Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Bu yaşa geldi hala topu ayağından hızlı çıkarmayı öğrenemedi.

Kimse boşa çıkıp, pas istemesse tabi hızlı çıkaramaz topu ayağından.

boşta ki adamı görmek yetenek işidir.boşa cıkıp yanına gelene pas atmak değildir yetenek.devamlı beygir dolabı gibi topla dönersen boşta kimseyi görmezsin.benim şahsi görüşüm arda yavaş yavaş bitiyor....

Bir türlü bitemedi senelerdir. Duracell mübarek:)

benim körlüğüm galiba bilmiyorum artık ama arda ne oynadı bu akşam ya? hani takımda berbattı tamam ama ardayı onlardan ayıran ne tam olarak..?Arda'da bu akşam sahaya çıkan insanlarla aynı vizyona sahip bir topçu...Ver topu ardaya sabaha kadar oynasın.Hani ardayı seven arkadaşları kışkırmak gibi bir amacım yok ama oynadğı futbol bana biraz anti-modern geliyor... Ben artık arda'nın avrupa macerasının bekliyorum merakla.Başka yolu yok gerçekleri böyle görücez anca.Şu anki mantığıyla oynamaya çalışırsa yedek kulubesini boylar orada...Ya değiştiricek kendini ya da oralarda başarılı olmak hayal olucak.Yinede ben ardanın oralara gidip başarılı olmasını yürekten isterdim...

Gelecek ay super bir Arda izleriz insallah

De-marke halinde, rakip ceza sahasına yakın top alamıyorki! Her seferinde top istemek için stoperlerin yanına kadar geliyor. E ne yapacak ki bu adam ? Takımın hücum organizasyonları oturmazsa Arda'dan da fazla verim alamayız.

Oturduğunuz ahır sekisi, söylediğiniz İstanbul türküsü... Maç sonrası yazım;

İki tane çok güzel gollük pas verdi(Emre-Anıl), Ayhan'ın kaçırdığı goldeki topu çalan da Arda'ydı sanırım. Kazım'a da bir top verdi sağ çaprazdan vurduğu. Attığı gol sayılmadı, sayılabilrdi de. Zaten oraya kadar da sırf kendi çabasıyla getirmişti. Bunlardan başka pozisyon da hatırlamıyorum... Bütün pozisyonların içindeydi yani. Bunları geçelim, her zamanki durum da; kaç top çaldı acaba bu maç? Buraya da bakabiliriz. Ki tam olarak hazır değil halen. Neyse ya bunları sallayın geçen selenayla kebapçıya gitmiş onu tartışalım..

Bunlar gerçekler. Arda ölüyor, bitiyor, yürüyor, yavaş bilmem ne. Onsuz bir şey yapabiliyor musun? Ayranımız yok içmeye... Kurban olun Arda'ya...

Oturduğunuz ahır sekisi, söylediğiniz İstanbul türküsü... Maç sonrası yazım;

Bunlar gerçekler. Arda ölüyor, bitiyor, yürüyor, yavaş bilmem ne. Onsuz bir şey yapabiliyor musun? Ayranımız yok içmeye... Kurban olun Arda'ya...

Kendi açımdan bakınca sırf kaptan diye eleştirilmemesi mantıksız bence Arda'nın Ahmet. Eski Arda'yla bu Arda karşılaştırılabilir mi? Bu sene Arda çok formsuz, yeteri kadar maça etki edemiyor, ağırlığını koyamıyor. Ha bu haliyle bile maça etki ediyor o ayrı ama onun kalibresinde bir oyuncu çok daha iyi işler yapabilir. Hazır olmadığı da bir gerçek kaç aydır top oynamıyor adam.

Takımın saha içindeki kaptanının Cana olduğu belli zaten, Arda manevi bir kaptan. Hızlı düşünüp gollük pas atabileceği birkaç poizsyonda atmayıp topu sakladı ve atağı bitirdi buna da fazla alınmayın.

Bu maçta bile Arda eleştiriliyo. Arda olmasa pozisyona giremezdik. Tek başına 3-4 tane gol pozisyonu hazırladı. Tam olarak hazır değil ama her geçen maç daha iyiye gidiyo.

Arda şuan Türkiye'deki BARİZ en iyi Türk futbolcudur.

Ama ben de dahil taraftar ondan çok daha ekstrem şeyler beklediği için oynadığı futbol tatmin etmiyor gibi görünüyor.

Arda bu haliyle fenerde olsa şuan 30 milyon bonservis değeri biçilmiş, tüm fener taraftarı tarafından da dillendiriliyor olacaktı.

Galatasaray kaptanı Arda Turan, dün Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı'nın açılışı sırasında yaşanan olaylardan dolayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan takımı adına özür diledi. Alınan bilgiye göre, Arda Turan'ın, bugün Başbakan Erdoğan'ı telefon ile arayarak dün akşam stadın açılışında yaşanan olaylardan ötürü, derin üzüntü duyduklarını ifade ettiği bildirildi.

Kaynak.Ligtv.com.tr - Futbol Burada. Futbolun Kalbi Burada Atıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt