Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Tek başına Sabri bütün defans hattı ve defansif orta sahayı toparlayamaz sanırım. :) Takım iyiyken birde Sabri'yi izlersek daha net kararlar alırız. Şuan takımda iyi oynayan adam yok. Sabri'nin de ayak uydurması normal. Sabri her maç harika oynuyor denmiyor burda zaten. Takım olarak genel bir sorun var zaten.

zaten olay su

bazi adamlari tartisiyoruz cunku o mertebedeler

servet sarp balta falan

bunlari tartismanin manasi bile yok

bilmem anlatabildimmi:)

takimin durumu bunu gerektiriyor

adini bile agzimiza almamamiz gereken adamlar var harbiden

Skibbe'yi getirelim tekrar o zaman ya da eskiden birkaç yıl iyi oynamış fakat şimdi kötü olan oyuncuları getirelim. Aynı mantık. Servet kötü, Hakan kötü, ama eskiden iyilerdi. Tamam da eskiden Hagi de çok iyi topçuydu o zaman onu da oynatalım.

Boşverelim geçmişte ne yaptıklarını, şimdiki yaptıklarına bakalım.

Skibbe'yi getirelim tekrar o zaman ya da eskiden birkaç yıl iyi oynamış fakat şimdi kötü olan oyuncuları getirelim. Aynı mantık. Servet kötü, Hakan kötü, ama eskiden iyilerdi. Tamam da eskiden Hagi de çok iyi topçuydu o zaman onu da oynatalım.

Hayır, Servet-Hakan o zamanda iyi değildi. Skibbe zamanında takım oyunu iyiydi, ofans çok iyiydi gittiğimizi atıyorduk nerdeyse. Bordo ve Hamburg maçlarında 2 fark öne geçip maçı verdik birinde, diğerinde son dakika kurtardık. Defansta hep sorun vardı ama atılan goller o sorunları hep kapattı bir şekilde. Sonra Lincoln'ü küstürdüler fln hikaye uzadı gitti.

Servet, Sarp neyse de Hakan iyi topçu. İkiliden birisi olarak ön libero bile oynatırdı zaman zaman Skibbe. Kral adamdı...

3 sene once iyiydi diyorsunuzya

cogu 3 sene sonra restoran acacak 3 sene az degil toplam futbol oynadiklari sene sayisinin nerdeyse yuzde 40 i

Servet, Sarp neyse de Hakan iyi topçu. İkiliden birisi olarak ön libero bile oynatırdı zaman zaman Skibbe. Kral adamdı...

hep tank gibiydi ama bir eshik noktasi var ondan azcik iyiydi ve kafasi calistigi icin kurtariyordu

fizik gucu o esigin altina dustugu andada bitti ve tepeden asagi yuvarlandi

donusu olmayacak bir sekilde

ayni sey servet icinde gecerli baska bir sekilde

Hayır, Servet-Hakan o za

manda iyi değildi. Skibbe zamanında takım oyunu iyiydi, ofans çok iyiydi gittiğimizi atıyorduk nerdeyse. Bordo ve Hamburg maçlarında 2 fark öne geçip maçı verdik birinde, diğerinde son dakika kurtardık. Defansta hep sorun vardı ama atılan goller o sorunları hep kapattı bir şekilde. Sonra Lincoln'ü küstürdüler fln hikaye uzadı gitti.

Katılmıyorum. Bordeaux maçının oraya gelmesinde bir numaralı sorumlu Meira'dır. Hamburg maçında Servet yoktu zaten Kewell defanstaydı, e olsun o kadar... İlk maç da 10 kişi kalmamıza rağmen 1-1 bitmişti, Bordeaux deplasmanından da 0 pozisyon vererek 0-0'la ayrılmıştık. Defanstaki problemler sakatlıklar akabinde başladı. Bir de Skibbe'nin riskli oyun sistemi yüzünden.

Sat 03:55 itibarı ile hala mı Arda ? Abartıyorsunuz yahu.

Katılmıyorum. Bordeaux maçının oraya gelmesinde bir numaralı sorumlu Meira'dır. Hamburg maçında Servet yoktu zaten Kewell defanstaydı, e olsun o kadar... İlk maç da 10 kişi kalmamıza rağmen 1-1 bitmişti, Bordeaux deplasmanından da 0 pozisyon vererek 0-0'la ayrılmıştık. Defanstaki problemler sakatlıklar akabinde başladı. Bir de Skibbe'nin riskli oyun sistemi yüzünden.

Hakan aslında iyiydi ama psikolojik olarak çöktü. Birşeyler oldu bilmediğimiz. Dediğin gibi Hamburg maçlarında Mehmet Güven'di sanırım o flnda oynamıştı. Ben aslında yönetimin o zamanda beceriksiz olduğuna dikkat çekmek istedim de anlatım bozukluğu oldu biraz. Koskoca Kewell stoper oynadı. Arda-Lincoln-Baros kurtarmıştı yine o zamanlarda takımı hep. Servet'e fln da laf söyleyecek durumda değildik, Kewell stoper oynuyor sonuçta, kim Servet'i oynatma diyebilirdi ki o durumda. Bordo maçının da ilk dakikasında evet Meira batırmıştı.

Ya tamam da eskiden oynamışlar ve bitmiş ve şimdi iyi değiller. Yani niye uğraşıyoruz eski ile. O zaman Hagi ve Tugay'a da bir forma verelim. Yani sonuçta aynı mantığa çıkıyor. Yıllar içinde düşmüşler, futbolları gerilemiş, kötü bir durumdalar ve gitsinler.

hep tank gibiydi ama bir eshik noktasi var ondan azcik iyiydi ve kafasi calistigi icin kurtariyordu

fizik gucu o esigin altina dustugu andada bitti ve tepeden asagi yuvarlandi

donusu olmayacak bir sekilde

ayni sey servet icinde gecerli baska bir sekilde

Hakan'ın oyun zekası bir de top tekniği iyidir. İki ayağını da kullanır. Kafa topu alır. Fizik olarak güçlü olduğunda da ikili mücadeleleri kazanır. Tarifi bu aslında adamın ama kafası nerelerde bilmiyorum.

Yine de stoper için alternatiftir benim için. Servet'ten daha iyiydir. Bunu sezon başından beri söylüyorum. Neill-Balta ikilisini görmek isterim. Sağlam bir Balta'yı tabii.

Hakan daha 27 yaşında.

yok yahu dert yanma topigi burasi arrda konusmuyoz gel otur cay var

Yanında nargile de var abi burada :p Güzel gidiyor. Sabah 8'de yolcuyumda zaman geçirmeye çalışıyorum. Galatasaray'ın maçı uğruna kaldım ama sağolsunlar işte

Hakan'ın oyun zekası bir de top tekniği iyidir. İki ayağını da kullanır. Kafa topu alır. Fizik olarak güçlü olduğunda da ikili mücadeleleri kazanır. Tarifi bu aslında adamın ama kafası nerelerde bilmiyorum.

Yine de stoper için alternatiftir benim için. Servet'ten daha iyiydir. Bunu sezon başından beri söylüyorum. Neill-Balta ikilisini görmek isterim. Sağlam bir Balta'yı tabii.

Hakan daha 27 yaşında.

sag ayagimi

tam sana katiliyorum diyecektim durdum:)

ne sag ayagi, sabrinin sol ayagi onun sag ayagindan iyidir ancak yurumek icin kullanir sag ayagini

ama diger dediklerin dogruydu

olay kafa degil direk olarak olay fiziksel olarak bitmis olmasi

abartmiyorum 105 kg im ama 20 metrede 2 tur ileri ve geri (donuste farki acarim) baltadan hizli kosacagima dair kim isterse bahse girerim:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt