Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Servet iyi durumda. Neill de gelince Cana ortaya geçecektir diye umuyorum. Ama bir de şu var, Sabri'yi hep ortada oynatmayı planlıyorsa Neill'i sağ beke çekip Cana-Servet ikilisiyle de devam edebilir. Bu da bir ihtimal.

Neill dönünce hayırlısıyla Servet ait olduğu yere dönecek. Bu kadar futbolculukla alakası olmayan adamları 11'de görmek utandırıyo beni. Dahasıda var tabi.

Neill dönünce hayırlısıyla Servet ait olduğu yere dönecek. Bu kadar futbolculukla alakası olmayan adamları 11'de görmek utandırıyo beni. Dahasıda var tabi.

Ben de öyle umuyorum ama orta saha eksik kalıyor bu durumda. Transfer de gelmeyecek gibi...

Şu yönetim şu son 3 senede orta sahaya eninde sonunda Culio'yu getirdi. Ne kadar etkili olduğunu görüyoruz. Ama anlamsız kanat-forvet oyuncusu transferleri bir arpa boyu ileri götüremiyor takımı. Ayhan lardan, Servet lerden, Balta lardan, Aydın lardan medet umuyor hala takım. Çok merak ediyorum koskoca kulüpte bizim görebildiklerimizi gören yok mudur.

Servet iyi durumda. Neill de gelince Cana ortaya geçecektir diye umuyorum. Ama bir de şu var, Sabri'yi hep ortada oynatmayı planlıyorsa Neill'i sağ beke çekip Cana-Servet ikilisiyle de devam edebilir. Bu da bir ihtimal.

Şimdiye kadar oynadığımız maçların hiçbirinde Hakan'ı ortasahaya çekip Cana'yı öne sürmek gibi birşey yapmadı yanlış hatırlamıyorsam.Umarım dediğin gibi Neill gelince Cana'yı ortasahaya çeker.Cana ortasahada oynaması gereken bir adam bence.Zaten birtek onun oynaması halinde(Bir ortasaha oyuncusunun daha alındığını farz edersek) orta karar bir ortasahamız oluyor...

Servet mümkünse yedek kulübesine, seneye ise başka takıma.

pas alma vermeyi birakinda culiodan pas isteyip kizdigi pozisyonu izleyin

bakalim nerenizle guleceksiniz:)

kalenin karsisindaki adam sut cekiyor onu bosken

beyimiz daha caprazda top istiyor oradan vuracak:)

pas alma vermeyi birakinda culiodan pas isteyip kizdigi pozisyonu izleyin

bakalim nerenizle guleceksiniz:)

kalenin karsisindaki adam sut cekiyor onu bosken

beyimiz daha caprazda top istiyor oradan vuracak:)

Orada deli oldum bende. Ego şişti bir anda.

Yalnız şutları gerçekten çok kötü. Pino'dan biraz ders alması lazım.

Formsuz şuan ama düzelecektir.

Acilen hız ve hızlanma antremanları yapması gerek.

Bu haliyle bile iyiydi arkadaşlar, panik yapmayın. Tamam sonucu etkileyecek pozisyonları harcamış olabilir ama Arda elinden geleni yaptı. Defansa yardım etti, sürekli koştu, orta açtı, şut çekti, pas verdi. Bunlar şimdilik yeterlidir. Bir kaç haftaya hazır hale gelecek ve istenilen performansı verecektir.

Arda'nın sorunu futbolu değil zaten. Bazen egosuna kurban gidiyor. Kaptanlık bunu sağlıyor olabilir. Ama zaman zaman takımı frenliyor. Bugün nedense ilk defa bu kadar sinirlendim kendisine.

Çok var elimizde... Harca harca bitmez değil mi?

arda benim için bir anlam ifade etmiyor, benim galatasaray kaptanı olarak görmek isteyeceğim belki de son oyuncu, yediği yabancılar da cabası lincoln, misimovic, elano şimdi de culio hepsi tesadüf olamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt