Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Bırak yakasını çocuğun artık Behlül !

Zaten ben sürekli karşılaştırma kritlerimizde bir problem var diyorum ve halen de bence Gönül, Sabri'den daha iyi bir sağ bek. Gönül'ün ne kadar iyi olduğu da tartışılır. İşte Insua Hakan ile, Serkan Kurtuluş Sabri ile, Ahmet Mehmet ile karşılaştırılıyor. Türkiye'de iyi sağ bek olmaması ile, Sabri'nin iyi sağ bek sayılması arasında farklar var. Artı istatistiklerin olduğu siteyi de istiyorum. Yani bildiğiniz varsa, dünyanın iyi ve orta seviyedeki sağ bekleri ile de Sabri'yi de karşılaştırmak istiyorum. Bakalım veriler nasıl çıkacak. Bu yılki verilere göre Castrol Sabri, Gönül'den az oynamış ama Gönül'ün pas oranı daha yüksek ve Sabri'nin top kaybetme oranı, almasından daha yüksek ikili mücadelelerde ama Gönül'ün değil. Eksta gene diyorum Gönül vs. vs. de problem değil, genel olarak futbolcuları karşılaştırma kriterlerinde bir problem var.

Ve bir acı gerçek daha Serkan Balcı geçen sezon 41 maç yapmış ve 4 asist.Yani G.G ve S.S'dan daha az :rolleyes:

Trabzon kaç gol atmış bak bakalım:) Biz kaç tane atmışız?

Serkan 5 asistin üçünü 7-0'lık kasımpaşa maçında yaptı.

Hayat kurtarır...

o gol sayisi dedigin olayda cok komik

sanki takimin geri kalani oynuyor bu adam oynamiyor

o kadar gol oluyorsa bu adamin katkisi yokmu

nasil bir mantiktir bu:)

o zaman mustafa sarpin ne sucu var

bu kadar gol atiyor takim:) selcuk daha iyi o zaman bile diyemeyiz

o takim izden iyiya:)

Ve bir acı gerçek daha Serkan Balcı geçen sezon 41 maç yapmış ve 4 asist.Yani G.G ve S.S'dan daha az :rolleyes:

Jizıız! Bu çok ağır oldu:(

o gol sayisi dedigin olayda cok komik

sanki takimin geri kalani oynuyor bu adam oynamiyor

o kadar gol oluyorsa bu adamin katkisi yokmu

nasil bir mantiktir bu:)

o zaman mustafa sarpin ne sucu var

bu kadar gol atiyor takim:) selcuk daha iyi o zaman bile diyemeyiz

o takim izden iyiya:)

Senede 100 tane gol atan barca'nın asist sayısı da 80'lerdedir. 40 gol atarsan 30 küsür olur. Çok zorbir mantık değil aslında:)

Tipine göre mi kıyaslayalım?:D

Tamam bu yılki verilere gir bak. Castrol Analiz'den verilerle hareket ediyorsan o zaman. Sabri'nin pas oranı Gönül'den düşük, artık Sabri'nin ikili top alma oranı daha az fakat kaybetme oranı yüksek fakat bu iki özellikte Gönül'de daha iyi. Bunları da veri al ki bunların göstereceği şeyler gene doğru değildir. Çıkartalım tüm sezon verilerini bakalım veriler Sabri mi diyecek Gönül mü diyecek :)

yahu ben sabri sagbek degil diyorum yahu lafi nereye getirdiniz:)

evet daha iyiymis hucumda:)

bravo mat ettiniz beni

aaa pardon bende boyle diyormusum muhabbetin basindan beri:)

ama kusura bakmayin serkan sabriden iyi bir sagbek degilse bende arap olayim:)

ama sabri bugun oynadigi yerde oynarsa daha cok is yapar

Tamam bu yılki verilere gir bak. Castrol Analiz'den verilerle hareket ediyorsan o zaman. Sabri'nin pas oranı Gönül'den düşük, artık Sabri'nin ikili top alma oranı kaybetme oranından düşük fakat bu iki özellikte Gönül'de daha iyi. Bunları da veri al ki bunların göstereceği şeyler gene doğru değildir. Çıkartalım tüm sezon verilerini bakalım veriler Sabri mi diyecek Gönül mü diyecek :)

Valla uykum var Selen, sen çıkart bakalım:D

gecen sene buseneki kadar yararli degilmis:(

cok etkileyici

allahtan israr etmisler oynatmakta

Bir senede iyi sağ bek olunabiliyormuş yani.. İyi bari Sabri'ye bir sene daha sabrediver. Malum Serkan da yılların topçusu...

Valla uykum var Selen, sen çıkart bakalım:D

Bir senede iyi sağ bek olunabiliyormuş yani.. İyi bari Sabri'ye bir sene daha sabrediver. Malum Serkan da yılların topçusu...

serkan uzun seneler orta sahada oynadi bilmem bilirmisin hatta on liberoydu fenerde bir sure

sabrinin neyine sabredeyim daha iyi kullanilacagi yer varken

ben savunmasi saglam bekler istiyorum gerisi gelir

cana 9 top calmis bu arada:)

topalin 0 top calmayla oynadigi cok mac bilirim

serkan uzun seneler orta sahada oynadi bilmem bilirmisin hatta on liberoydu fenerde bir sure

sabrinin neyine sabredeyim daha iyi kullanilacagi yer varken

ben savunmasi saglam bekler istiyorum gerisi gelir

Bilirim gençlerde de ortada oynardı. Zaten bir iki sayfa önceki mesajımda da belirttim bunu;)

Ama uzun yıllardır sağ bekte. Geçen sene de Ali Tandoğan vardı. Adam manyak oynadı, takımı da iyiydi bir sürü asist yaptı falan filan. Şimdi de Serkan öyle...

Ben anlamıyorumki Sabri iyi, Hakan iyi, Servet iyi fakat sürekli gol yiyoruz demekki tek sorumlu Neill. Orta sahamızda Ayhanlar ve Barışlar ile şampiyon olduk fakat şimdi Cana geldi problemimiz Cana o yüzden orta sahamız kötü. İleri kanat desek hiç girmemek gerekiyor karman-çorman. Halen de diyorum takımın bu hale gelmesinin nedeni yönetimse bunun en büyük nedeni daha öncelerde bir yılda kötü kadro ile gelen şampiyonluk. O yıl şampiyon olduk enteresan bir şekilde sonra bu oyuncular bir kaldı takımda bir daha da gitmiyorlar. Futbolu bırakana kadar oynasınlar o zaman ne de olsa kötü kadro ile şampiyon olmuştuk :)

hah bende onu yazdim gecen

savunmada servet iyi sabri iyi balta iyi

ama catir cutur gol yiyoruz:)

cana zavallim 9 top calmis

dile kolay belkide son 5 sene GS rekorudur

ama gene gol yiyoruz

topu orta sahaya atmayin yani

e neill kotu oynamadi buda bariz

hah bende onu yazdim gecen

savunmada servet iyi sabri iyi balta iyi

ama catir cutur gol yiyoruz:)

cana zavallim 9 top calmis

dile kolay belkide son 5 sene GS rekorudur

ama gene gol yiyoruz

topu orta sahaya atmayin yani

e neill kotu oynamadi buda bariz

Barış'ın Skibbe dönemindeki ortalaması 6 falandı. Deplasmandaki Bordeaux maçında 8 ya da 9 top çalmayla oynamıştı. Arda en son eskişehir deplasmanında son 30 dakikada 5 tane top çaldı. Birden aklıma gelenler bunlar;)

Tek başına Sabri bütün defans hattı ve defansif orta sahayı toparlayamaz sanırım. :) Takım iyiyken birde Sabri'yi izlersek daha net kararlar alırız. Şuan takımda iyi oynayan adam yok. Sabri'nin de ayak uydurması normal. Sabri her maç harika oynuyor denmiyor burda zaten. Takım olarak genel bir sorun var zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt