Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

:D

adama acıyorum...her top ayağına geldiğinde ya çok isabetli bi pas ya iyi bi orta ya iyi bi şut çekmesi lazım..geçtiği her adamdan sonrada hareket güzel bitmeli..2 maç üst üste kötü oynama şansı yok adamın..

yoksa bütün özel hayatının çeteresi tutuluyor..

türkiyede 5 metre topla adam geçicek oyuncu yok...ardadan başka..ama kıyası messi ile...

luka modricle kıyaslasan ardaya hakaret...en tepedeki ile mukayese et sonra ardaya yüklen..hemde takımın yerlerdeyken

bak buda bayağı uzun oldu ödeştik :D

anlaştık, bu da çok kısa oldu :D

Performans acisindan istikrari yok. Sakatligi da tamamiyle yeterince profesyonel olmamasindan, sanssizlik falan degil kendimizi kandirmayalim.

Arda'yi ben de seviyorum, ama kaptanligi tasiyamiyor. Lider özellikleri olan bir oyuncu degil. Hasan Sas'tan ne gibi bir fazlasi var da bu yasta kaptan yapildi, 10 numara verildi ve taraftar tarafindan dokunulmazlik konuldu anlam veremiyorum. Daha yetenekli desen degil, daha lider vasiflara sahip desen o da yok. Ben sadece bugünkü durumda her futbolcunun oldugu kadar Arda'nin da sucu var diyorum, hatta daha fazla cünkü o kaptan. Hani cogu taraftar takimi Arda ve digerleri diye ayiriyor ya ondan söylüyorum. En büyük sorumluluk hep kaptanindir ve Arda bu sorumlulugu alamiyor. Bu bir elestiri de degil, sadece gercekler. Bazi insanin karakterinde yoktur liderlik, hatta cogu insanin yoktur. Arda'yi bunun icin de asla suclamiyorum. Suclu biri varsa o da Arda'ya, 2. kaptanlik verilmedigi zaman surat yaparken florya'nin 5 kapisi var diyip, sonra fikrini degistirip Arda'nin gönlü olsun diye ona bu kaptanligi ve tasiyamadigi sorumlulugu veren Galatasaray baskanidir.

Sizin daha hala araştırmayıp "istikrarsız" diyerek hala kendinizi haklı çıkarma çabanız, objektif olmamakla suçladığınız insanlardan ziyade, sizin kemiklerinize işlemiş bir Arda Turan kompleksi içinde olduğunuz çok açık ortaya koyuyor. Henüz 23 yaşında Milli Takımda 50'ye yakın maçta forma giymiş; 9 gol atıp(bunların çok önemli bir kısmı Avrupa Şampiyonasında) 11 asist yapmış, Galatasaray'da 177 maç oynayıp, 41 gol atıp 76 asist yapmış ve istikrarsız(!) öyle mi?

İşte Hasan Şaş'tan ne fazlası mı var? Yukarıya bakın, görürsünüz ne fazlası olduğunu; hem de henüz 23 yaşındayken.

Kaptanlık olayına yine vurgu yapmışsınız her zamanki gibi. Arda ile Hasan Şaş karşılaştırmanız ne kadar yerinde olmuş acaba?

Lider özellikleri mi(!) acaba bunun sebebi. Yakın geçmişe bir bakın demiştim ama sizin okumadığınız ya da anlamak istemediğiniz aşikar. Sadece Necati örneği yeter size.

Ama evet, Hasan Şaş çok kaliteli bir futbolcuydu bunu kim inkar edebilir ki? Ama sırf Arda'yı değersiz göstermek için Hasan ile karşılaştırma çabanız çok yetersiz bir çaba olmuş. Zira üstte döktüğüm performans analizleri Arda'nın bu kadar kısa bir zaman diliminde sağladığı katkı, Hasan'ın sağlamış olduğu katkının en az 5 katı.

Dortmund'un kaptanı Nuri Şahin, çünkü orada kimse kendinin "güdülmesine" gerek bırakmıyor. Eğer senin takımındakilerin "güdülmesi" gerekiyorsa, Arda'dan önce; teknik sorumlular ve o takımın yöneticileri yapar bunu Arda değil.

Liderlik vasfı yokmuş! Nedir size göre liderlik vasfı, söyleyin bi zahmet de bilelim!

''Galatasaray camiası; taraftarından yönetimine, teknik heyetinden futbolcularına en karanlık günlerde bile kenetlenip; aydınlık günlere tek bir yürek olarak ulaşmıştır.'' Arda Turan

Sizin daha hala araştırmayıp "istikrarsız" diyerek hala kendinizi haklı çıkarma çabanız, objektif olmamakla suçladığınız insanlardan ziyade, sizin kemiklerinize işlemiş bir Arda Turan kompleksi içinde olduğunuz çok açık ortaya koyuyor. Henüz 23 yaşında Milli Takımda 50'ye yakın maçta forma giymiş; 9 gol atıp(bunların çok önemli bir kısmı Avrupa Şampiyonasında) 11 asist yapmış, Galatasaray'da 177 maç oynayıp, 41 gol atıp 76 asist yapmış ve istikrarsız(!) öyle mi?

İşte Hasan Şaş'tan ne fazlası mı var? Yukarıya bakın, görürsünüz ne fazlası olduğunu; hem de henüz 23 yaşındayken.

Kaptanlık olayına yine vurgu yapmışsınız her zamanki gibi. Arda ile Hasan Şaş karşılaştırmanız ne kadar yerinde olmuş acaba?

Lider özellikleri mi(!) acaba bunun sebebi. Yakın geçmişe bir bakın demiştim ama sizin okumadığınız ya da anlamak istemediğiniz aşikar. Sadece Necati örneği yeter size.

Ama evet, Hasan Şaş çok kaliteli bir futbolcuydu bunu kim inkar edebilir ki? Ama sırf Arda'yı değersiz göstermek için Hasan ile karşılaştırma çabanız çok yetersiz bir çaba olmuş. Zira üstte döktüğüm performans analizleri Arda'nın bu kadar kısa bir zaman diliminde sağladığı katkı, Hasan'ın sağlamış olduğu katkının en az 5 katı.

Dortmund'un kaptanı Nuri Şahin, çünkü orada kimse kendinin "güdülmesine" gerek bırakmıyor. Eğer senin takımındakilerin "güdülmesi" gerekiyorsa, Arda'dan önce; teknik sorumlular ve o takımın yöneticileri yapar bunu Arda değil.

Liderlik vasfı yokmuş! Nedir size göre liderlik vasfı, söyleyin bi zahmet de bilelim!

Bırak usta yaa, bunlara 3216546897 kişi geçip gol atan, taraftar ıslıkladığında haklıdır deyip sineye çeken, kesinlikle hatası olmayan, her maçta mükemmel oynayan bir robot lazım ki; dünyada böyle bir futbolcu yok, olsa da Galatasaray da oynamaz, Arda lider değil diyenlere sesleniyorum, Arda bu takımın mental, teknik, taktik her türlü lideridir, Arda varken Kewel ve Baroş gibi oyuncular coşuyordu mesala.

Bırak usta yaa, bunlara 3216546897 kişi geçip gol atan, taraftar ıslıkladığında haklıdır deyip sineye çeken, kesinlikle hatası olmayan, her maçta mükemmel oynayan bir robot lazım ki; dünyada böyle bir futbolcu yok, olsa da Galatasaray da oynamaz, Arda lider değil diyenlere sesleniyorum, Arda bu takımın mental, teknik, taktik her türlü lideridir, Arda varken Kewel ve Baroş gibi oyuncular coşuyordu mesala.

Bize sadece profesyonel futbolcu lazim. Hem saha ici hem saha disi. Kewell ve Baros diye yazilir ayrica.

''Galatasaray camiası; taraftarından yönetimine, teknik heyetinden futbolcularına en karanlık günlerde bile kenetlenip; aydınlık günlere tek bir yürek olarak ulaşmıştır.'' Arda Turan

Sagolsun da cok sacma olmus, soylemisse eger. Helvacinin vaazlarina benzemis :ays:

Transfer yapmasınlar da doğru düzgün görürüz o zaman aydınlık günlere çıkılıyor mu çıkılmıyor mu.

BAM ve Servet'le falan aydınlık günlere ulaşmayı bırakalım sabahın ilk ışıklarını bile göremeyiz.

ligin sonuncusunu yendik, sankü Real Madridi ceyrek finalde atmisiz kupadan, ve yeniden hayata dönmüsüz gibi konusuyoruz, komik.

şaka maka yaptıgı cok ayıp koskoca galatasarayı küme düşecek takım gibi görüyor ESPRİ DE OLSA

Arda kaptanlığı kaldırmaya başladı ama bizim medyamız Ardanın yükünü kaldıramadı nedense

Bugün cok siritti. Hafta ici Neill, Kewell ve Cana ile birlikte kadro disi kalmasi lazim.

Bugün cok siritti. Hafta ici Neill, Kewell ve Cana ile birlikte kadro disi kalmasi lazim.

Bugun sonuca gerçekten üzülen birkaç oyuncudan biriydi.Her bakıma gurur duyuyorum.İyi ki varsın KAPTAN.!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt