Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Hayır, hayır Ahmet öyle değil. İstersen bu yılki Arda ile de Volkan'ı karşılaştır Castrol Analiz'den hatta verilerle ben diyordum hiçbir şey anlaşılmaz diye. Artı Gönül yanlış hatırlamıyorsam Fener'de 10 maç falan oynadı bu sezon ve o konuda bir istikrarı var. Eğer istikrar oyun içerisindeki istikrar ise Sabri benim hayatım boyunca gördüğüm oyun içindeki en istikrarsız oyunculardan biridir. Gerekçelerini yazarım istersen.

Yahu Gökhan bir yatmaya başladı mı bir sezon boyunca kalkmıyor neredeyse. İki üç maç taraftarın gözünü boyuyor ama dikkatli takip edersen hiçbirşey yapmıyor. Adam çoğu bindirmeye bile gitmiyor yapacak kapasitesi varken

Verilerle çok şey anaşılır ancak şu tarz şeyler anlaşılmaz onları da ben veririm:D;

Örneğin Gökhan sürekli içe kateder. Yeteneği var gidiyor adam. Arada iyi işler yapar ama çoğu zaman orada bir yerde kaybeder ya da ortaya döner. Bu sırada kendi kanat adamını pasifize etmiş olur. Sabri ise kanat adamını aktive eder. Pası verir sonra sağından koşar, rakip beki götürür. Bu oyuncu karakteriyle alakalı bir durum.

Birisi daha yetenekli, öteki daha faydalı. Daha nasıl anlatayım ki?

cana oynayana kadar ayhanada futbolcu dedik

bu is boyle

iyi sagbek gelene kadar sabride sagbek olur

sorun degil

su caglar iyi cikarmi yaaa:(

sabri gecen sene full sakat degilmiydi nerdeyse?

Sabri 7 yıldır As takımda yanlış hatırlamıyorsam. Ne zaman çok ciddi sakatlanıp 1-2 ay sahalardan uzak kaldı? En fazla 2 defa bu tarz sorun yaşamıştır, onlarıda hep Milli Takım sırasında sakat sakat kadroya alınarak yaşamıştır. Gökhan Gönül 2008'den beri kaç defa sakatlandı, ben gerçekten sayamadım, sayan varsa söylesin. Sabri ceza sahasında top kaptırsın ilerde, yakalayamayacağını bilsede deli gibi geriye koşuyor ki, arkaya pas çıktı mı takıma yardımcı olayım diye. Gökhan topu kaptırınca CR7 gibi eli belinde orta sahaya ancak geliyor.

Geçen sene Sabri 35 maç, Gönül 37 maç oynamış.

cana oynayana kadar ayhanada futbolcu dedik

bu is boyle

iyi sagbek gelene kadar sabride sagbek olur

sorun degil

su caglar iyi cikarmi yaaa:(

Niye? Cana'ya gelene kadar Emre, Okan, Suat, Tugay'ı görmedi mi buradakilerin %90'ı. Orta sahanın kralıydı bunlar... İnsanların zekalarına hakaret etmekten vazgeç bence:)

Gökhan Gönül'ün artisi zekasi, dogru pasi verebiliyor cogu zaman. Sabri hep rastgele gönderiyor topu. Ayagi ve beyni arasinda baglanti yok gibi. O yüzden Sabri ne kadar daha caliskan, daha hirsli, daha mücadeleci de olsa Gökhan'in sagladigi katkiyi hic bir sekilde saglamiyor takima. Gökhan'in istikrari falan ayri konular, ama formda bir Gökhan her takim icin cok ciddi bir silahtir.

Ayrica burasi Arda konusuymus beyler, farkindamiyiz?

Ve acı gerçek G.Gönül geçen sene totalde 6 asist yapmış yani Sabri'yle eşit

Bu durumdaki bir Galatasaray'in taraftarinin tek derdi Arda basliginda Gökhan Gönül'ü tartismak mi yahu:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt