Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

ismilyk_sarp_arda.jpg

Son 2 senede hiçbir katkısı yok mu? İşkembeden sallamadan önce, şu takımda skora en fazla kim etki etmiş son iki sezondur bir araştır! Öyle buraya sallayarak "son iki sezondur bir şey yapmıyor" düz mantığına bağlama olayı.

Şu takımda dil uzatılacak son birkaç kişiden biridir Arda. Daha hala sırf eleştirmek için eldeki verileri bile gözardı edecek kadar gözü kararmış Arda düşmanları var.

Arda'ya gelene kadar, takıma kim ne vermiş ona bakacaksın. İşte Arda yok, o sorgulanmasına çok bozulduğun oyuncuların takımı getirdiği nokta ortada.

Biraz objektif olun, takıma geçekten değer katan insanlardan önce bu takımı sıra takımı haline getirenlerle uğraşın. Saçma sapan eleştirilerle, Arda kompleksine kapılarak değil.

Istikrari yok diyorum. Eger aksini düsünüyorsan sen pek objektif olamiyorsun demek ki. Kaptanligi da, 10 numarayi da kendi istedi, baskan da Arda'nin gönlü olsun diye verdi. Kaptan takimi sadece saha icinde degil, saha disinda da yöneten adamdir. Basarida da, basarisizlikta da en büyük pay onundur. Takim kötüyken diger futbolcularin sucu 1 ise, kaptanin 2'dir. Bu takim Arda'nin önderliginde sürünüyor, siz istediginiz kadar daha Arda'ya toz kondurmayin. Olan Galatasaray'a oluyor.

Arda ne yapsa suç.sakatlandı o da suç oldu.adamı rencide etmek için ronaldo ile karşılaştıran oldu.yok 10'u haketmiyor yok kaptanlığı haketmiyor.

fener maçın da sakattı diye en büyük fenerli diyen bile oldu.yuh arkadaş! zaten medya bitirmiş ardayı.bu adam türkiye'nin en yetenekli oyuncusu benim için.niye bu kadar üstüne gidiliyor anlamıyorum.

Tamam onun da hatası oldu ama ardaya fazla yükleniliyor.tamam kaptan sorumluluk gerektirir ama galatasaray'a ne olmuşsa arda'nın suçu gibi bakmakta yanlış.

Özledik kaptan!

Daha kaliteli olabilirler ama takima kalitesiz oyunculardan daha fazla katki yapmiyorlar maalesef. Baros sakatligindan sonra istikrarsiz, sürekli sakat. Oynadigi maclarda fark yaratiyor gerci, onun yoklugunda gol bile atamiyoruz. Arda oynadigi maclarda da takima pek bir katki yapmadi son 2 senedir, kendimizi kandirmayalim. 1-2 mac disinda hep vasat, takima liderlik yapan, takimi atesleyen oyuncu olmasi gerekirken daha cok takimi bitiren oyunculardan biri oldu. Neill ve Cana disindaki oyuncularin hepsi gitse itiraz etmem acikcasi. Diger oyunculardan Galatasaray'in kendisini kurtarmasi gerekiyor, tam tersi degil. Arda'nin Galatasaray'dan degil, Galatasaray'in Arda'dan kurtulmasi lazim, istedigi kadar kaliteli, yetenekli olsun. Lincoln iyi oynadigi maclarda Arda'nin yaptigi katkinin 10 katini yapiyordu ama tek basina kaliteyle takim olunmuyor.

2 senedir katkı yapmamış, takımı bitiriyomuş, kurtulmak lazımmış

tamam anladık herkesin beğendiği adamı kötüleyerek farkını gösterdin

bambaşkaymışsın

buyur 2 senede yaptığı katkı

2009-2010 52 maç 13 gol 29 asist

2010-2011 10 maç 6 gol 4 asist

takımına bu kadar skor katkısı yapan oyuncu değil Türkiyede, avrupada bile yok bu aralar...

herşey skor değil demeyin çünkü bu reddedilemeyecek çoklukta skor

2 senedir katkı yapmamış, takımı bitiriyomuş, kurtulmak lazımmış

tamam anladık herkesin beğendiği adamı kötüleyerek farkını gösterdin

bambaşkaymışsın

buyur 2 senede yaptığı katkı

2009-2010 52 maç 13 gol 29 asist

2010-2011 10 maç 6 gol 4 asist

takımına bu kadar skor katkısı yapan oyuncu değil Türkiyede, avrupada bile yok bu aralar...

herşey skor değil demeyin çünkü hem bu reddedilemeyecek çoklukta skor

Geçen sezon hiç sıkılmadan araştırdım, neredeyse bütün yıldız oyunculara ve çok üstün performans gösteren oyunculara baktım, Arda dışında Avrupa da bu rakamlara ulaşan çok az oyuncu var, hele asist bakımından Arda ile Mesut Özil'in yanına yaklaşabilen yok.

Biz taraftar olarak sürü olduğumuzdan kimi görsek saldırıyoruz.

Sürü liderimiz de Ultra Aslan.

E Galatasaray'ın da en görünen oyuncusu malum Arda.

Olay bundan ibarettir.

Biz taraftar olarak kuduz köpek sürüsü olduğumuzdan kimi görsek saldırıyoruz.

Sürü liderimiz de Ultra Aslan.

E Galatasaray'ın da en görünen oyuncusu malum Arda.

Olay bundan ibarettir.

En kötü oldugunu kimse söylemedi. Ama digerlerinden üstün tutmaya calismak da Galatasaray'a zarar veriyor. Arda'yi Galatasaray'dan üstün görmeye basladi maalesef herkes, baskan dahil. 2. kaptanligi begenmeyen adama, pardon cocuga, direk kaptanligi vererek Arda'nin oyuncagi yapmistir Galatasaray'i Adnan Polat. Tek tük taraftarlar da buna itiraz edince hain oluyorlar. Iyi biz hainiz, Arda kral. Bütün oyuncular kötü, bir Arda iyi. Arda ve digerleri olarak ayriliyor Galatasaray oyunculari zaten. Arda kaptan önderliginde 2 yildir halimizi görüyoruz, ama suc takimin kalaninda, asla Arda'da degil.

Istikrari yok diyorum. Eger aksini düsünüyorsan sen pek objektif olamiyorsun demek ki. Kaptanligi da, 10 numarayi da kendi istedi, baskan da Arda'nin gönlü olsun diye verdi. Kaptan takimi sadece saha icinde degil, saha disinda da yöneten adamdir. Basarida da, basarisizlikta da en büyük pay onundur. Takim kötüyken diger futbolcularin sucu 1 ise, kaptanin 2'dir. Bu takim Arda'nin önderliginde sürünüyor, siz istediginiz kadar daha Arda'ya toz kondurmayin. Olan Galatasaray'a oluyor.

İstikrarı mı yok(!) bunu büyük ihtimalle Arda'nın sakatlık dönemlerine atıfta bulunarak değerlendirmişsiniz -ki bu da saha da somut olarak bulunmayan biri için bilimsel bir veri oluşturmaz- sakat olmadığı dönemlerde de takımın performansı en üst düzeyde olan oyuncuların başında geliyordu. GS maçlarını izleyen birinin "İstikrarsız" gibi boş eleştiriler yapmayacağı çok açık ortada. Eğer beklentileriniz çok yüksek tuttuysanız o sizin sorununuz. Arda bu haliyle GS takımının en kaliteli yerli oyuncusudur ve takıma çok faydalı bir elemandır. "Yok avrupa ayarında değil, EPL'de, La Liga'da bu haliyle oynayamaz" umurumda değil benim. Orada elde edeceği başarı bizi mutlu eder ama GS'ye fiziksel hiçbir katkı sağlamaz.

İkincisi GS takımında oynayan oyuncuların güdülmeye ihtiyacı varsa, Arda değil, feriştahı gelse güdemez. Arda'nın kaptanlık dönemini eleştirenler, yakın tarihe bakıp, ne disiplinsizler yaşamış bu takım bir görsünler.

Evet, Arda bu takımda el üstünde tutlması gereken birkaç oyuncudan biridir. Hele hele senin takımında topu iki metre süremeyecek o kadar oyuncu varken; bulunmaz hint kumaşıdır senin takımnda o. Arda'ya sorumluluk yüklemeden önce, takımı, sadece Arda'dan hesap soracak kadar kalitesiz bir takım haline getiren yöneticelerde arayın suçu.

Kimin objektif olup kimin olmadığı, hala hiç araştırmadan, hala farazi düşüncelerle yorum yapıp; bilimsel hiçbir veri ortaya süren sizsiniz.

İstikrarı mı yok(!) bunu büyük ihtimalle Arda'nın sakatlık dönemlerine atıfta bulunarak değerlendirmişsiniz -ki bu da saha da somut olarak bulunmayan biri için bilimsel bir veri oluşturmaz- sakat olmadığı dönemlerde de takımın performansı en üst düzeyde olan oyuncuların başında geliyordu. GS maçlarını izleyen birinin "İstikrarsız" gibi boş eleştiriler yapmayacağı çok açık ortada. Eğer beklentileriniz çok yüksek tuttuysanız o sizin sorununuz. Arda bu haliyle GS takımının en kaliteli yerli oyuncusudur ve takıma çok faydalı bir elemandır. "Yok avrupa ayarında değil, EPL'de, La Liga'da bu haliyle oynayamaz" umurumda değil benim. Orada elde edeceği başarı bizi mutlu eder ama GS'ye fiziksel hiçbir katkı sağlamaz.

İkincisi GS takımında oynayan oyuncuların güdülmeye ihtiyacı varsa, Arda değil, feriştahı gelse güdemez. Arda'nın kaptanlık dönemini eleştirenler, yakın tarihe bakıp, ne disiplinsizler yaşamış bu takım bir görsünler.

Evet, Arda bu takımda el üstünde tutlması gereken birkaç oyuncudan biridir. Hele hele senin takımında topu iki metre süremeyecek o kadar oyuncu varken; bulunmaz hint kumaşıdır senin takımnda o. Arda'ya sorumluluk yüklemeden önce, takımı, sadece Arda'dan hesap soracak kadar kalitesiz bir takım haline getiren yöneticelerde arayın suçu.

Kimin objektif olup kimin olmadığı, hala hiç araştırmadan, hala farazi düşüncelerle yorum yapıp; bilimsel hiçbir veri ortaya süren sizsiniz.

Performans acisindan istikrari yok. Sakatligi da tamamiyle yeterince profesyonel olmamasindan, sanssizlik falan degil kendimizi kandirmayalim.

Arda'yi ben de seviyorum, ama kaptanligi tasiyamiyor. Lider özellikleri olan bir oyuncu degil. Hasan Sas'tan ne gibi bir fazlasi var da bu yasta kaptan yapildi, 10 numara verildi ve taraftar tarafindan dokunulmazlik konuldu anlam veremiyorum. Daha yetenekli desen degil, daha lider vasiflara sahip desen o da yok. Ben sadece bugünkü durumda her futbolcunun oldugu kadar Arda'nin da sucu var diyorum, hatta daha fazla cünkü o kaptan. Hani cogu taraftar takimi Arda ve digerleri diye ayiriyor ya ondan söylüyorum. En büyük sorumluluk hep kaptanindir ve Arda bu sorumlulugu alamiyor. Bu bir elestiri de degil, sadece gercekler. Bazi insanin karakterinde yoktur liderlik, hatta cogu insanin yoktur. Arda'yi bunun icin de asla suclamiyorum. Suclu biri varsa o da Arda'ya, 2. kaptanlik verilmedigi zaman surat yaparken florya'nin 5 kapisi var diyip, sonra fikrini degistirip Arda'nin gönlü olsun diye ona bu kaptanligi ve tasiyamadigi sorumlulugu veren Galatasaray baskanidir.

Sol kanatta yürüyerek adam geçmeni, öldürücü paslarını, sıfıra inmeni, süpriz şutlarını, gollük ortalarını, ceza sahasına sızıp gol atmanı özledik Arda. Dön artık, sensiz üşüyoruz buralarda. :sad007:

Sol kanatta yürüyerek adam geçmeni, öldürücü paslarını, sıfıra inmeni, süpriz şutlarını, gollük ortalarını, ceza sahasına sızıp gol atmanı özledik Arda. Dön artık, sensiz üşüyoruz buralarda. :sad007:

O varken de üsüyorduk. Onun önderliginde önce 5., sonra 3. olduk. Sezon basinda Avrupa'dan elendik. Arda gelince hic birsey degismeyecek, kendimizi kandirmayalim artik. Arda yüzünden oldu demiyorum asla, yanlis anlasilmasin. Ama Arda takimi tek basina sirtlayabilecek bir oyuncu degil, hele ki bu takimi.

O varken de üsüyorduk. Onun önderliginde önce 5., sonra 3. olduk. Sezon basinda Avrupa'dan elendik. Arda gelince hic birsey degismeyecek, kendimizi kandirmayalim artik. Arda yüzünden oldu demiyorum asla, yanlis anlasilmasin. Ama Arda takimi tek basina sirtlayabilecek bir oyuncu degil, hele ki bu takimi.

şu takımı tek başına sırtlayabilecek futbolcu varmıki..

Şu anda da daha arka sıralardayız ama, buna ne diyeceksin.Şunu da bilin artık takımı tek başına sırtlayacak adamlar yok dünyada, Messi bile Arjantin'i taşıyamadı tek başına, ama Barça da harikalar yaratıyor, futbolcuya bu açıdan bakarsan hiç bir futbolcuyu beğenmessin veya bana takımını tek başına sırtlaycak adam say dünyada şu anda oynayan.

bugünlerde maradona bile okadar basarili olamazdi, artik takim felesefesi var, bir mac iki mac yener kurtarirsin, ama sezon uzundur, ve öyle devam gidemez...

bende kısa yazsaydım keşke senden önce yazmış olurdum :D

:D

adama acıyorum...her top ayağına geldiğinde ya çok isabetli bi pas ya iyi bi orta ya iyi bi şut çekmesi lazım..geçtiği her adamdan sonrada hareket güzel bitmeli..2 maç üst üste kötü oynama şansı yok adamın..

yoksa bütün özel hayatının çeteresi tutuluyor..

türkiyede 5 metre topla adam geçicek oyuncu yok...ardadan başka..ama kıyası messi ile...

luka modricle kıyaslasan ardaya hakaret...en tepedeki ile mukayese et sonra ardaya yüklen..hemde takımın yerlerdeyken

bak buda bayağı uzun oldu ödeştik :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt