Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

behlülle mac seyretmek gece kulüplerinde gezmek in iyilesmek takima faydali olmak out devam arda böyle biz keriziz biz kendi kendimizi yeriz böyle.

Arda, bir takim kaptani nasil olunmaz'in en güzel örnegi. Ümit Karan'dan ögrenmis olmali böyle kaptanlik yapmayi.

O kadar büyüksün ki kendi takımında seni çekemeyenler var.Çatlasınlar, patlasınlar..

Arda bu ligin açık ara en iyi ve değerli oyuncusu.Kaptanlık konusunda bu ismi hakeden kişide Ardadır.Çünkü 23 yaşında alt yapıdan yetişen en iyi oyuncumuzun takımın lideri olması kulubün imajı içinde önemlidir.Avrupa içinde önemli aynı zamanda.Servet,Ayhanla bu imaj sağlanacağına Arda olsun.

Takımdaki lider,tecrübeli isimlerin faydalarının olması için illaki kaptan olması şart değil.

Arda açık ara bu ligin en iyi ve en kaliteli oyuncusu olarak 23 yaşına kadar daha Avrupa'ya transfer olamadıysa o zaman Türk futbolu biraz da kendisini sorgulasın.

Arda açık ara bu ligin en iyi ve en kaliteli oyuncusu olarak 23 yaşına kadar daha Avrupa'ya transfer olamadıysa o zaman Türk futbolu biraz da kendisini sorgulasın.

Düz mantık..

Arshavin 27 yaşında transfer oldu mesela Arsenale.Kulubün istediği parada az değil, Atletico'nun 13 mn euroluk teklifi reddedildi mesela yine menejerinin dediği önemli takımların Arda ile ilgilendiği yönde.Zaten Adnan polat yeni stadta oynamadan Arda'nın gitmesine izin vermek istemediğini söylemişti.

Dun 121'sayfada yazmisim en son, gittim uyudum, geldim Sonrasinda yazilanlarin hepsi Leş.

Barcelonada tukur tukur oynar diyerek nirvanaya ulasmis uyeyi de ayrica tebrik ediyorum. şaka ama komik de degil :/

Sana göre ayakta duracak hali olmayan sezonun yarısını sakat geçiren Kewell oynar Barcelonada. :sad007:

Sağ tarafta olsa oynayamazdı evet çünkü Messi var, ama sol taraf için Pedrodan çok daha üstün bir oyuncudur Arda.

Arda gitmek istiyor bunu hepimiz biliyoruz. Ben de diyorumki Türkiye liginin en yetenekli oyuncusu gitmek istemesine karşın Avrupa'dan bir teklif gelmiyorsa Türk futbolu kendisini sorgulasın. Wenger'in açıklamaları var futbolunu ilerletemedi diye ve kendisi gidememesinin sebebini pasaporta bağlıyor. Arda futbolunu da ilerletmiyor, göreceğiz kim Arda'ya 15 milyon euro verip transfer edecek. İşte Türkiye liginin boyutu bu. En yetenekli oyuncusu gidemiyor. Arshavin dışında olmadık ülkelerden Avrupa'ya giden çok fazla oyuncu da var. Yani yetenekli, çok yetenekli ama burda Türk futbolu kendisini sorgulasın o zaman.

Arda gitmek istiyor bunu hepimiz biliyoruz. Ben de diyorumki Türkiye liginin en yetenekli oyuncusu gitmek istemesine karşın Avrupa'dan bir teklif gelmiyorsa Türk futbolu kendisini sorgulasın. Wenger'in açıklamaları var futbolunu ilerletemedi diye ve kendisi gidememesinin sebebini pasaporta bağlıyor. Arda futbolunu da ilerletmiyor, göreceğiz kim Arda'ya 15 milyon euro verip transfer edecek. İşte Türkiye liginin boyutu bu. En yetenekli oyuncusu gidemiyor. Arshavin dışında olmadık ülkelerden Avrupa'ya giden çok fazla oyuncu da var. Yani yetenekli, çok yetenekli ama burda Türk futbolu kendisini sorgulasın o zaman.

Birşeyler yazmışın da...Arda'dan yetenekli Türk futbolcusu kim var?Sen söyle merak ettim.

Atletico olayı tam muamma. Belgeye Delnan yazdılar, kimisi çıktı bu belge yalan dedi. Transfer sezonunun son günü idi herhalde ve yanlış hatırlamıyorsam teklif 11 milyon euro idi. Ben daha halen iddaa ediyorum sizin dediğiniz kadar Barça'da şurda burda top oynayacak çok üst düzey bir oyuncu ise Barça, Madrit, Arsenal vs. vs. istediği zaman gelir ve Arda'yı alır. Bence kendimizi kandırıyoruz, yetenekli ama bizim abarttığımız kadar bir yıldız değil.

Nerden gelmiyor?13 mn euroluk teklif geldi işte en son bu yaz.Galatasaray şuan için Ardayı satmak istemiyor kaç kere açıklaması yapıldı.Evet Arda avrupaya gitmek istiyor , ama bu durum şuan G.sarayın elinde ve uygun zaman bekleniyor.Wenger en son Euro 2008de izlemiştir Ardayı Lig tvsi yoksa.Yoksa ilk çıktığı andaki skora katkısı ile şimdiki arasında çok fark var, geçen seneki Asist krallığıda bunu destekliyor.

Birşeyler yazmışın da...Arda'dan yetenekli Türk futbolcusu kim var?Sen söyle merak ettim.

Ben Arda Türkiye'nin en yetenekli futbolcusu değildir demedim. Diyorumki en yeteneklisi ama yetenekleri çok abartılıyor. Türk futbolu kendisini sorgulasın diyorum. Arda yetenekli fakat bir yıldız değil, insanların abarttığı kadar yok Barça'da, Madrit'te dünyanın en iyi klüplerinde çok rahat oynar denilecek kadar bir futbolcu değil. O kadar yıldız olsa gelir ve alırlardı.

Ben Arda Türkiye'nin en yetenekli futbolcusu değildir demedim. Diyorumki en yeteneklisi ama yetenekleri çok abartılıyor. Türk futbolu kendisini sorgulasın diyorum. Arda yetenekli fakat bir yıldız değil, insanların abarttığı kadar yok Barça'da, Madrit'te dünyanın en iyi klüplerinde çok rahat oynar denilecek kadar bir futbolcu değil. O kadar yıldız olsa gelir ve alırlardı.

Yıldız kimdir sana göre?

O teklif muamma Onur. Bunu o dönem gazeteler de yazdı sonra Adnan Polat araştıracağız falan dedi. Gazeteler böyle teklif yapılmaz vs. vs. dediler. Bunun üstüne çok gidilmedi ve teklif sanırsam 11 milyon euro idi. Ben farklı düşünüyorum yeteneklidir fakat çok rahat Barçalarda, Arsenallerde, Madritlerde bence oynayacak bir oyuncu değildir. O kadar büyük bir yıldız olsa gelir ve alırlardı ben buna inanıyorum. Arda yetenekli, bunu herkes biliyor fakat bence yıldız değil ve üst düzey klüplerde Barça gibi Madrit gibi çok rahat oynayamaz. O kadar olsa anında alırlardı bence Adnan Polat'ın yok göndermeyiz falanı da havada kalırdı. Artı Polat bir ara teklif yok diye açıklama yapmıştı Arda konusunda.

O kadar yıldız olsa gelir ve alırlardı.

Düz mantık bu.Arshavin Arsenalde oynayabiliyor şuan ama Arda yaşında alınmamıştı mesela.Yine büyük takımlara geç transfer olan bir çok yıldız olmuş futbolcu var.Ben Arda'nın o potansiyelde biri olduğunu görebiliyorum inanıyorum, ama bunu sana kanıtlayamam çünkü kanıtlacak bişey değil öngörüdür.Ama düşündüğün mantık düz doğru değil.

Yıldız kimdir sana göre?

Ahhh herkes biliyor yıldızların kim olduğunu işte oynuyorlar zaten Barça gibi Madrit gibi takımlarda. Arda kötü demiyorum fakat çok fazla abartılıyor bence. Ve bu abartı da bence onu kötü etkiliyor işte gidememesini pasaporta bağlıyor yani bence bu durum onun için de çok iyi değil.

Artı bir de asist ve istatistik olayı. Alex de yıldızdır o zaman istatislik olarak bakarsak falan bence değil burdaki herkesçe yıldız kategorisine giren bir oyuncu değil Alex.

O teklif muamma Onur. Bunu o dönem gazeteler de yazdı sonra Adnan Polat araştıracağız falan dedi. Gazeteler böyle teklif yapılmaz vs. vs. dediler. Bunun üstüne çok gidilmedi ve teklif sanırsam 11 milyon euro idi. Ben farklı düşünüyorum yeteneklidir fakat çok rahat Barçalarda, Arsenallerde, Madritlerde bence oynayacak bir oyuncu değildir. O kadar büyük bir yıldız olsa gelir ve alırlardı ben buna inanıyorum. Arda yetenekli, bunu herkes biliyor fakat bence yıldız değil ve üst düzey klüplerde Barça gibi Madrit gibi çok rahat oynayamaz. O kadar olsa anında alırlardı bence Adnan Polat'ın yok göndermeyiz falanı da havada kalırdı. Artı Polat bir ara teklif yok diye açıklama yapmıştı Arda konusunda.

Madritte kimse oynayamaz bence.

Düz mantık bu.Arshavin Arsenalde oynayabiliyor şuan ama Arda yaşında alınmamıştı mesela.Yine büyük takımlara geç transfer olan bir çok yıldız olmuş futbolcu var.Ben Arda'nın o potansiyelde biri olduğunu görebiliyorum inanıyorum, ama bunu sana kanıtlayamam çünkü kanıtlacak bişey değil öngörüdür.Ama düşündüğün mantık düz doğru değil.

Bak yıldızmış Arshavin almışlar. Arda da yıldızsa alırlar işte. Dediğiniz gibi bir yıldızsa gelir ve alırlar. Aynı mantık birisi 27 yaşında olmuş yıldız sizce Arda şimdi çok üst düzey klüplerde rahatça oynayacak bir yıldız o zaman gelirler ve alırlar. Sezon sonunda göreceğiz yıldızımızı hangi üst düzey takım alacak.

Yani mantığım doğru Arshavin o zaman yıldız olmuş ve almışlar. Demekki Arda yıldız değil almıyorlar :)

Arda iyi topcu. Iyi topcu da 4 senedir ayni topcu. Fizigi de kotuye gidiyor Onur kaardesim katilmasa da.

Yani yaş problem değil. 23 yaşında ki sizce çok büyük bir yıldız bence de değil. Yani yaş 30 olsa da değişmez 25 olsa da değişmez. 23 yaşındaki size göre her düzey üst klüpte oynayacak bir yıldızı almayacak kadar salaklarsa üst düzey Avrupa klüpleri bilmiyorum orasını.

Arshavin demekki 27 yaşında olmuş. Arda 23 yaşında olmamış o zaman daha. 23 yaşında üst düzey klüplerde çok rahat oynayacak bir oyuncuyu almamazlık etmezler. Bence çok fazla abartıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt