sonuna kadar destekler

ve savunur. Bunu çok iyi biliyorum, çünkü herşeyden önce bende onlardan

birisiyim. Hep beraber savaşarak Galatasaray'ı hak ettiği yere getireceğiz.''

Arda TURAN

Tüzünataç, geceliği anımsatan saten kırmızı elbisesi ile de tüm dikkatleri üzerine topladı. Partiye Yavuz Bingöl, Arda Turan-Sinem Kobal, Nehir Erdoğan, Selçuk Yöntem, Özkan Uğur, Ece Sükan-Ediz El Hadef, Nejat İşler-Berrak Tüzünataç gibi isimler katıldı.

Bravo Arda. Hic eksik olma. Helal sana be. Aslanim benim. Kaptanim benim. Büyük Kaptan. Efsane Kaptan. Galatasaray asigi. Bravo

napcak senin gibi evde oturup cips kola mı yapacak:D onun kazandığı paranın 4te birini kazansan seni kimse evde tutamaz

''On puanlık fark kapanamayacak bir fark değil. Biz kötü günlerden çıkabilmek

içinde Galatasaray'da futbolcu olduk. Bize düşen bu puan farkını

kapatmaktır.Galatasaray taraftarı da her koşulda takımını sonuna kadar destekler

ve savunur. Bunu çok iyi biliyorum, çünkü herşeyden önce bende onlardan

birisiyim. Hep beraber savaşarak Galatasaray'ı hak ettiği yere getireceğiz.''

Arda TURAN

Hep ayni laflar be kaptan. Icraat görsek artik biraz.

Galatasarayı hak etmeyen adamlar(SADECE FUTBOLCULAR DEĞİL) gönderilmedikçe bir yere varacağımız, 10 puan fazladan alacağımız falan yok. Kimse kimseyi kandırmasın. Artık taraftar tavrını ortaya açıkça koymalıdır. Devre arasında da aynı aptallıkların yapılmasını istemiyorsa.

Galatasarayı hak etmeyen adamlar(SADECE FUTBOLCULAR DEĞİL) gönderilmedikçe bir yere varacağımız, 10 puan fazladan alacağımız falan yok. Kimse kimseyi kandırmasın. Artık taraftar tavrını ortaya açıkça koymalıdır. Devre arasında da aynı aptallıkların yapılmasını istemiyorsa.

bu kadar basit.

taraftar birseyler yapmazsa bu sene ve gelecek sene bosa gidecek.

bu kadar basit.

taraftar birseyler yapmazsa bu sene ve gelecek sene bosa gidecek.

Yönetimin derdi kendini kurtarmak. Böyle bir yönetimden gerçekten arkasında durabileceği bir karar alması beklenebilir mi?

Bu kadar başı bozukluğa, disiplinsizliğe ve başarısızlığa kendi şirketinde müsamaha gösterir miydi Sn. Polat? Anında kopardı kelleler.

GS onlar için rant kapısı arkadaşlar, kimse boşuna "yahu işte ekonomik anlamda büyük atılım yaptılar" falan demesin. Bunun olma sebebi 30 milyon GS taraftarı. GS sayesinde sağladıkları imtiyazın haddi hesabı yok bu yöneticiler için. İşte en basit örneği, reklam işlerinin verildiği Yiğit Şardan! GS'ye fayda sağlasın diye seçilen şahıs GS'den nemalanıyor.

Rahmetli Metin Oktay mezarında ters dönuyor.. Yazık.

Arda'nın kişiliğine ya da yaptıklarına yönelik eleştiri yapma hakkım her geçen gün artıyor. Çünkü her geçen gün kendi özel hayatını kamu hayatı içerisine sokuyor ve ben de bunları okuma fırsatı buluyorum. Partilerin vazgeçilmez adamı Arda. Sanatçı dünyasının vazgeçilmez konuğu Arda.

İpler Sinem Kobal'ın elinde herhalde :)

Eleştiriyorum seni Arda çünkü özel hayatını kamu alanı içerisine sokuyorsun ve futbolundan çok yaptığın, gittiğin yerler basına yansıyor. Hatta futbolu belki de bu yüzden ilerlemiyordur. Arsen Wenger'den daha iyi biliyor futbolu Arda Turan. Zaten sadece pasaportunda Türk olduğundan dolayı almak istemiyorlar Arda'yı. Tüm Avrupa her konuda olduğu gibi futbol konusunda da Türk futbolunun ileri gitmesini istememesi yüzünden çok önemli değerleri pasaportundan dolayı almamaya karar verdi herhalde.

Arda, evde otur, başka yerlerde gözükme.Ot gibi yaşa.Metin Oktay'ın hayatını zerre bilmeyenler onun üzerinden örnekler verir sonra :)

Birakin bu isleri. savunulacak hic bir tarafi yok. futbolcularin hepsinin sevgilisi de var, esi de cocugu da. daha once de yazdik 1000 kere, ardadan daha cok sevgili degistireni de var, mesele su ki ardayla sinem kobal tulinle caneri geride biraktilar masallah. bunun sinem kobaldan goturecegi bir sey yok, tam tersine unune un katti ama arda turani bitirdi. sozlukte harika bir entry yazmislardi, kendi kalesine attigi en buyuk goldu diye. gercekten de oyle. ve durum gittikce daha kotu olmaya basliyor, cunki hic bir sekilde ders almiyor. baskan ne yapiyor peki.. sozlesme uzatiyor hala. viz gelir, tiris gider avrupadaki takimlara. zaten cok degil 3-5 senesi kaldi, Nur topu gibi bir hasan sasimiz oldu. hasan sas bile ozel hayatini her zaman seviyeli yasadi o da ayri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt