Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Milli takımda önemli sporcular var. Hepinizin hayran olduğu Hamit var, Volkan Şen, Emre, Nuri var. Bu adamların hepsini bir kenara koyun, Arda'yı ayrı. Bakın Nuri'yi, Hamit'i de koyuyorum. Arda'sız milli takımın hali ortada. Yanında top oynamayı bilen bir(rakamla 1) adam olduğunda(Emre) neler yapabildiğini göremeyecek kadar düşmansanız bu çocuğa yapacak birşey yok. İşin mental yönünü geçtim, (O konu göreceli çünkü 32 yaşındaki adamla 24 yaşındaki adamın mantık farkını kıyaslamak yanlış olur. ) yetenek, yarar ve süreklilik konusunda Arda'nın yanına yaklaşabilecek bir tane topçu yoktu, şu anda da yok. Bulun bana senelik ortalama 50 maç oynamış(İstikrar), en az 15 gol 15 asistle, sahanın her yerinde oynayan(Yarar), teknik, mücadeleci(Çaldığı top çoğu maçta ön liberolarımızı geçer, milli takım maçlarında da Emre'ye en yakın isim Arda olur çoğu zaman. Arada Gökhan Gönül girer araya), zaman zaman insanı yerinden kaldıran işler yapabilen, bire birde istediği adamı geçebilen(Yetenek) bir adam varsa, bunların hepsini bünyesinde barındıran bir adam oynadıysa ya da oynuyorsa söyleyin bilelim? Yoksa artık harbi susun, gereksiz olmaya başladı bu tartışma.

Basın Arda'yı karalamak için elinden geleni yapıyor.

Çünkü herkes görüyor ki Arda Hagi gibi etrafında takım kurulabilecek, Galatasaray'ı başarıdan başarıya koşturabilecek bir isim.

Şunu çok net biliyorum, özel olarak Arda'yı karalamak için çalışan ve bu işten para kazanan internet guruları var. 80 yerde 80 farklı hesap açıp sürekli ip değiştirerek, Arda hakkında yazılar yazıp para kazanıyorlar. Bunu hem de futboldan çok alakasız bir yerden biliyorum.

Neyse bir de bunlardan etkilenen, etki altına alınmaya müsait insanlar var ki zaten amaç Arda hakkında kamuoyu oluşturmak.

Adam sakat Galatasaray'ın kötü top oynamasından sorumlu tutuluyor, adam acılar içinde sahaya çıkıyor, hem de en zor maç olan Fener deplasmanında, sorumluluk alıyor, Galatasaraylı'lığı kaptanlığı sorgulanıyor. Adam akşamüstü bir arkadaşının iş yeri açılışına gidiyor koparılan kıyamete bakın. Azcık yukardan bakınca bunun büyük bir kumpas olduğunu görememek imkansız.

At gözlüklerini çıkaran herkes Arda'nın ne kadar mükemmel bir oyuncu olduğunu görür. Dediklerine de kelimesi kelimesine katılıyorum.

İki tane çok güzel gollük pas verdi(Emre-Anıl), Ayhan'ın kaçırdığı goldeki topu çalan da Arda'ydı sanırım. Kazım'a da bir top verdi sağ çaprazdan vurduğu. Attığı gol sayılmadı, sayılabilrdi de. Zaten oraya kadar da sırf kendi çabasıyla getirmişti. Bunlardan başka pozisyon da hatırlamıyorum... Bütün pozisyonların içindeydi yani. Bunları geçelim, her zamanki durum da; kaç top çaldı acaba bu maç? Buraya da bakabiliriz. Ki tam olarak hazır değil halen. Neyse ya bunları sallayın geçen selenayla kebapçıya gitmiş onu tartışalım...

Arda takımda açık ara sırıtıyor. Takımda ki oyunculardan 4-5 gömlek üstün futbol zekası var. Nerde öğrenmiş, nerde geliştirmiş bilmem ama gerçek bir futbolcu.

Sezonun geri kalanında bugünkü gibi sorumluluk almalı.

Sorumluluk alınca neler yaptığını görebiliyoruz.

box to box gibi oynadi bugun, defansa yardim etti

2. yarı çok iyiydi hem defansta hem ofansta zaten bütün pozisyonlarıda o yarattı ya kendi girdi ya girditti.Tombalak yan hakem 2 golünü yedi resmen, birinci pozisyonda kesinlikle ofsayt yok 2.cisinde de yoktu bence gol olanda ama bu tartışmaya açık.

Daha hızlı oynaması lazım, kime pas atacağını çözene kadar rakip kendi kalesinin içine kadar giriyor.

Bu adamı su kadroyla tek kelimeyle harcıyoruz yazık ediyoruz valla bildigin köreltiyoruz yetenegini halbuki cok degil 2 sene önce kalburüstü oyuncularla beraber neler yaptıgnı gördük

zayıflaması lazım tombik oldu iyice

fena degildi anila attigi pas cok güzeldi anil gol yapsaydi cok daha güzel olacakti ama olmadi

Eski Ardaya yakındı..Çok beğendim ama bazen abarttı gerçi pas atsa ne olur ki attığı adamlar zaten topu kaptıracak

Takımın en iyisi idi. Ama buruk bir hali var. Takımdaki en yakın arkadaşının şans verilmeden onursuzca kovulmasından dolayı normal bir durum. Artık etrafındaki futbol yoksunları Sarp ve Aydın ile futbol oynamaya çalışır.

Daha 100% degil sanirim. Böyle devam KAPTAN!

Sorumluluk aldı tekrardan, oyundan ziyade önemli olan bu. Böyle devam etsin birkaç maç eski Arda'ya kavuşuruz. ;)

Degiştirdim. En yakın ve yetenekli arkadaşı sadece kovulmadı. Onursuzca kovuldu. Medyadan bile sakladılar. Herhalde tek bir maç şans verilerek kovduklarından dolayı utanacaklardı ondan. Artık çok görürüz Arda-Serdar ikilisinin futbol resitallerini. Arda'nın etrafında onun yaşıtında, yerli yetenekleri toplamalıydık. Barcelonalar, ne olduğu belirsiz yabancı transferleri ile yaratılmıyor.

Degiştirdim. En yakın ve yetenekli arkadaşı sadece kovulmadı. Onursuzca kovuldu. Medyadan bile sakladılar. Herhalde tek bir maç şans verilerek kovduklarından dolayı utanacaklardı ondan. Artık çok görürüz Arda-Serdar ikilisinin futbol resitallerini. Arda'nın etrafında onun yaşıtında, yerli yetenekleri toplamalıydık. Barcelonalar, ne olduğu belirsiz yabancı transferleri ile yaratılmıyor.

Onursuzca falan kovulmadı, 6 ayda 2 kere yasalara aykırı hareket yaptı öyle kovuldu. Yetenekli adamdı falan ama o kadar da değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt