Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

bırak allah aşkına,düzmece bir olaydı.adam sabrosa yı gözden cıkarmış arda yı mı alacak.yaş olayına girme sakın,sabrosa sahada arda dan daha genç duruyor

Bana da hic inandirici gelmedi acikcasi. Arda'yi gercekten transfer etmek isteyen kulüp niye teklifi son gün yapar ki? Galatasaray gibi bir kulübün, transferin son günü Arda gibi bir oyuncusunu, üstelik kaptanini birakacaklarini mi düsündüler gercekten? Transfer dönemi basi yapilsaydi o teklif, Adnanlar hic düsünmeden satardi Arda'yi. Yerine de Pino tarzi bedavaya bir adam alip karsilikli göbek atarlardi.

Arda yetenekli ama artık gerileme dönemi girdi bile. 2-3 sene önceki Arda ile şimdiki Arda arasında dağlar kadar fark var. Kaptanlık Arda'ya verildi ve Arda bitti. Gerçek Arda, beklediğimiz Arda milli takımdaki görevini bilen, haddini bilen Arda'dır. Yani Arda = 66 numara. Asla 10 değil. 10'un adı HAGİ. Öyle bir adam değil Türkiye'ye Dünya'ya bile az gelir.

Arda mı o da kim....Bazıları baya saçmalıyor yok yeri dolmayacak tek adam bırakın bu işleri şunu ayırt etmek lazım burda yanılgıya düşüyoruz bence bir futbolcunun çok üst düzey yeteneği olabilir ama bu yeteneklerini ve işini bir kenara bırakır, aklını işine vermez ve takımına yararı bir kenara bıraktım zarar vermeye başlarsa orda duracaksın.

Artık Arda psikolojisinden kurtulmamız lazım ben kendimede söylüyorum bunu tamam Arda çok iyi oyuncu kabul ama bu yeteneklerini takımı adına kullanmaz ve bencilce davranıp kendini heba ederse yapacak birşey yok.Kendi düşen ağamaz derler, eğer Arda bu tutumunu devam ettirirse yazık edecek kendisine.

Tek umudumuz akıllanıp eski formuna kavuşup Galatasarayımıza fayda sağlamasıdır.

Kimse Arda nın üstüne gitmiyor, bazıları çocugun ustune fazla gıdıyor gibi söylemlerde bulunuyorda şunu göremiyormusunuz bu çocuk 2 sene öncesine kadar sadece futboluyla konuşulurken, şimdi paparazi programlarında boy gösterir oldu. Biraz da kendine bakacaksın, hatayı kendinde arıcaksın.

Arda Galatasaray takımının evladıdır fakat en kısa zamanda elini ayağını bu işlerden çekip kafasını toplayıp işine bakmalıdır.

Ersin Düzen: Arda Turan 15 gün yok.

Ardayı gördükçe aklıma Hasan Şaş geliyor. Hasan da bi ara böyle avrupaya gideceği günler konuşulurken büyük sakatlıklar şansızlıklıkar yaşamıştı bir sezon hiç oynayamadı neredeyse doğru düzgün. Diğer seneler yine eski performansına dönmüştü.

Yok öyle sakatlığı filan sahalarda döktürmeye devam ediyor,sabahtan beri bütün magazin haberlerinde kendisini gördüm gayet iyi çalımlar atıyordu ;)

Yok öyle sakatlığı filan sahalarda döktürmeye devam ediyor,sabahtan beri bütün magazin haberlerinde kendisini gördüm gayet iyi çalımlar atıyordu ;)

Yönetim bu olaya el atsın yoksa bu çoçuk elden gidiyor diye söyleyesim geliyor ama nerde bizde yönetim kendini toparlayacak takatı yok

tribundergi Tribun Dergi

Hagi: "Adnan Polat'a Arda'dan artik fazla birsey beklemedigimi ve oyun planini onun uzerine kuramiyacagimi belirttim"

tribundergi Tribun Dergi

Hagi: "Arda'ya güvenerek hayal kirikligi yasamak istemiyorum. Kendini takima vermiyor bir kaptan gibi yasamiyor."

tribundergi Tribun Dergi

Hagi: "Seneye istenirse Arda satilabilir. Seneye Galatasaray kadrosunu Arda'siz planlamaya basladim bile"

tribundergi Tribun Dergi

Hagi: "Adnan Polat'a Arda'dan artik fazla birsey beklemedigimi ve oyun planini onun uzerine kuramiyacagimi belirttim"

tribundergi Tribun Dergi

Hagi: "Arda'ya güvenerek hayal kirikligi yasamak istemiyorum. Kendini takima vermiyor bir kaptan gibi yasamiyor."

tribundergi Tribun Dergi

Hagi: "Seneye istenirse Arda satilabilir. Seneye Galatasaray kadrosunu Arda'siz planlamaya basladim bile"

Resmi sitede yalanlandı.

Arda'yı satsan EPL'den alacak en iyi takım bu saatten sonra Sunderland,West Ham gibi alt sınıf takımlardır.Yazık etti kendine.

Arda'nın bu saatten sonra bize yararı olmaz.

İyi gün dostlarım tutmayın elimden demiş şair...

Adam kariyerinde ilk kez 1 aydan fazla sakatlandı, hemen sildik attık, bravo.

Bu lafları ettikten sonra geri dönmeyin ama lütfen.

artık bu saatten sonra kimse para vermez ardaya. yurtdışı falan hikaye geçiniz, anca orta sıra takımlarına gider gidebilirse, yurtiçinde fb ve bjk den başka bonservis alabileceğimiz takım olmaz. onlarda en fazla 5-6 verir. 15 falan vermezler artık adam müzmin sakat çünkü. yetenekli olduğu kesin ama bu yeteneklerini doğru bir biçimde messi gibi kendini geliştirme yönünde değil, magazin sayfalarında sinem hanım gibi medyatik bir kişiyle beraber olarak kullanmayı tercih etti. yeni bir idol olabilirdi bizim için, mesela kral hakan şükür gibi ama malesef yanlış kişilerle arkadaşlıklar, yanlış yönlendirmeler, ve en önemlisi çok fazla serbest büyümüş olması bunlara etkendir diye düşünüyorum. umarım arda gelecekte bizi yanıltır ve yeniden en sevdiğimiz futbolcumuz olur.

İyi gün dostlarım tutmayın elimden demiş şair...

Adam kariyerinde ilk kez 1 aydan fazla sakatlandı, hemen sildik attık, bravo.

Bu lafları ettikten sonra geri dönmeyin ama lütfen.

Kardeş olay sakatlık falan değil burada herkesin üzüldüğü ve artık içindeki duygularını açığa çıkarttığı nokta Arda Turan ın yaşam tarzıdır.Yoksa bu taraftar ne sakatlar gördü Linderoth diye bir adama 3 sene katlandı, hep bir umut vardı çünkü adam iyi profesyonel ve işini iyi yapmaya çalışıyordu ama dağcılarda görülen bir sakatlığa uğradı şanssızlık, olmadı ve gözümde asla karaktersiz bir olayı gelmiyor.

Taraftar Arda Turanın yaşam tarzından ve kendisine iyi bakmadığından bu tepkileri veriyor, bunu ayırt etmek lazım. Eğer Arda Turan bütün herşeyi bir kenara bırakır ve futbolunu oynamaya ve Galatasaray takımına fayda vermeyi tekrardan düşünürse herkes ona göre yorum yapar ama işler açıkcası çok iyi görünmüyor.

Yazık ediyor kendisine, kimse Arda ya birşey yapmıyor.İnsanın kendisine verdiği zararı ona kimse veremez.Bu tarftara yazıktır takım şu halde bile hala destek veren,onca eziyet çeken , takıma sevgi veren bu taraftar ki bence çok şey hakediyor.Sadece takımının başarısını isteyen ve bunun için çabalayan taraftar, karşılığında nankörlük söz konusu olunca gerekli cevabı vermelidir.

Hele ki sen bu takımın kaptanıysan ve takımını bencilce yanlız bırakırsan orda duracaksın.Taraftar az bile yapıyor, hala bağrına basıyor.

Taraftar kaptanını artık sahada değil, magazin programlarından takip eder oldu.Bu saygısızlıktır, vurdumduymazlıktır.

Kardeş olay sakatlık falan değil burada herkesin üzüldüğü ve artık içindeki duygularını açığa çıkarttığı nokta Arda Turan ın yaşam tarzıdır.Yoksa bu taraftar ne sakatlar gördü Linderoth diye bir adama 3 sene katlandı, hep bir umut vardı çünkü adam iyi profesyonel ve işini iyi yapmaya çalışıyordu ama dağcılarda görülen bir sakatlığa uğradı şanssızlık, olmadı ve gözümde asla karaktersiz bir olayı gelmiyor.

Taraftar Arda Turanın yaşam tarzından ve kendisine iyi bakmadığından bu tepkileri veriyor, bunu ayırt etmek lazım. Eğer Arda Turan bütün herşeyi bir kenara bırakır ve futbolunu oynamaya ve Galatasaray takımına fayda vermeyi tekrardan düşünürse herkes ona göre yorum yapar ama işler açıkcası çok iyi görünmüyor.

Yazık ediyor kendisine, kimse Arda ya birşey yapmıyor.İnsanın kendisine verdiği zararı ona kimse veremez.Bu tarftara yazıktır takım şu halde bile hala destek veren,onca eziyet çeken , takıma sevgi veren bu taraftar ki bence çok şey hakediyor.Sadece takımının başarısını isteyen ve bunun için çabalayan taraftar, karşılığında nankörlük söz konusu olunca gerekli cevabı vermelidir.

Hele ki sen bu takımın kaptanıysan ve takımını bencilce yanlız bırakırsan orda duracaksın.Taraftar az bile yapıyor, hala bağrına basıyor.

Taraftar kaptanını artık sahada değil, magazin programlarından takip eder oldu.Bu saygısızlıktır, vurdumduymazlıktır.

Arda geçen sezonun ikinci yarısının neredeyse, tamamını sakat sakat oynayarak geçirdi. İnsanlar ona rağmen eleştirdi, bana göre çok öenmli katkı verdi. Fedakarlık budur, çok istiyorsan. Ha ne oldu belki şimdiki sakatlığının sebebi bu, profesyonel bir davranış değil ama manevi olarak da kaybetti Arda. Hem o fedakarlığı yapıyorsun hem de karaktersiz olmakla suçlanıyorsun. Gerçekten acı bir olay.

Arda'nın kendine iyi bakıp bakmadığını nasıl anlıyorsunuz, artık merak da etmiyorum. Görüşlere saygımız da sonsuz. Ama 1-2 ay sonra Arda döktürmeye başlarsa lütfen söylemlerinizin arkasında durun.

Arda geçen sezonun ikinci yarısının neredeyse, tamamını sakat sakat oynayarak geçirdi. İnsanlar ona rağmen eleştirdi, bana göre çok öenmli katkı verdi. Fedakarlık budur, çok istiyorsan. Ha ne oldu belki şimdiki sakatlığının sebebi bu, profesyonel bir davranış değil ama manevi olarak da kaybetti Arda. Hem o fedakarlığı yapıyorsun hem de karaktersiz olmakla suçlanıyorsun. Gerçekten acı bir olay.

Arda'nın kendine iyi bakıp bakmadığını nasıl anlıyorsunuz, artık merak da etmiyorum. Görüşlere saygımız da sonsuz. Ama 1-2 ay sonra Arda döktürmeye başlarsa lütfen söylemlerinizin arkasında durun.

Tamam kardeş zamana bırakalım bencede ama şunu belirteyim ben yanılmayı çok istiyorum gerçekten sen haklı çıkarsın, çünkü bu çocuk el değil, bizim evladımız, bizim yetiştirdiğimiz bir yetenek.Bu şekilde heba olmasını kimse istemez amma bunu kendisinin aşması lazım. Bu durumda Arda ya kendisinden başkası yardım edemez. Tercih yapmak zorunda.

Arda'da Pubis olabilir mi ? Sürekli kasıklar'da ağrı var diyorlar. Ameliyat olduktan sonra, sağ ayağını korumak için, sol ayağına fazla yüklendi sanırım. Bu pubis dediğimiz olay, ya kasıklara aşırı yüklenmeden yada yetersiz egzersiz'den oluyormuş zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt