Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Onur cezalı cezalı girmişsin ama boşa bildiğin selenayı tartışıyoruz burada:D

Mailine yazsın senin sen de buraya taşırsın. Uzadı bu tartışma diyerek şöyle bitireyim. İyi değerlendirmesi lazım bu süreci. Keşke medya ile iletişimi vs. vs. 'den ben sorumlu olsam hatta onu geçtim keşke hani hayata bakışımız benzeşse, belirli bir paylaşmışlık yaşansa, fiziksel olarak benim için çekici olsa da sevgilisi olsaydım. Bu sorunların hiçbirini yaşamazdı, bundan emin olun :) Karşınızda farklı bir Arda Turan olurdu deyip geyikle noktalayalım. Neyse baya tartıştık, bakalım forumun diğer yerlerinde neler varmış.

Mailine yazsın senin sen de buraya taşırsın. Uzadı bu tartışma diyerek şöyle bitireyim. İyi değerlendirmesi lazım bu süreci. Keşke medya ile iletişimi vs. vs. 'den ben sorumlu olsam hatta onu geçtim keşke hani hayata bakışımız benzeşse, belirli bir paylaşmışlık yaşansa, fiziksel olarak benim için çekici olsa da sevgilisi olsaydım. Bu sorunların hiçbirini yaşamazdı, bundan emin olun :) Karşınızda farklı bir Arda Turan olurdu deyip geyikle noktalayalım. Neyse baya tartıştık, bakalım forumun diğer yerlerinde neler varmış.

:D:D

Acemi Cadı daha entrikalıydı evet, Merve çok yetenekli :lol:

Ahh yazayım da gene kıskaçlık falan denilir orda geyik yapmama karşın. Yani futboluna daha fazla yönlenirdi, böyle medyanın diline sürekli düşmezdi ve açıklamaları daha mantıklı olurdu. Yani isterse bu kız bunları yaptırtır ve bu konuda da Sinem'i falan eleştirmiyorum. Kendisinin düşünmesi lazım biraz bunun Arda'nın. Medyaya ve bana yani taraftara bu konuda olanak vermemeli eleştirmek için ve artık tamamen futboluna yoğunlaşsın. Bir de kaptan, medyada takım ve futbol ile ilgili açıklamalarına dikkat etsin, Emre vs. vs. olayında hemen atlamasın herşeyin üstüne, takım ve futbolu hakkında sürekli de açıklama yapmasın her uzatılan mikrofona.

Ne diyeyim, doğrudur:)

Ek: Arda kesinlikle uzlaşacağım ve hayatımı paylaşacağım birisi değil. Fiziksel olarak benim için çekici de değil. Ciddiyim bu konuda da.

Off ya bir şey yazdım yanlış anlaşılmasın diye yazdığımı açıklamak için daha fazla yazdım :)

Büyük konuşma Selen:D Belki bir maç çıkışı görürsün, bir elektriklenme:D

:D

Ek: Arda kesinlikle uzlaşacağım ve hayatımı paylaşacağım birisi değil. Fiziksel olarak benim için çekici de değil. Ciddiyim bu konuda da.

Off ya bir şey yazdım yanlış anlaşılmasın diye yazdığımı açıklamak için daha fazla yazdım :)

Arda sempatik çocuktur. "Çekici değil" diyorsunda, bence havada zıplarsın gibime geliyor. Hiç, "hayır ya" falan deme bana. :D

Arda'nin sakatliktan cikip takima donmesini isteyen yok sanki, cogunlugun istegi kendine ceki duzen vermesi. Galatasaray'da bu kadar keyif yapan adam az gorulmustur. Takimi 9.'uyken ligtv'ye baglanip Emre aphimi cok seviyorum diyen kaptandan bir halt olmaz.

Tabii, simdi cikar "eeehehehey noolcak dostum bak biz hic takmiyoruz Arda'nin ne yaptigini ve ayni oranda da cooluz hea" dersiniz. Ben de bilirim Arda'nin hareketlerini, davranislarini ve sozlerini takmamayi da Galatasarayli olarak kaptanin bu kadar sorumsuz ve kendini yetistirmekten aciz olmasini kulube yakistiramiyorum.

olabilir. bunda yanlış anlaşılcak bi durum yok.;) bu arada kız kardeşim anıl dilavere ve cem sultana aşık. abi iyşallah denizli maçında oynarlarsa gol atarlarda bi görürüz diyo.:D

Onların aşkları da senin aşkların gibiyse no comment yazayım bari :)

@ Doğukan. I am not a girl as you think :) Sempatiklik falan farklı şeyler olmaz , kurtarmaz onlar :) Hayata bakış farklı yani. Neyse sonra adminin birisi gelir beni banlar ne hale getirdiniz diye burayı.

Arda'nin sakatliktan cikip takima donmesini isteyen yok sanki, cogunlugun istegi kendine ceki duzen vermesi. Galatasaray'da bu kadar keyif yapan adam az gorulmustur. Takimi 9.'uyken ligtv'ye baglanip Emre aphimi cok seviyorum diyen kaptandan bir halt olmaz.

Tabii, simdi cikar "eeehehehey noolcak dostum bak biz hic takmiyoruz Arda'nin ne yaptigini ve ayni oranda da cooluz hea" dersiniz. Ben de bilirim Arda'nin hareketlerini, davranislarini ve sozlerini takmamayi da Galatasarayli olarak kaptanin bu kadar sorumsuz ve kendini yetistirmekten aciz olmasini kulube yakistiramiyorum.

dur erken konusma reis:)

emre yarin baglanacak telegole hagi beni yaratti diyecek

malum sakatya bos zamani olur

Begenen begenmis, alan almis, size ne adamin tipinden ya :D Konu Arda´nin simarmasiydi. Artik kendini Beckham statüsüne sokmak istemesi. Belki de bu yasam tarzi ona biryerlerden empoze ediliyor. Böyle yasayacaksin, buralara gideceksin diye. Ama beni rahatsiz ediyor.

Dun 121'sayfada yazmisim en son, gittim uyudum, geldim Sonrasinda yazilanlarin hepsi Leş.

Barcelonada tukur tukur oynar diyerek nirvanaya ulasmis uyeyi de ayrica tebrik ediyorum. şaka ama komik de degil :/

Dun 121'sayfada yazmisim en son, gittim uyudum, geldim Sonrasinda yazilanlarin hepsi Leş.

Barcelonada tukur tukur oynar diyerek nirvanaya ulasmis uyeyi de ayrica tebrik ediyorum. şaka ama komik de degil :/

Mesai kaldığı yerden devam ediyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt