Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Arda yanında daha iyi bir futbolcuyla oynamadı hiç. Çıktığından beri. Rakamlar da bunu söyler diğer veriler de.

Başkasını daha çok seversiniz, o ayrı.

Keita katara transfer oldu.

Lincoln yarım sezon boş dolaştı sonra palmeirasa gitti.

Kewell'ı bıraktık kimse almadı geri döndü sözleşme imzaladı.

Elano 2,9 milyona santosta bildiğiniz üzere.

Bunlar önemli değil yine de. Şahsi fikrim bütün özellikleriyle birlikte kıyaslarsak Arda daha üstündü hepsinden. Oyunun her dönem onun üzerine yıkılması da boşuna değildir. Sadece bir ara Lincoln'ün üzerine yıkıldı ki Arda da yine çok etkindi o dönem.

Arda'yı bu sezon satmak büyük bir fiyasko olur. En iyi topunu oynamadı daha.

Arda'yı 40-50 M Euroya satmayı düşünen arkadaşa sesleniyorum :) ;

Burası EPL değil , La Liga falan hiç değil. Spor Toto Süper Liginde ve o Ligden Şampiyonlar Liginde de kendini gösteren Arda'ya 18 M den fazla para vermezler.. Uçmayın düşüşünüz can yakar :) :D

Hani anlıyorum sanal ortam kendimi mutlu ediyim saçmalıyayım kafam dağılsın diyorsunuz da ayıp oluyor yahuu :) :lol:

Ardanın hala kilo fazlası var eğer o kiloları atamaz ve kendini futbola vermezse sonu sergen gibi olur

Mesut'a 15 milyon Sterlin verilen piyasada Arda için 15 milyon Euro gözüme güzel görünmeye başladı ne yalan söyleyim.Ki o da Arda ancak gerçek Arda'yı gösterirse olur,şu anki haliyle konuşmamız bile yersiz.

Kimmiş o Arda'dan iyi yabancı futbolcular biz de bilelim?

Keita, Kewell, Baros, Neill. Simdi oynadiklari yerler farkli filan demeyin, tabii ki ayni olacak hali yok. Ayrica Kewell dedim diye saldirida bekleyenlere hemen cvp vereyim de pazara donmesin yine. Tabii ki, biri 32 yasinda digeri 24 Ama 24 yasindaki vatandas medyaya kendini harcatmakla meskulken, diger isim kendi ulkesinde futbol efsanesi olmus birisi, bu ulkeye gelmis en kaliteli yabanci futbolculardan birtanesi ve O varken kimmis Ardadan kalitelisi demek bile ciddi bi problem. Yerliler arasinda kalitelilerden biri, size gore de en kalitelisi diye bunu yabancilarla karistirmak dogru degil. Sebep belli aslinda, 20 senede bi emre bi arda gibi cika bildigi icin gormemislik tavan yapti.

tabi sen Elano>Arda felan diyerekten farklı bir boyuta felan ulaştın.

Taam, kib

Keita, Kewell, Baros, Neill. Simdi oynadiklari yerler farkli filan demeyin, tabii ki ayni olacak hali yok. Ayrica Kewell dedim diye saldirida bekleyenlere hemen cvp vereyim de pazara donmesin yine. Tabii ki, biri 32 yasinda digeri 24 Ama 24 yasindaki vatandas medyaya kendini harcatmakla meskulken, diger isim kendi ulkesinde futbol efsanesi olmus birisi, bu ulkeye gelmis en kaliteli yabanci futbolculardan birtanesi ve O varken kimmis Ardadan kalitelisi demek bile ciddi bi problem. Yerliler arasinda kalitelilerden biri, size gore de en kalitelisi diye bunu yabancilarla karistirmak dogru degil. Sebep belli aslinda, 20 senede bi emre bi arda gibi cika bildigi icin gormemislik tavan yapti.

Taam, kib

Aysel zor olmuyor mu bu kadar kişiyi karşına alıyorsun?

ayselle genelde ayni fikirde olmasamda

baros kewell gibi adamlarin ardadan daha onemli sporcular olduklari su goturmez bir gercektir

arda onlardan iyi olabilirmi

ihtimal var evet ama

sanmiyorum

10 Arda Turan | KAPTAN

Aysel zor olmuyor mu bu kadar kişiyi karşına alıyorsun?

Uzun zamandır yazmıyordum. Korler sagırlar birbirini agırlıyor bu baslikta ama durtuyorum arada. Islerine gelmiyor tabii, bahaneler hazır. Kewell karizma diye sevioo, arda tipsiz diye sevmiyoo, büsbüyük kaptan, destek olak holoholo. Destek olmaktan ölecekler haberleri yok.

Yanlış anlamayın ama sakatlık sonrası iyi oynamıyor diye Arda'yı koruyanlar -ki bende koruyorum, doğru olan bu.

Niye Uğur Uçar'ı yediniz. Daha 2-3 maç sonra satılsın! Diye bağırdınız.

Yanılmış mıyız peki? İyileşmesinin üzerinden 1.5 seneyi aşkın süre geçti ve Anakaragücün'deki performansını da görüyoruz/duk.

Evladımız olmasa şu an transfer etmeye kalksak Adnan Sezgin'e demediğinizi bırakmazdınız.

Yanılmış mıyız peki? İyileşmesinin üzerinden 1.5 seneyi aşkın süre geçti ve Anakaragücün'deki performansını da görüyoruz/duk.

Evladımız olmasa şu an transfer etmeye kalksak Adnan Sezgin'e demediğinizi bırakmazdınız.

sana bir soru

arda ankaragucunde oynasa nasil bir etki birakirdi sizce

turkiyenin yildizi dermiydin?

hele birde sag bek olsa:)

Arda'yı 40-50 M Euroya satmayı düşünen arkadaşa sesleniyorum :) ;

Burası EPL değil , La Liga falan hiç değil. Spor Toto Süper Liginde ve o Ligden Şampiyonlar Liginde de kendini gösteren Arda'ya 18 M den fazla para vermezler.. Uçmayın düşüşünüz can yakar :) :D

Hani anlıyorum sanal ortam kendimi mutlu ediyim saçmalıyayım kafam dağılsın diyorsunuz da ayıp oluyor yahuu :) :lol:

18 milyona Arda Turan'ı satışa koysa Galatasaray şimdi, Aziz Yıldırım cebinde o parayla sabah klüp açılana kadar kapısının önünde yatar, tutar kolundan Fener'e götürür. Bu ülkede Mehmet Topuz'u 12 milyon EU'ya, Tabata'yı 8 milyona okutmuş adamlar var. Doğru zamanda satarsan adamını aynı Porto'nun yaptığı gibi iyi para alırsın. Onun dışında azcık tahrik edip beni tartışma çıkarmaya çalışmışsın ama mesajının buna yönelik kısımlarını çok da umursamadım ; )

Övgüyü abartmamak gerektiği gibi yergiyi de abartmamak gerekiyor. Neticede altyapımızdan yetişmiş ve şuan kaptanlığımızı yapan oyuncu Arda Turan.

Yekta bile Kasımpaşaspor'da böyle bir etki bırakabiliyorsa :)

dunya yildizi demiyorsun ama iste

anca bizde kadroya girer diyorsun

insanin oynadigi takim cok onemli bence

ardada bizim takim adam gibi olsa belki cok iyi olur bilemeyiz

ugurda belki iyi oynar bizim takim iyi olsa

gitti orda adam olamadi demek dogru olmaz ugur icin

su takimda balta servet dururken bu adamlari yollamak bana agir geliyor

Ardanın hala kilo fazlası var eğer o kiloları atamaz ve kendini futbola vermezse sonu sergen gibi olur

Nerdeyse bir ara her gün restorant açılışına gitti, yuvarladı kebapları normaldir. :)

Seviyorum ama Arda'yı, hele son maçta gözlerinin dolduğunu sonradan görmek yetti bana..

dunya yildizi demiyorsun ama iste

anca bizde kadroya girer diyorsun

insanin oynadigi takim cok onemli bence

ardada bizim takim adam gibi olsa belki cok iyi olur bilemeyiz

ugurda belki iyi oynar bizim takim iyi olsa

gitti orda adam olamadi demek dogru olmaz ugur icin

su takimda balta servet dururken bu adamlari yollamak bana agir geliyor

Çünkü Arda potasiyelinde bir oyuncu yok şu an Anadolu'da. Yekta diye ölüp bittiğimiz adam Galatasaray'da yok olup gider farkında değiliz. O örneği ondan verdim.

Uğur ise gerçekten bu takımın topçusu olamadı sakatlıktan sonra. Giderken de söylemiştim, eğer bu adam Anadolu başka bir takımda olsa ve transfer etsek etmediğimiz küfür kalmazdı. Haksız mıyım? En son Uğur'un Dia karşısında düştüğü durumu gördüm ve içim acıdı, nerden nereye dedim. Neyse, daha fazla uzatmayalım bu konuyu, konu Arda, Uğur da artık oyuncumuz değil zaten. :)

şu ortasahayı iyi ayarlayabilirsek arda milli takımda oynadığı bir kademe üstün oyunu oynayabilir bizde de...

Milli takımda önemli sporcular var. Hepinizin hayran olduğu Hamit var, Volkan Şen, Emre, Nuri var. Bu adamların hepsini bir kenara koyun, Arda'yı ayrı. Bakın Nuri'yi, Hamit'i de koyuyorum. Arda'sız milli takımın hali ortada. Yanında top oynamayı bilen bir(rakamla 1) adam olduğunda(Emre) neler yapabildiğini göremeyecek kadar düşmansanız bu çocuğa yapacak birşey yok. İşin mental yönünü geçtim, (O konu göreceli çünkü 32 yaşındaki adamla 24 yaşındaki adamın mantık farkını kıyaslamak yanlış olur. ) yetenek, yarar ve süreklilik konusunda Arda'nın yanına yaklaşabilecek bir tane topçu yoktu, şu anda da yok. Bulun bana senelik ortalama 50 maç oynamış(İstikrar), en az 15 gol 15 asistle, sahanın her yerinde oynayan(Yarar), teknik, mücadeleci(Çaldığı top çoğu maçta ön liberolarımızı geçer, milli takım maçlarında da Emre'ye en yakın isim Arda olur çoğu zaman. Arada Gökhan Gönül girer araya), zaman zaman insanı yerinden kaldıran işler yapabilen, bire birde istediği adamı geçebilen(Yetenek) bir adam varsa, bunların hepsini bünyesinde barındıran bir adam oynadıysa ya da oynuyorsa söyleyin bilelim? Yoksa artık harbi susun, gereksiz olmaya başladı bu tartışma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt