Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Arda geçen sezonun ikinci yarısının neredeyse, tamamını sakat sakat oynayarak geçirdi. İnsanlar ona rağmen eleştirdi, bana göre çok öenmli katkı verdi. .

Bence bu eleştirilmesi gereken bir konu. O profosyonellik dışı fedakarlıklar yüzünden bugün futbol hayatı riske girebilir.

Bence bu eleştirilmesi gereken bir konu. O profosyonellik dışı fedakarlıklar yüzünden bugün futbol hayatı riske girebilir.

Orası öyle, şimdi kendisi de anladı. Umalım da bu sakatlık Arda'nın ders aldığı bir konu olarak kalsın.

arda sakatlanıyor diye eleştirenler neyin peşinde anlamak mümkün değil.

geçen sezonun yarısını arda sakat sakat oynadı.

çünki şampiyonluk mücadelesi, şampiyonlar ligi mücadelesi vardi bir şeyi kovalıyorsunuz.

bu sezon ne var önünüzde hiç birşey yok

Eminimki cogu futbolcunun yasam tarzi Arda gibidir ki Arda ben hic duymadim barlarda sabaha kadar ictigini falan fakat gundeme gelmiyorlar. Arda' nin ne kadar yetenekli oldugu vs. vs. ayri bir tartisma fakat bence en buyuk hatasi hem elestiriyor bazi seyleri fakat surekli elestirmesine ragmen øzel hayati neredeyse kamu hayatina dønuyor. Cok ønceden de yazmistim eger øzel hayati kamu hayatina girerse insanlar elestirir bunu kimse engelleyemez. Temel problem bu. Medyadan kacmali agir bir istek fakat øzel hayatini bu kadar kamu alani icerisine getirmesin. Bir de diger problem ki burda en buyuk hata yønetimin cunku bu durumu yønetemiyor. Arda' nin cizmek istedigi Galatasaray'li profili ile hayati uyusmuyor bu nedenle de tepkiler geliyor. Ya aciklamalar yaparken farkli bir Galatasarayli profili cizsin ya da hayati ile aciklamalarini dengelesin. Ki bazi durumlarda aciklamalari bile birbiriyle celisebiliyor. Kriz yønetme konusunda Arda hicbir sey bilmiyor ve yønetim de bu noktada adim atmiyor.

Gerci neyimiz duzgunku son yillarda bu durum da duzgun olsun.

Mesala bir aciklamasi vardi ønceden aylik bu kadar para yetmiyor zor yetiyor gibisinden demis. Iste onu dememeli Turkiye'de onu derse isler degisir. Aciklamalari dogru ya da yanlis demiyorum fakat o kadar abarti bir para yetmiyor dersen bu insanlarin bilinc altina isler. Mesala Galatasaray icin ølurum tarzinda bir profil cizip sonrasinda programa baglanip Emre hakkinda ki taraftar hic sevmiyor Emre' yi yaptigi aciklamalar taraftari kendinden sogutur. Bu aciklamalari da yapabilir bence dogal ama iste øyle bir de Galatasarayli profili cizmeye calisiyorki o cizdigi profilde bu tarz aciklamalar yapmamasi gerekir. Bence celiski burdan cikiyor.

Yani cizmek istedigi Galatasarayli profili ile aciklamalari ve davranislari arasinda bazen celiski olusuyor. Cizmeye calistigi profil ( bu profili kendisi cizmeye calisiyor kimse zorlamiyor onu bu konuda) davranislari ve aciklamalarini tolere edecek bir profil degil.

arda sakatlanıyor diye eleştirenler neyin peşinde anlamak mümkün değil.

geçen sezonun yarısını arda sakat sakat oynadı.

çünki şampiyonluk mücadelesi, şampiyonlar ligi mücadelesi vardi bir şeyi kovalıyorsunuz.

bu sezon ne var önünüzde hiç birşey yok

Gecen seneyi baska bir seneyle karsilastiriyor olmayasin? Sampiyonluk mücadelesinden koptugumuz haftalarda Arda sakatti, Sivas macindan baslayarak. Gecen sene de en kritik maclarimizda sahada degildi, bu sene hic yok zaten. Baros da, Kewell da öyle, niyeyse Sarp'a, Ayhan'a birsey olmuyor bir tek bizim takimda.

Azize'nin 15 milyon Euroluk teklifi hala geçerli mi acaba? Emre kankası ile aynı takımda buluşması dileğiyle.

Arda , Hasan Şaş gibi satılmıycak görürsünüz ve takıma çok zarar vericek , ne zmn kendisinden daha yetenekli topcu gelse kıskançlık yapıyor tıpkı GİOVANNİ DOS SANTOSA yaptığı gibi , Arda Santos un eline su bile dökemez ve Ardanın transfer olucağı klub en fazla FENERBAHÇE olur

Arda , Hasan Şaş gibi satılmıycak görürsünüz ve takıma çok zarar vericek , ne zmn kendisinden daha yetenekli topcu gelse kıskançlık yapıyor tıpkı GİOVANNİ DOS SANTOSA yaptığı gibi , Arda Santos un eline su bile dökemez ve Ardanın transfer olucağı klub en fazla FENERBAHÇE olur

Olsun da hep beraber kurtulalım :)

Her geçen gün daha çok soğuyorum Arda'dan..

Sizene laaaa. siz oturun klavyenizin başında. yılda 2m euro alıo napcak mezaramı götürcek.

Gecen seneyi baska bir seneyle karsilastiriyor olmayasin? Sampiyonluk mücadelesinden koptugumuz haftalarda Arda sakatti, Sivas macindan baslayarak. Gecen sene de en kritik maclarimizda sahada degildi, bu sene hic yok zaten. Baros da, Kewell da öyle, niyeyse Sarp'a, Ayhan'a birsey olmuyor bir tek bizim takimda.

Arda'nın olmadığı 5 haftada yanlış hatırlamıyorsam 4 yenilgi ve 1 beraberlik aldık. Kopuşumuz da tam olarak buna denk gelir.

Ardanın hataları var ama taraftarın hiç mi hatası yok. Gereği kadar destek olunmadı Ardaya hiç bir zaman. Olayları her açıdan değerlendirmek lazım. Şu da bir gerçek ki artık bu takım Ardanın etrafında dönmez. Kendini çok daha fazla geliştirip çok daha iyi bir seviyede olabilirdi. Kendi hatası da var fakat yönetim, taraftar,medya hepsinin payı da yadsınamaz. Doğum günü kutlu olsun Kaptanımızın...

Sinem Kobal'a bir takıldı takılış o takılış. Kendine gel Arda.

Kanaltük'te sezonu kapattığına dair bir şeyler dönüyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt