Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Bence sende Arda takıntı olmuş.Top oynayamayan Kewell geliyorsun burda Arda niye oraya gitmiş Arda ne biçim kaptan, yok büyük maçlarda ne yapmış diyorsun.Kaldı hiç biri futbolla alakalı olmayan boş şeyler. Kewell liverpooldan transfer edilen bir isim değil, sözleşmesi uzatılmayan eskiden iyi futbolcu olan bir isim. Ayrıca senin Arda avrupada 18 e giremez öngörün boş bir olay, yoksa bende Kewell 2. lig takımında oynayamaz diyebilirim şuanki haliyle.Bunlar somut birşeyi ifade etmiyor.
Buraya futbolla ilgili gerçekçi olaylarla gel.Oynadığı zaman takımda en çok kim asist yapıyor, hücüm pası atıyor mesela buraya bunlarla gel.
Bi kere bana bu baslikta cevap verirken Kewell kompleksinden kurtul. Diger baslikta yazarim, alinti yaparsin ayrica konusuruz. bana cevap vereyim derken kiyaslama yapmis oluyorsun ki o noktada olay baslamadan bitiyor. taktik vereyim sana; ardayla ilgili bir sey mi soyluyorum, X hareketi yanlis diyorum mesela. hayir su sebeplerden dolayi duzgun bir hareket diye itiraz et. "aman kewell yapsa dogrumu olur" demen sacmalik. ki benim bu takimda sevdigim bir suru oyuncu var. simdi sana baska kurbanlar oneriyorum, misal sabri. ardayla daha cok uyusuyorlar mesela, altyapi, galatasaraylilik filan falan. ufak seylerle gelme bana.
verecegin cevaplardan umitli bir sekilde sana cevap veriyorum yine..
futbolla alakalı olmayan boş şeyler yazdigimi soyluyorsun, ben iftira mi atiyorum? hayir. olmayan bir seymi yaziyorum? hayir. demek ki, arda futbolla alakası olmayan boş şeyler yapiyor ki ben de yorum yapiyorum. durup dururken uydurdugum seyler degil. ayrica kendisi cevap vermese diyeceksin ki, medya uydurdu. arda susmuyor zaten, adnan polattan cok konusuyor, haliyle de bos konusuyor. o yuzden olmayan sey soylemem mumkun degil.
bunu da gectik mi..
Kewell liverpooldan transfer edilen bir isim değil demissin. kendisini aysekadinspordan aldiysak ozur dilerim ama liverpooldan geldi diye biliyorum. orda esip gurlese gelmezdi dogrudur. burda millet oralara gitmek icin cirpiniyor. sen yedekdi, bonservisi elindeydi bu yuzden benim icin sayilmaz diyorsan o da senin ciddi psikolijik sorunun. bu da bu baslikta kewell ismini son yazmam olsun, sıkıstıgın an yukarida ornegini verdim, baska isimleri kullan.
ben ardaya barcelona, liverpool vs kuluplerde oynayamaz dedim. sen aksini ispat edecek hic bir sey soylememissin, her zamanki gibi ivir zivir, harry kewell, kewell harry. emre gitti 8 sene oturdu ingilterede geldi ama simdi ligin en iyi onliberosu, fenerin kahramani. niye.. cunki devran avrupada baska turlu donuyor. arda ve ya x biri icin de gecerli. arda simdi sakat ama ondan onceki haliyle de belini tutarak yuruyordu, hali yoktu kosacak. zaten agir bir oyuncu, iyice dibe vurmustu. o haliyle de tabii ki kimse almaz, alsa da orta seviyeli bir takim alir. 2 sene onceki haliyle bile almadilar. adnan polatin sacmaliklarini bosver. almak isteseler suan arda avrupadaydi. kendisi, menajeri, ailesi, 7 sulalesi avrupaya gitmesini taraftardan cok istiyor zaten. almadilarmi? hayir. futbolunu ilerletti mi? hayir. havada ucusan rakamlari 3 sene once vermeyen kulupler 2 ay sonra 24 yasi olacak futbolcuya yine vermezler. degmez de zaten. kafasini kuma gomup 2 calim atmak, asist yapmak degil mesele. ki ayni asisti yavas, ihtiyar, kosamayan alex 32 yasinda yine yapiyor. yani nerden baksan ayni. arda turan abartilmis bir futbolcudur. kendisine verilen sorumluluklari yerine getiremedi, cunki getiremezdi. ibrahim kutluayin basketboldaki hali gibi.
onun disinda iyilesir, calim atar, kafa golu atar arada, bol bol konusur, susmuyor zaten. şut atamaz yine, fazla kosamaz, kilo alir arada, verir tabii. magazinin bir numarali ismi olmaya devam eder. bu sene sonunda da satilmazsa koca bir fiyasko oldugu tescillenir, yonetim sivama bolumunu gerceklestirir. taraftar da zaten acimaz, her turlu tepkisini koyar.
simdilik saglicakla kal. beni mahmut olarak dusun, kafanda biyikli bir adam olayim ama gozunu seveyim, kewell'la gelme, ona gore mantikli cevaplarini bekliyorum.
iyi bak kendine emi.