Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 31.229
- 5
- 1.483
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Hayır
sabri gecen sene full sakat degilmiydi nerdeyse?
Hayır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır, hayır Ahmet öyle değil. İstersen bu yılki Arda ile de Volkan'ı karşılaştır Castrol Analiz'den hatta verilerle ben diyordum hiçbir şey anlaşılmaz diye. Artı Gönül yanlış hatırlamıyorsam Fener'de 10 maç falan oynadı bu sezon ve o konuda bir istikrarı var. Eğer istikrar oyun içerisindeki istikrar ise Sabri benim hayatım boyunca gördüğüm oyun içindeki en istikrarsız oyunculardan biridir. Gerekçelerini yazarım istersen.
Örneğin Gökhan sürekli içe kateder. Yeteneği var gidiyor adam. Arada iyi işler yapar ama çoğu zaman orada bir yerde kaybeder ya da ortaya döner. Bu sırada kendi kanat adamını pasifize etmiş olur. Sabri ise kanat adamını aktive eder. Pası verir sonra sağından koşar, rakip beki götürür. Bu oyuncu karakteriyle alakalı bir durum.
Birisi daha yetenekli, öteki daha faydalı. Daha nasıl anlatayım ki?
cana oynayana kadar ayhanada futbolcu dedik
bu is boyle
iyi sagbek gelene kadar sabride sagbek olur
sorun degil
su caglar iyi cikarmi yaaa![]()
cana oynayana kadar ayhanada futbolcu dedik
bu is boyle
iyi sagbek gelene kadar sabride sagbek olur
sorun degil
su caglar iyi cikarmi yaaa![]()
Niye Cana'ya gelene kadar Emre, Okan, Suat, Tugay'ı görmedi mi buradakilerin %90'ı. İnsanların zekalarına hakaret etmekten vazgeç bence![]()
Geçen sene Sabri 35 maç, Gönül 37 maç oynamış.
30 mac oynamis
arda kac oynamisti?
Maçlardaki istikrarsızlığını kastettim ben. Hem maçtan maça hem maç içinde.
52
Tamam Gönül'de 37 maç oynamış, milli takım maçları yazmıyor. Liğ 24, Avrupa 9, 4 tane de Ziraat Kupası maçı.
Ve acı gerçek G.Gönül geçen sene totalde 6 asist yapmış yani Sabri'yle eşit
İstikrarsa Sabri de çok tartışılır maç içerisinde.
oynamadığı için yazmıyor![]()